צילמנו עוד ג'קאס..

Roger Muscito

New member
צילמנו עוד ג'קאס..

לא יודע אם אתם זוכרים משנה שעברה שצילמנו, אבל אתמול עשינו פגישה מחודשת וצילמנו דברים חדשים.. המטרה היא לצלם מספיק קטעים בשביל לשים באתר walk.to/jackass כרגע יש לנו בין 6 ל10 קטעים והחופש עוד לפנינו.. בלכ אופן, זה יהיה אתר ג'קאס ישראל - במה לכל מצלמי הג'קאס בארץ. הפתיחה לקראת סוף אוגוסט.

וואי חזק!!

אתר לג'קאס ישראלי!! סחטיין למי שהציע את זה! אבל למה רק תמונות של קפיצות לשיחים.. תביא משו מעניין יותר שעשיתם!

mt666

New member
זה לא רציני מה שעשיתם

אני וחברים שלי גונבים חזיות ובשמים במשביר ונתפסים בכוונה איזה סטייל ואז מאשימים מישהו אחר מבוגר שבסביבה

Sonata Arctica1

New member
רעיון נחמד למקרה חטיפה...

לכו למקום מבוצץ באנשים ושמישהו יהיה שם מהחבר'ה ואז תיתחבשו לעברים ותיצעקו" וואלה עכבר" כן כולם יבהלו מהעכבר אין לי מושג איך כותבים זה.. ואז תרוצו תתפסו אותו... זרקו אותו לבגש ותיסעו מהרררר. וכמובן צלמו את זה...:)

Roger Muscito

New member
אין לי מושג למה אבל

מישהו מחק עוד 4 תמונות של החטיפה. בכל מקרה, הרעיון שלך לדעתי קתצ לא מתאים בזמנים כאלה. נכון, יש דברים מצחיקים והכל אבל זה בערך כמו לבוא לקניון ולהדליק בו נפצים.. זה ממש מסוכן, אנשים יכולים להגיע לבית חולים מרוב בהלה וזה כבר באמת מוגזם.

Sonata Arctica1

New member
חחחחחח ענקקק

וואי בטח השומרת חטפה שבץ או משהו... זה ענקקקקקקקקקק אבל אני מקווה שהוא צרח ועשה סצנה.. נעשה את זה גם מתישהו...

למעלה