צילומים מאתמול

eranoz

New member
מקסים גם בעיני

חייבים לתת לו מקום של כבוד בתערוכת החלזונות בגלריה של הפורום. הצילומים מאוד אסטתים בעיני יפה המשחק של שחור לבן צבעוני בעבודה השנייה העבודה השלישית מרגישה לי ספק ציור ספק צילום. אהבתי את את האוירה החלומית ועוד דבר שמשך אותי זה הסדר המסוים של התמונות שיוצר מן סיפור חלומי שכזה. אני חושב שעלית על משהו וששווה לפתח אותו עוד. הסיפור בתמונות עובד לי ממש חזק. בהצלחה ערן

צילומים מהממים! איפה פיגמליונית??

היא חובבת ברל´ה מושבעת, הצילומים פשוט יפהפיים, השניים הראשונים הם פשוט בול לטעמי. בהחלט אפשר להכניס לגלריית השבלוליה
אפרת

ננהננה

New member
שמחה מאוד שאהבתם

את הצילומים. באמת חשבתי על פיגמליונית כששמתי אותם כאן :) לערן - מצחיק אבל כשהייתי צריכה לתת שם לצילום השלישי כדי לשמור אותו, אז השם שנתתי לו היה dream. וככה גם הוא בעיני. עכשיו אני מתחילה ללמוד פלאש כי יש באמת תמונות שיש להן סיפור ואני רוצה לעשות אותו. בעיני סדרה של תמונות היא כמו סטוריבורד ולא מקשרת בצורה מספיק טבעית ביניהן. אבל זה ים גדול ללמוד לשחות בו הפלאש. ואחרי שאמרת שראית את הסיפור אז הסתכלתי שוב וראיתי אותו גם אני. תודה על הערות שלך הם מאוד עוזרות. ננה

וואוו איזה מתוקים!

נשמרו אצלי במחשב.. לגבי ההעלמות שלי, היא נובעת מחוסר זמן קצת צ´רנובילים קטנים במחשב ותקלות שונות. סליחה. אהבתי אותם מאד! ד"ש לכולם!

אני מסתכלת כמעט על כל ההודעות

ואם יש לי זמן אני גם מגיבה, במיוחד אם יש לי משהו נחמד להגיד.

למעלה