צילום תיק רפואי שאלה למומחים

מסיבות אתיות...

מסיבות אתיות איננו ממליצים על עורכי דין במסגרת הפורום: אולם, תוכל למצא עורך דין באמצעות האתר של דפי זהב, או באמצעות האתר של לשכת עורכי הדין. פשוט צריך להקליד "רשלנות רפואית".

elad04

New member
צילום תיק רפואי שאלה למומחים

שלום רב ברצוני ללם את כל התיק הרפואי כולל על מהלכי ההחזרה והשאיבה והפרוטוקולים של הטיפול , מדובר בטיפולי פוריות IVF האם אני זכאי ? במה זה כרוך ? האם תשובה של אחות שאין בתיק כל דבר רלוונטי הנוגע לך היא מקובלת ? בתודה מראש

מי אתה? ...

היות והאשה עברה את הטיפולים, והתיק הרפואי הוא על שמה, הרי שאם תרצה לצלם את התיק תצטרך לקבל ממנה טופס ויתור סודיות. אפשרות אחרת היא שהאשה תצלם את התיק בעצמה, או באמצעות עורך דין. באיזה הקשר אמרה האחות שאין בתיק כל דבר רלוונטי לך?

elad04

New member
אני בעלה

לעניות דעתי הייתה רשלנות רפואית חתמנו על דבר אחד ומשהו אחר בוצע ! אני רוצה לצלם את התיק גם משום שאנחנו רוצים לעבור מישה

elad04

New member
מה דעתך ?האם יש לי את כל הזכות בכלל

את הזכות לדרוש את צילום התיק ? ושוב מאידך מה דעתך על מה שאמרה האחות ?

כמו שכתבתי למעלה...

במידה ותרצה את התיק הרפואי של אשתך תצטרך לקבל ממנה הסכמה בכתב כדי שתוכל להציג זאת למחלקת רשומות רפואיות בבית החולים. האם היא מסכימה לקחת את התיק בעצמה? האם היא מרשה לך לעיין בתיק. במידה והתשובות חיוביות- מה שאמרה האחות לא רלוונטי.

חוץ מזה...

במידה ובאמת החתימו את רעיתך על טיפול מסוג אחד ובוצע טיפול אחר, שונה במידה משמעותית, הרי שיש לכם עילה לכאורה לתביעה בגין רשלנות רפואית (בשל היעדר הסכמה מדעת).

למעלה