צילום תת-ימי

TheSuperman

New member
צילום תת-ימי

היי לכולם... לפני מספר חודשים קיבלתי עצה מחברי הפורום בנוגע ל"שידרוג" הצלילות באילת. באותה תקופה אפשר להגיד שנשבר לי מ"סתם לצלול". אני לא זוכר מי, אבל קיבלתי עצה לנסות צילום תת-ימי. בכל אופן, רציתי להודות לאותו בחור או יותר, ולהמליץ בחום ללכת על זה. אחרי 4 צלילות צילום שהשאירו לי כ - 300 תמונות, המון תענוג ובעיקר את אותה הרגשה שלחזור מהר למים... הבעיה היחידה היא החור בכיס... :( חוץ מזה, החיים יפים... יום טוב :)

איזה יופי...

כיף לשמוע שההתלהבות חזרה ואתה נהנה מכל צלילה כמו מהצלילה הראשונה. ספר, ספר פרטים... באיזה אתרים אתה מצלם? ובאיזו מצלמה אתה משתמש? באיזה פורמט? מה אתה מחפש, מאקרו או רחבת זוית? והכי חשוב, תעלה כמה מ"הצלחותיך" שנהנה גם אנחנו...

TheSuperman

New member
אין ספק... :)

אז ככה: אני משתמש בניקון 4300 עם מארז מתאים כמובן. לא ממש יצא לי "לשחק" עם המצלמה ואני מחפש לקרוא קצת בנושא של צילום תת-ימי.

תרגיש חופשי לשאול

גם אני וגם חברים אחרים בפורום בעלי ניסיון בצילום תת מימי, מי יותר ומי פחות. אין לי ספק שאם תשאל - נשמח לענות כפי יכולתנו. כמה עצות: ל PADI יש חוברת (באנגלית) על צילום תת מימי, ניתן לרכוש אותה בכל מועדוני PADI בארץ. נותנת מושג לא רע בכלל על קומפוזיציות של תמונה מתחת למים, משחקים עם אור טבעי ועם פלאש תת מימי, וגם כמה מושגים יסוד בתפעול מצלמה (צמצם, מהירות ועומק שדה וכו'). בעקרון החוברת מדברת על מצלמות רגילות ולא דיגיטליות, אך רוב העקרונות זהים. מאוד ממליץ לצלמים חדשים לקחת קורס צילום תת מימי קצר. בד"כ הקורס נמשך יום אחד (2-3 צלילות) וחוסך לך עשרות צלילות מבחינת הבנת הצילום התת מימי, השונה משמעותית מצילום ביבשה בכל הקשור לעכירות והשפעת האור על האובייקט. לאחר הקורס תראה קפיצה אדירה ביכולותיך. כמה מועדונים מציעים קורסים כאלה, אני אישית מכיר את נועם מ "צוללי נמו" שמעביר קורסים כאלו ברמה סופר גבוהה. הבחור גם מתפרנס בעצמו מצילום ומשתתף קבוע בתחרויות צילום בין לאומיות, כך שבאמת אפשר ללמוד ממנו הרבה. אתר מומלץ לצילום תת מימי: http://www.wetpixel.com , מידע נוסף על צילום תת מימי אפשר למצוא בקלות בחיפוש קצר בגוגל תחת underwater photography forum. ולסיום, תעלה כמה תמונות לפורום, שגם עכברי היבשה שלא ראו מים זמן רב יוכלו לחוות "דזה וו" וירטואלי...

הליויתן

New member
מזעזע לחשוב../images/Emo5.gif

שאנשים קוראים ממש דברים שממליצים להם זרים גמורים באינטרנט....... ולא רק קוראים,אפילו הולכים ועושים מה שאמרו להם מחריד

למה זרים, למה?

עבדתי ממש קשה כדי לוודא שיכירו אותי ברוב רחבי העולם המודרני. בזמנו אפילו השגנו רייטינג של 100 אחוזי צפייה (!) בפרק של "מי ירה בג'יי.אר". תראה לי תכנית אחת בטלויזיה היום שמגיעה לחצי ממה שהגענו אני, ומיס אלי, וג'וק (ז"ל) ושאר החברה הטובים... כל כך מהר חולפת לה תהילת עולם?

aquazoom

New member
למכירה /השכרה מארזי וידיאו ימיים

למכירה או השכרה מאורזי וידיאו תת מימיים מיקצועים של סוני מתאים לכל מצלמת וידיאו מיני די ויי של סוני לעומק של עד 75 מ 0578716661 0528716661

aquazoom

New member
למכירה /השכרה מארזי וידיאו ימיים

למכירה או השכרה מאורזי וידיאו תת מימיים מיקצועים של סוני מתאים לכל מצלמת וידיאו מיני די ויי של סוני לעומק של עד 75 מ 0578716661 0528716661

למעלה