הזמנתי צימר מדהים, כדי שאני וחברתי נוכל להיות קצת לבד ולהנות. התחלתי לחשוב על מה להביא לצימר כדי לשדרג את ההנאה והסקס. כמובן שיש ג'קוזי בצימר ומיטה גדולה על איזה דברים אתם ממליצים? אני רוצה להפתיע אותה, לרגש אותה עם משהו אחר. אשמח לשמוע המלצות ועיצות.
שמן אמבט לג'קוזי, נרות צפים; שמן עיסוי חושני; אביזרים שאתם אוהבים; אתה יכול לבקש מבעלי הצימר להכין את החדר בצורה רומנטית - עלי ורדים על המיטה, נרות מסביב. תן לדימיון להתפרע! אם עושים מהלב - בטוח מצליחים!
קצת יותר יקר מאחרים, אבל שווה כל גרוש!!!! ריח וניל - מאוווווד מומלץ! כמובן שבחנות הזו תמצא ים דברים מעניינים שיתאימו בדיוק ל"אירוע" שלכם. אם תסתבך - יש מוכרת נחמדה שתעזור .
אתה יכול להכין עוד בבית שלט יפה שעליו יהיה כתוב: חדר טיפולים ופינוקים של ..... (שמה של החברה). הכניסה בלבוש מינימלי בלבד כללי התנהגות בחדר: להתפנק ולהנות בלבד. איך שאתם נכנסים לצימר - שלח אותה להתקלח/לעשות סיבוב בחוץ/תהיה יצירתי. בזמן שהיא איננה, תהפוך את חדר השינה לספא קטן (שזה לא בעיה, פשוט תסדר את כל האביזרים בצורה יפה על השידות שליד המיטה, תדליק כמה נרות ותזרוק כמה מגבות על המיטה). את השלט תתלה על דלת חדר השינה, תסגור את הדלת ותחכה על על המיטה בפוזה מגרה. אם היא לא תהיה מופתעת, אל תקרא לי שוקולדית!!! וכן, זה נוסה על בני אדם!
נראה לי שאני אקח לעצמי כמה מהרעיונות שלך, אני אוהב את הראש עוד שאלה, זה אפשרי ללקק את השמנים לעיסוי או שזה לא נועד לזה? אני יודע שיש שמנים בטעמים, וזה יכול להיות ממש נחמד להוסיף לשון בשלב מסויים...