צימר עם חברה :)

זה הרשום שהצלחתי ליצור אצלך? יפההה

עלי החום דווקא עבד ובגדול!! האחד והיחיד, לעומת זאת, בקושי הרגיש אותו, אבל נהנה בכל זאת!!!

לפי ההודעות שלך זה משתמע,אבל את

יודעת מה????? אומרים שמים שקטים חודרים עמוק, ו
נובח אינו נושך
... אז מי יודע בעצם
אולי את רק נובחת??? אולי אנחנו מכירות ואולי לא, במדיה הזו לא ניתן לדעת. אולי שוקולדית היא השכנה שלי ממול?? רוצה להכיר
אולי להגשים איזו פנטזיה או שתיים

את השכנה שלי ממול? לא נראה לי!!

איך השכנה שלי ממול נראית - אני בספק רב שמישהו מסכים לעשות איתה סייבר סקס!! אני לא נובחת - רק אם מעצבנים אותי ממש! אני כן נושכת - בעדינות, כמעט כמו ליטוף! לגבי הפנטזיה - כבר הייתי שם. היה נחמד, לא מעבר! אבל לכי תדעי, אולי הפרטנרים לא היו מתאימים. דווקא האחד והיחיד לא היה מתנגד להגשים את הפנטזיה הזאת... בהחלט חומר למחשבה!!

../images/Emo41.gif הנני כאן!! ../images/Emo41.gif

הביטחון והידע מניסיון אישי בלבד!!! רעיון השלט עלה במוחי הקודח תוך כדי מחשבות על דרכי פינוק מיוחדות. הטיפול נוסה על בחור בר מזל, שנהנה ממנו מאוווווודדד מאוווודדדדד!!! איך היו התגובות, רצית לדעת? אומר רק דבר אחד - לבחור היה מאוד קשה להחזיק מעמד עד סוף הטיפול! המבין יבין .... בקיצור - מומלץ בחום!!! תרתי משמע!

fun1111

New member
אפשר בבקשה עוד חנויות

שמוכרות שמנים, ג'ליים לעיסוי וכו... ? בחנויות בסגנון של סבון של פעם, מוכרים כאלה דברים?

מתבייש להכנס לארוס? ../images/Emo8.gif

סתם סתם!!! שמנים לעיסוי אפשר למצוא כמעט בכל מקום. את הדברים המתלקקים בדרך כלל מוכרים בחנויות שמעודדות פעילות כזו (ולא, לא בגלידריה).

fun1111

New member
סבבה, אני אתחיל בחיפושים בקרוב...

ודרך אגב, גלידריה נשמע לא רע בכלל. אפשר לארגן כמה דברים נחמדים

גם מילקי XL יעשה את העבודה מצויין,

אבל מה שמצויין בגלידה חוץ מהטעם זה המשחק של חום וקור!! יאמי!!!!

boo 555

New member
אוף!

למה כשאני מגיב הוא כותב לי "ללא נושא"? גם כן תפוז האלה

fun1111

New member
שם של הצימר?

אני מתלבט בין כמה מקומות. יש בראש פינה וסביב הכנרת אחלה מקומות. תחפשי באינטרנט, לא חסר

wild orchid

New member
הם כולם נראים מצויין בתמונה

טוב...לרוב...אבל אני מעדיפה שמיהו שכבר היה ימליץ.לא בא לי להגיע למקום ולמצוא שהוא ממש לא מה שנראה בתמונה.אני מחפשת מקום עם הרבה פרטיות,יפה והכי חשוב נקי ומטופח.כמובן ג'אקוזי וכל התוספות.

למעלה