צימר עם חברה :)

fun1111

New member
צימר עם חברה :)

הזמנתי צימר מדהים, כדי שאני וחברתי נוכל להיות קצת לבד ולהנות. התחלתי לחשוב על מה להביא לצימר כדי לשדרג את ההנאה והסקס. כמובן שיש ג'קוזי בצימר ומיטה גדולה :) על איזה דברים אתם ממליצים? אני רוצה להפתיע אותה, לרגש אותה עם משהו אחר. אשמח לשמוע המלצות ועיצות.

יש המון אפשרויות

שמן אמבט לג'קוזי, נרות צפים; שמן עיסוי חושני; אביזרים שאתם אוהבים; אתה יכול לבקש מבעלי הצימר להכין את החדר בצורה רומנטית - עלי ורדים על המיטה, נרות מסביב. תן לדימיון להתפרע! אם עושים מהלב - בטוח מצליחים!

fun1111

New member
משום מה זה לא נקלט בהודעה קודם

איפה אפשר לקנות שמנים כאלה לעיסוי ולג'קוזי? ברור שמהלב, רק מהלב. אני מקווה שכל מה שאני מתכנן יצליח לשגע אותה

יש שמן עיסוי מדהים של BODY SHOP

קצת יותר יקר מאחרים, אבל שווה כל גרוש!!!! ריח וניל - מאוווווד מומלץ! כמובן שבחנות הזו תמצא ים דברים מעניינים שיתאימו בדיוק ל"אירוע" שלכם. אם תסתבך - יש מוכרת נחמדה שתעזור :).

ממליץ לכם לנסות חרוזים אנאליים

צעצוע לא יקר שיכול לגלות לאישה ולגבר דברים שלא ידעו על עצמם...

יש לי, יש לי, יש לי ... עוד משהו

אתה יכול להכין עוד בבית שלט יפה שעליו יהיה כתוב: חדר טיפולים ופינוקים של ..... (שמה של החברה). הכניסה בלבוש מינימלי בלבד כללי התנהגות בחדר: להתפנק ולהנות בלבד. איך שאתם נכנסים לצימר - שלח אותה להתקלח/לעשות סיבוב בחוץ/תהיה יצירתי. בזמן שהיא איננה, תהפוך את חדר השינה לספא קטן (שזה לא בעיה, פשוט תסדר את כל האביזרים בצורה יפה על השידות שליד המיטה, תדליק כמה נרות ותזרוק כמה מגבות על המיטה). את השלט תתלה על דלת חדר השינה, תסגור את הדלת ותחכה על על המיטה בפוזה מגרה. אם היא לא תהיה מופתעת, אל תקרא לי שוקולדית!!! וכן, זה נוסה על בני אדם!

fun1111

New member
ואו, נשמע ממש טוב

נראה לי שאני אקח לעצמי כמה מהרעיונות שלך, אני אוהב את הראש עוד שאלה, זה אפשרי ללקק את השמנים לעיסוי או שזה לא נועד לזה? אני יודע שיש שמנים בטעמים, וזה יכול להיות ממש נחמד להוסיף לשון בשלב מסויים...

את השמן הספציפי הזה לא, אבל

אתה יכול לקנות שמן מתחמם בארוס - הוא טוב גם לעיסוי ואפשר ללקק אותו (דווקא טעים מאוד). יש גם ג'יל מתלקק, אבל איתו כמובן אי אפשר לעשות עיסוי.

סליחה ? ! ? !

נחמד להוסיף את הלשון בשלב מסויים? הלשון ראשונה ראשונה ואחרונה אחרונה ללשון מוסיפים חלקים אחרים לא להפך !!!!!!!! לא כך ???????

fun1111

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל אני לא אוהב ללקק שמן שלא נועד לכך בגלל זה צריך לדאוג לשמן שאפשר ללקק אותו, ככה הלשון יכולה לשחק תפקיד ולא רק הידיים.

אז בדיוק בגלל זה הצעתי לך את השמן

המתחמם והמתלקק. הוא מגיע בשלל טעמים - רק תבחר!! נ.ב. אתה מודע לכך שהשמן הזה יעבוד יותר טוב דווקא עליך??

fun1111

New member
יעבוד מצויין על שנינו

עליה, עליי... נתחיל איתה קודם, אחר כך אני בטוח שאני לא אשאר מקופח :)

אפשר לקרוא לך שוקולדית לשאלה אישית?

מאיפה הביטחון מאיפה הידע מקריאה או מניסיון על מי ניסית את הטיפול והשלט ממש מדליק אנסה אותו בהזדמנות הראשונה אז בבקשה קצת יותר פרטים ואיך היו התגובות

על שוקולדית הייתי מנחשת שזה רק

מניסיון
אני יודעת שאת השמן המתחמם והמתלקק אני ניסיתי והוא באמת טעים,אבל עלי החום לא עבד

למעלה