צילום רחם

צילום רחם

שלום בנות (ובנים), אחרי שהאיקקלומין לא עזר לי, אני צועדת צעד אחד קדימה ופרופ´ זיידמן שלח אותי לעשות צילום רחם (הידוע לשימצה...) הוא גם אמר שאם מישהו מיומן עושה את זה, זה מהיר ולא ממש כואב. יש למישהי המלצות היכן כדאי לעשות את "זה" באזור השרון (והמרכז)? אני שייכת למכבי. ...וגם תגידו לי שזה ממש לא נורא... אני צריכה חיזוקים חיוביים

טיפים לצילום רחם

רוצה יקרה, תראי, צילום רחם זה לא הדבר הכי נעים והכי כייפי בעולם, אבל חייבים לעשות את זה וזהו. אני ממליצה קודם כל לבוא עם מלווה, לפעמים מרגישים אח"כ חולשה וקשה לנהוג. בנוסף, אני ממליצה לא לקחת משכך כאבים רגיל, אלא משהו חזק יותר. אני ממליצה על נרות וולטרן / וליום (בכל מקרה להתייעץ עם רופא, כדי לוודא שאת לא רגישה למשהו מהחומרים האלה). מיכל ק-ש המליצה בזמנו על בלון שעולה 200 ש"ח ומפחית את הכאב למינימום שווה להתיעץ עם המרכז שיעשו לך בו את הצילום לגבי האופציה הזו. בעבר לא היו פה המלצות חמות על פרופ´ ס. ממכבי שעושה צילומים, אז את הנתון הזה את יכולה לשקול. שיהיה בהצלחה ואגדת הרחם תתגשם לך זוהרה

א י נ ס

New member
מי את? אנחנו מכירות?

מילת המפתח היא מישהו מיומן ומהיר, שלא תספיקי לפתח את הפחד. אצלי זה נגמר אחרי פחות מ-5 דקות, אצל רופא חיפאי. מהנסיון שלי הכאב באמת לא נורא, ונובע מהזרמת חומר הניגוד. אחרי הצלום ישנם כאבים בבטן תחתונה כמו לפני מחזור. צריך לקחת כדור נגד כאבים לפני הצילום, באקמול אני חושבת שיש גם מרכיב מרגיע, אבל רוקל למשל הוא יותר חזק ומהיר. עכשיו נזכרתי שבפורום של שושי מישהי בשם YORCK תיארה צילום רחם לשלביו בצורה מאוד מפורטת. תיכנסי לרשימת ההודעות שלה, ותחפשי שם. עוד יכתבו לך המון בנושא. בהצלחה, ושיהיה ב.מ.פ. אינס

עידוד............./images/Emo141.gif

רוצה גורים?קצת סבלנות ובעזרת השם הכל יסתר. עברתי צילום ורציתי להגיד לך זה באמת לא נורא . סיטואציה לא נעימה. לא יותר מיזה. באמת שאין לך סיבה לדאגה . ב ה צ ל ח ה

aviris

New member
התרשמויות מהבדיקה

היי רצונותייך הן גם מנת חלקינו וכולנו פה מקווים שזה יגיע במהרה . לא מזמן אישתי עברה צילום רחם. הפרוצדורה היא די קצרה ולפי דבריה מעט לא נעימה. כדור נגד כאבים כחצי שעה לפני הפרוצדורה מעט הקל. מה שכן אישתי התלוננה מס ימים (2-3) על כאבים מטרידים בבטן . הכאבים לא היו נוראיים.עוד טיפ שקצת עוזר, אני הייתי בפנים והחזקתי את ידה במשך הבדיקה אני מקווה שאצלנו זה עזר לכן אולי גם לכם יהיה יותר קל.

למעלה