צילום רחם

טולטול35

New member
צילום רחם

עשיתי היום צילום רחם, והבדיקה אכן לא נעימה כלל אך גם לא נורא. בנות יצאו בוכות ואפילו חצי מעולפות, אבל אנחנו (בנות האנדו) עם כל מה שעברנו והכאב שאנו מרגישות כל חודש זה קטן עלינו. והכי חשוב שהתשובה יצאה תקינה, הכל בסדר.

ליהיS

New member
מסכימה

אני זוכרת שפחדתי קשות מצילום הרחם-שמעתי מכאלו שעברו את שהן התעלפו באמצע ועוד שאר זוועות. יצאתי מהבדיקה בהרגשה של "זה כל הסיפור?" אמנם לא נעים אבל גם לא ממש נורא-אולי באמת הכאבים ה"רגילים" טשטשו את כל המאורע והפכו אותו למשהו שיגרתי.

../images/Emo4.gifהבדיקה עצמה לא כאבה לי

אבל יצאתי כולי בשוק, בדיכאון של החיים- התוצאה היתה שחצוצרה שמאלית לא הודגמה- חסומה. היום הרופאים מעריכים כי הציסטה לוחצת עליה וגורמת לחסימתה. אבל זאת אדע רק לאחר הלפרסקופיה שאעבור בעוד שבועיים. לילה טוב

ר ו מ י ה

New member
יש סברה כי סף הכאב

של בנות האנדו' הוא גבוה משל בנות תמותה רגילות
שמחה שהבדיקה עברה בשלום ושתוצאותיה תקינות.

נעמי 17

New member
אז זהו שלא...

כל מה שלא כואב לבנות תמותה אחרות, כמו: זיונים, חלק אפילו נהנות וחלק גדול גם נכנסות להריון מזה- הידעתן? או בדיקה גניקולוגית פשוטה עם ג'ק < נו המפשק הזה> או כאבי בטן עצומים כשרק צריך פיפי... כואב לנו. לי באופן פרטי יש סף כאב נמוך מאוד, איך שאני רואה רופא אני ישר מתחילה ליבב: טישטוש, הרגעה,סמים, או שאני צורחת במלוא ראותי: אף אחד לא נוגע בי בלי מרדים!!!1
ועכשו ברצינות רגע: לאחר הנסיון המאוד גרוע שלי בצילום רחם < המלווה בקללות מרובות לצוות ומולידו> הלכתי לברר את העניין וזו התשובה שקיבלתי: בצילום רחם מותחים את צוואר הרחם שבדרך כלל מכווץ כמו צינור שרשורי של מייבש כביסה. המתיחה הזו יכולה להוציא בנות מדעתן < כמוני> מכוון שיש לעיתים הדבקויות באגן שמחזיקות את צוואר הרחם צמוד מאוד. כשמותחים אותו מותחים גם איברים אחרים ומכאן הכאב הבילתי נסבל שחוויתי. מאז ועד היום לא נגע בי רופא מעבר לבדיקה גניקולוגית ללא מרדים.

ליהיS

New member
../images/Emo9.gifמצטערת נעמי אבל התיאורים שלך

ממש הצחיקו אותי. הזכרת לי עכשיו שהבכור שלי, אחרי הטיפולים של התאומים-העביר הרצאה לילדים בגן שאם הם רוצים שלאמא שלהם יהיה תינוק..הם צריכים לשלוח אותה לרופא שישים לה תינוקות בבטן---מיותר לציין שקיבלתי כמה וכמה טלפונים זועמים מכמה הורים. אני מקווה שיום אחד הוא יבין שיש דרך אחרת להביא תינוקות לעולם-דבר שההורים שלו כבר שכחו

ר ו מ י ה

New member
שוקינג ../images/Emo12.gif

" חלק גדול גם נכנסות להריון מזה" sorry , זה מידע שיקח לי זמן לעכל

נעמי 17

New member
אל תהיי המומה

ויש לי אפילו אחות שתעיד על כך , ככה שזה ממקור ראשון ולא משמועות....

נעמי 17

New member
נראה לי שצריך לשלוח את כולנו לשעורי

חינוך מיני/ חינוך מחדש. תגידי יכול להיות שפיספסנו את השעורים הללו בבית הספר? אולי אנחנו עושות משהוא לא בסדר?

../images/Emo151.gif בוקר טוב ונפלא לכולכן

קודם בוקר טוב איזה יום יפה ומקסים בחוץ.....
אני כל כך אוהבת את השמש שזה עושה לי לרקוד
ועכשיו כשאני עשיתי צילום רחם לא רק שזה כאב זה היה סיוט אני צעקתי וסבלתי ואם זה לא היה כל כך כואב הייתי בועטת ברופא ובאחות שהייתה לידו בשתי הרגלים המפוסקות התחננתי שיפסיק ושיוציא את כל מה שהכניס ויעזוב אותי (אבל כמובן שהוא אמר עוד קצת הנה את גיבורה עוד קצת - כאילו הוא עובר או עבר את זה פעם) אחרי הבדיקה הוא ביקש שאני אשב לנוח לפחות חצי שעה עד שהוא יבדוק שאני בסדר (השיטה שלו שאני לא אברח היתה לא לתת לי את התשובה - אבל הפסיכי שכח שהוא היה גם הגניקולוג שלי כך שיכולתי לברוח ממילא התשובות היו צריכות להגיע אליו) אני בעד טשטוש כשעושים את הבדיקה הזו למרות שזו שנכנסה אחרי יצא מחוייכת כאילו זכתה בפיס. לגבי הכאב לפי מה שהסביר לי הרופא : נשים שלא ילדו או עברו הפלה או כל דבר דומה להן כואב יותר (לפחות הוא היה מודע לזה שזו בדיקה כואבת) ולסיום אני הכי אוהבת את הרופאים האלה שאף פעם לא עברו בדיקה כזו ואומרים ש"זה לא כואב וזה לא כזה נורא קצת לא נעים" אז שוב יום נפלא וקסום לכולכן צאו לשמש ותהנו אני תמיד

הבדיקה לא היתה

נוראית כל כך ( לפחות אצלי) ויצאתי בהרגשה ממש סבבה כי גם אמרו שהכל "בסדר" שהכל "פתוח " . מה שהתברר כלא נכון, להיפך, שתי החצוצרות חסומות !

למעלה