צימר וברלר

shoni123

New member
צימר וברלר

שלום אני חדשה פה ואני מפשת כל פיסת מידע על המשפחות הנ"ל: צימר: מיאסי שברומניה נחמן ורוזה צימר להם היו 7 ילדים בינהם נתן צימר אשר התחתן עם מרטה ועלה לארץ בשנות ה60. לנתן היו כאמור עוד 6 אחים שאינני יודעת את שמם ואשר להם כפי שיודע לי לא היו ילדים למע אח אחד שהתנצר ועבר לבוקרשט ואשר לו היו ילדים אח אין לי מושג מה עלה בגורל כולם ואת שמם. ברלר: במקור מצ'רנוביץ, בוקובינה. סידוניה(לפני כן פל) ויעקב ברלר, הוריהם של מרטה ואגון ברלר(192?) בשנות ה40 עברו ליאסי ואין לי מושג מדוע ובאילו נסיבות. אגון למד רפאוה ביאסי ועלה לארץ בשנות ה70 ומרטה התחתנה עם נתן צימר והם עלו לארץ עם בתם יולנדה בשנות ה60. אני בתה של יולנדה. גם נתן וגם מרטה נפטרו כשהייתי תינוקת (1984) ואף פעם לא העבירו יותר מדי מידע לאימי על עברם אם למישהו כאן יש פיסת מידע על המשפחה, אשמח לתגובה. בתודה שרון

יעקב 1948

New member
צימר וברלר

ברוכה הבאה שרון, לא ברור עדיין איפה כבר חיפשת.באם עדיין לא חיפשת הייתי ממליץ שתקראי את שלושת המדריכים הצבעוניים שבצד שמאל.אין קיצורי דרך,זה כמו מבחן תיאוריה.לוקח זמן. פרט לכך ועד שתתעשתי הייתי ממליץ שתכנסי לאתר דפי העד של יד ושם.יש שם דפי עד צימר מהעיר IASI ועל ברלר מצ'רנוביץ.אגב,שמה של צ'רנוביץ למטרת חיפוש הוא CERNAUTI. בהצלחה. יעקב רוזן

למעלה