צילי מולאטו

noa555555

New member
מעיוני בגוגל, נראה לי

שזה סוג של פלפל חריף קטן. כמו שיש חלפיניו, יש צ'ילי מולאטו. בקישור פה יש מתכון, שמביא במרכיבים שלו גם את זה אומר שאפשר להשיג את זה בצ'ימצ'נגה. בכל אופן נסי בחנויות תבלינים מובחרות, או במקומות שמוכרים ירקות חריגים ומיוחדים, נראה לי שלא צריך להתעקש עליו עד כדי כך ואפשר להחליף אותו בסוג אחר של פלפל חריף מסוג צ'ילי. בפעם הבאה רצוי לכתוב נכון: צ'ילי מולאטו. גם עליך זה יקל את החיפוש בגוגל.

noa555555

New member
מעיוני בגוגל באנגלית

זה נראה פלפל חריף קטן ושחור לגמרי. כדאי לך לחפש בגוגל תמונות לפי chili mulato בתמונות ראיתי שזה מגיע טרי, יבש , או טחון. נסי באתר המסעדה בקישור הקודם שהבאתי.

noa555555

New member
קיצור דרך להשגתו

להתקשר למסעדת צ'ימיצ'אנגה בתל אביב ולשאול או לקנות אצלם. יש את הטלפון שלהם למטה בכתבה.

noa555555

New member
ואם היא נסגרה, כמו שכתוב בגוגל,

הבנתי שבינואר האחרון השף עבד במסעדה הזו: אז נסי דרך פה, אולי הם יודעים: ZEPRA רח' יגאל אלון 96 ת"א טל. 03-6240044

kdr

New member
אצל צילי וגילי ../images/Emo97.gif

יצא לי כמה פעמים לאכול פלפל תאילנדי. זה נראה כמו ציפורן של חיה, דק וארוך. חריף כמו שצריך בהצלחה בחיפושים

el Cantante

New member
הממ.. לא יודע איפה משיגים צילי מולאטו

אבל אני יודע איפה משיגים צלי בוריטו! לוקחים צלי בקר - שמים בקערה ומוסיפים לפי הסדר: בורקס, ופל'ה, ריבה, יין, טורטית ופריכית אורז - ומקבלים צלי בוריטו שווה!!!

אההה.... צ'ילי מולאטו !!!

לא הבנתי בכלל על מה דיברת. כן, זה סוג של צ'ילי.... נועה קישורים בע"מ כבר ענתה לך ואני שמחה שהיא קיימת היצורה הזאת... בכל מקרה בהצלחה במתכון...

למעלה