צילום

רונית 251

New member
צילום

עשיתי צילום רחם באידלסון מכבי, הצילום תקין (תשובה תקינה סטנדרטית) אך הרופא הוסיף בכתב יד כי הרחם מאד קדמי וקשה טכנית לישר אותו. אם זה קשור אחד לשני אז החלק של הכנסת המכשיר שתופס את צוואר הרחם היה כואב ונמשך זמן רב. מה זה אומר? האם יש קשר בין הזמן שעובר בין צילום הרחם להזרעה לבין סיכויי ההצלחה של ההזרעה? אני לא מרגישה הקלה עכשיו כי הרופא סתם שלח אותי לצילום, ידוע לו שאצלינו זו בעית זרע. ואני מרגישה רע עם עצמי כי באמת כאב לי החלק הראשון וזו סתם השפלה. האם מישהי עברה הזרעות עם אולטרסאונד?

p l a

New member
מוכר, ידוע ולא מזיק...

רחם קידמי דורש מיומנות טובה יותר בהזרעות (מתמחים בד"כ מחוץ לתחום) ו/או שימוש ב'מזרק' עם קצת קיפול או 'מזרק' של החזרת עוברים - ארוך יותר. לגבי ה'ברווז' תרמזי בעדינות.... לרופא שיואיל בטובו להתחשב. נשימות עמוקות, בלי לחץ ו...בהצלחה!!!!!!!!!

פינקי33

New member
לי אמרו בצילום רחם שיש לי רחם

כפוף אחורה. כנראה שיש כאלה דברים... אחד קדימה ואחד אחורה...

רוית ב

New member
רחם קדמי או אחורי לא מהווה שום בעיה

בכניסה להריון או בהריון עצמו לשליש מהנשים בעולם יש רחם אחורי למשל (גם לי) והרופא סביר לי שבהריון ברגע שהרחם גודל (טפו טפו טפו בקרוב אצלינו!!!!!!) ויוצא מהאגן זה לא משנה תנוחת הרחם בכלל אכן דרושה יותר מיומנות בהזרעות ובהחזרת עוברים תבקשי מהרופא שלך 100 פעם "בעדינות!!!!!" תנשמי עמוק ותעברי את זה לשמחתנו - זה רק דקה קצרצרה רחם ללא מחיצה קצת נוטה קדימה הוא בית נפלא לתינוק שלך! בהצלחה ואל תדאגי מכלום (כמה שאת יכולה חחח)

לבנה123

New member
לי יש רחם מאוד קדמית

ובאמת בהזרעות תמיד ביקשתי שמי ש"יזריע" יהיה רופא מומחה, אחרי שאחת הרופאות הזוטרות עינתה אותי ממש. רחם קדמית לא אמורה להוות בעיה בכניסה להריון בכלל (אני עכשיו בחודש שמיני עם רחם מאוד קדמית). בהצלחה!

לי יש אחורית ואכן רופאים מיומניים

כלל לא מכאיבים ויש כאלה שמתברברים קצת אבל זה בהחלט זמן קצר שאפשר לסבול. בהצלחה ולהירגע ומהר.

למעלה