צילומי מסך

אלי בנר

New member
צילומי מסך

היי אני חדש פה. אני צריך צילומי מסך של FS2004- מרגע שאתם נכנסים למשחק (לא ברשת, או ברשת) ועד שאתם בוחרים את המטוס ומתחילים להטיס אותו. אתם יכולים לצלם בבקשה ולהראות לי? תודה רבה למי שצילם! ועוד דבר קטן: אני הורדתי חבילה של כל ה767 של אל על לסימולטור והתקנתי את המטוסים בתוכנת ההתקנה כמו שהיה כתוב בהוראות. אני נכנסתי למשחק ואני לא מצאתי את ה767 החדשים בסימולטור...אתם יכולים להגיד לי איך בוחרים מטוסים חדשים או מה הייתה הבעייה? עקבתי אחרי ההוראות כמו שצריך-היו הוראות בעברית ובאנגלית...תודה לעונים!

master drums

New member
כנראה שבכל זאת לא התקנת כמו שצריך

לא ידוע לי על חבילה של 767 אבל אתה אומר שיש אני מאמין לך,כנראה שההתקנה היא לתיקייה הראשית של הסימולטור,תנסה לבחור את התיקייה הראשית ותתקין. בהצלחה.

אלי בנר

New member
התקנתי את החבילה לתקייה הראשית של הסימולטור

כמו שהיה כתוב בהוראות....
. אבל אם התקנתי כמו שצריך אז איך אני בוחר את המטוס? עד עכשיו לא הבנתי אז ביקשתי ממישהו שיצרף צילומי מסך של הסימולטור (איך שהוא בוחר את המטוס)....

XrayCharlie

New member
אין שום צורך בצילומי מסך

כנס ל-FS9. בחר בצד שמאל: CREATE A FLIGHT. בחר CHANGE תחת SELECTED AIRCRAFT. עכשיו אתה צריך לבחור את המטוס שלך. סביר מאוד להניח שתחת בחירת "יצרן מטוס" אתה לא צריך לבחור BOEING אלא את היצרן של המטוס שלך (חפש ברשימה). אם התקנת את המטוס כמו שצריך, תמצא אותו שם.

אלי בנר

New member
מצאתי את המטוס.

לא מצאתי את ה767 אבל מצאתי 757 וA320 שהתקנתי, רק של-757 יש קוקפיט של 777.... תודה!

למעלה