צימאון מוגבר

Maya1907

New member
צימאון מוגבר

OSMOLALITY ׂU TMKH 118 MOSMQKGQH2O מה יכולות להיות הסיבות לתוצאה הזו בכימיה בשתן? הצמאון שלי מוגבר ביותר ניראה לי שאני שותה בגלל זה כ2 עד שניים וחצי ליטר ביום. יובש בפה, נראה לי שגם בעור. הענין התחיל לפני כחודשיים .קבלתי DISOTHIAZID 25 מ"ג בגלל בעיות לחץ דם גבוה . אבדתי מלחים הNA ירד עד 131. הטיפול הזה הופסק ותוך כ10 ימים התאזן המלח עד 138 . אני חושבת שאז התחיל הצמאון. רציתי לדעת האם יש קשר בין שני הדברים , ומה יכולות להיות הסיבות לתוצאה של 118 בבדיקה הכימית של השתן. אני מרגישה צורך לשתות אפילו יותר ממה שאני שותה אבל משתדלת שלא. לציין שתכונה זו של צמאון מעולם לא היתה לי, להיפך הייתי צריכה להזכיר לעצמי לשתות. אני על תרופות רבות לאיזון לחץ דם, נעזרת בואבן 1-2 ביום ומקבלת גם קסאנקס לפני השינה כי נכנסתי לחרדות בגלל לחץ הדם שנחת עלי לאחרונה ולא הצליחו לאזן (ניראה לאחרונה שיפור) היכול להיות קשר לתרופות, משהו אולי שיבש את ענין הנוזלים בגוף? מה אומרת התוצאה הזו של הכימיה בשתן? ומה אפשר לעשות? לעזוב? להמשיך בדיקות? איזה סוג בדיקות מומלץ? שושוב מה יכולות להיות הסיבות. רב תודות. מאיה

0 אור 0

New member
כאן זה רפואה משלימה

אנחנו לא עוסקים בפרשנות של בדיקות, אם כי אם תחפשי בפורום שאלות דומות תמצאי לינק למסמך שמפרט איך קוראים בדיקות דם. בכל מקרה, אין לי ספק שאת לוקחת תרופות חזקות ביותר, שמפרות את האיזון בגופך וגורמות לתופעות לואי לא חיוביות. אני מציעה שיחה רצינית עם רופא המשפחה, ולנסות להגיע למצב של הפחתה דרסטית עד כדי הפסקה של התרופות - אם זה רופא שחובב במיוחד תרופות, אפילו לשקול החלפת רופא. אני חושבת (ככל שאפשר לנחש בלי לאבחן ולהבין את כל התמונה) שאפשר להתגבר על מרבית הבעיות שלך באמצעים טבעיים, רפואה משלימה - אבל במצב שאת נמצאת, זה לא אחראי לעשות את זה בלי שיתוף פעולה ומעקב של הרופא המטפל

freearth10

New member
התייבשות

כהרבה תרופות נגד לחץ דם גבוהה, גם בדיוזותיאציד יש כנראה חומר משתן שמייבש הן את האיברים הפנימיים והן את החיצוניים (העור). האם את שותה אלכהול? ממליצה בחום רב, לפנות לטיפול הוליסטי אליו את מתחברת וכן לרופא שיבדוק שוב את המינונים ואת השילובים.
מאיה

Maya1907

New member
מישהו מכיר רופא משולב? רצוי בצפון.לא חייב

הדיאודיותיזיד המשתן והמייבש ,הופסק והמלח והמינרלים שהתרוקנתי מהם וגרמו לי לסבל ותופעות לוואי ואפיסת כוחות, חזרו לגופי תוך 10 ימים לערכים תקינים., אבל הצמא ממשיך ובבדיקת שתן כימית לגילוי סיבת הצמאון הערכים מסומנים באדום. כל כך חריגים. הרופאים בקופת חולים אומרים לי לעזוב את זה בינתיים . אף אחד לא מסביר לי מה מפשר התוצאות (זו תשובה בדרך כלל כאשר צריך לעשות עוד המון בדיקות ואולי יקרות? כדי להגיע לגורם) כאשר לפעמים זה מסתדר לבד ולפעמים לא. האם את מכירה רופא שהוא ד"ר קונבנציונלי העוסק ברפואה סינית? אני זקוקה לרופא משולב כי הענין שלי הסתבך ואני על על תרופות קונבנציונליות ללחץ דם גבוה. (נחת עלי כל כך גבוה שלא היה זמן לחפש פתרונות ברופאה החילופית...)

freearth10

New member
נחת עלי כל כך גבוה

היי מאיה, עד כמה שאני יודעת, חלק גדול מהתרופות שנוגדות לחץ דם גבוה הן משתנות ולכן כדאי להתייעץ עם רופא, כך שיתן לך את התרופה שיש בה פחות איבוד נוזלים ושלא תגרום לאיזו הסתבכות כימית עם התרופות האחרות אותן את נוטלת. אני לא הייתי מחפשת רופא שהוא גם מטפל הוליסטי או מטפל הוליסטי שהוא גם רופא. זה גם בדרך כלל לא הולך יחד, כי זו גישה שונה לחיים.הייתי מחפשת רופא טוב ומטפל טוב. מאיה|פרח

למעלה