צילומים....

snoop cat

New member
להרבה דברים טובים!! ../images/Emo99.gif

ודי, נמאס כבר מהמשולש המטופש הזה (ועוד משולש מעוות - צלע אחת באורך מילימטר והשנייה באורך מטר. מה ההגיון?) . אי אפשר להמשיך ככה עד סוף הסדרה, מה זה פליסיטי?

נכון המשולש הזה מעצבן

אבל באמת שזה כבר ישעמם אם הם כל הזמן יהיו ביחד ולא יהיה לנו למה לצפות.. ah, foreplay..

sweet shir

New member
תאמיני לי, שעם רוב "יקירנו" הם לא

ישארו ביחד הרבה זמן.

irene17

New member
בזמן האחרון הוא טוען שהוא אוהב אותם

אבל אם ככה הוא מבטא אהבה.... מעניין איך קוראים לרגש שיש לו כלפי דאנקן/טדי??

snoop cat

New member
תשוקה בלתי נשלטת? ../images/Emo6.gif

למרות שאחרי ה gag reel ששם רוב מגיח משומקום ולופת את ג'ייסון בצורה שלא משתמעת לשתי פנים... אני חושבת שרוב "יקירינו" מצא לעצמו מושא אהבה חדש
והפעם גם אני מאשרת!!

irene17

New member
אני בכל זאת לא אוהבת את זה

שלא יעביר לג'ייסון את ה-VD!

irene17

New member
אני לא חושבת שיש סיכוי שזה יקרה

אפילו כשדאנקן לא בסביבה, אף אחד לא מבטיח חזרה של לוגן וורוניקה, או אפילו אם כן, שהם יהיו ביחד להרבה זמן. והיוצרים תמיד יכולים ללכת על הטריק הרגיל של סדרות, שמכניסים כל מיני דמויות ועלילות כדי להפריע לזוג הראשי. ואם המשוואה היא דאנקן = עניין בורוניקה מארס, אז כנראה שאני באמת שיפרית עיוורת.

אבל ../images/Emo58.gif 22

הם כבר ביחד...... אני גם מקווה שהם ישארו ביחד! אני LoVe לגמרי.. אבל אני רוצה שבכל זאת ישאר העניין בזוג. וכל מני דמויות מזדמנות שבאות, מפריעות והולכות הן לא איום רציני כמו דנקן. זה כמו ריילי.. שהוא לא באמת היה איום על אהבתם של באפי ואנג'ל. אבל ספייק כן.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

אני לא יודעת אם את רוצה ספוילרים על העונה החדשה, אז אני לא אקלקל לך. בואי רק נגיד שרוב לא מתכנן לזוג הזה לשוט על מי מנוחות זמן רב...

למעלה