צילום רחם

טללושה

New member
צילום רחם

בנות יקרות תמיד אני נכנסת לפורום קוראת ומתעודדת בשקט היום החלטתי להצטרף כי... השבוע אני צריכה לעבור צילום רחם, ואני משקשקת!! אמרו לי שזה כואב וממש לא נעים. אולי אני סתם היסטרית על שום דבר אשמח לשמוע עצות הרגעה ועידוד. תודה תודה טל

שווערצה

New member
ה"שד" ממש לא נורא

נכון, יש אגדות שונות הקשורות לצילומי הרחם, הגורמות לבנות לחשוש מפרוצדורה זו. נכון גם שיש בנות שחשות אי נוחות רבה במהלך הבדיקה, מעין כאבי מחזור. אבל, בנות רבות בפורום עברו צילום רחם מבלי להרגיש דבר, ואני ביניהן
ואני מאחלת לך שגם את לא תרגישי כלום והצילום יעבור בהצלחה!! התחושה שאני חשתי היתה דומה לזו של הזרעה, לא יותר ולא פחות. את יכולה לקחת אופטלגין לפני הבדיקה, למען השקט הנפשי שלך. בהצלחה!!

צפונית26

New member
צילום רחם...

בטוח שתמצאי שרשורים רבים בנושא... הפחד יותר נורא מהצילום עצמו. בדרך כלל אם אין חסימות, התחושה היא תחושת מחזור קלילה. לי היתה חסימה בינונית - והכאב בהחלט נסבל (ואני די קוטרית) קחי לך משכך כאבים שעתיים לפני הצילום, תבואי עם מישהו שכייף לך איתו/איתה. זה בקושי 5 דקות. בהצלחה

צילום רחם

הי טל, אכן לא תענוג גדול, אבל לא סוף העולם. ממליצים לקחת כחצי שעה לפני הצילום כדור נגד כאבים (כזה שלוקחים בזמן המחזור כשכואב). כל העניין אורך מס' דקות בהן את מתבקשת לשכב על מיטה, הרופא מחדיר צינורית דרכה מזריקים את החומר. בזמן הזרקת החומר מרגישים מעין התכווצויות כמו כאבי מחזור (ולכן אם תקחי כדור נגד כאבים הסיכוי שיכאב לך נמוך יותר). אני לא לקחתי כדורים (ניסיתי להיות גיבורה) ודי הצטערתי כל כך, אבל שמעתי מהרבה בנות שעשו את הצילום שגם ללא כדורים לא כאב להן. לסיכום: אין ממה לפחד, שיהיה לך בהצלחה, והלוואי שתוכיחי כי אגדת צילום הרחם אכן נכונה ותיקלטי עוד באותו החודש להריון תקין. בהצלחה, סיגל

מיכל25אב

New member
מהומה רבה על לא דבר

זה אמנם לא כייף ולא נעים אבל לא נורא כואב. מה שכן יש אפשרות לרכוש "בלון" /קטטר מיוחד לבדיקה שאמור להקל משמעותית-מה שכן-צריך להזמין במכון מראש-זה עולה כ200 ש"ח. הבדיקה אורכת כחמש דקות וכבר הייתי בטיפולי שיניים נוראיים הרבה יותר.... מה שכן אחר כך אולי תרגישי התכווצויות כמו במחזור-זה יעבור עד הוקר למחרת... העיקר-שהבדיקה תעבור בשלום ותצא תקינה!

טללושה

New member
תודה

ממש תודה בנות,אני אאמץ את הרעיון של הכדור נגד כאבים לא חשבתי על זה.

Blue velvet

New member
אפשר לקחת כדור

אני לקחתי אופטלגין וחצי אסיוול (כדור הרגעה), שככל הנראה, לא השפיעו כהוא זה, כי די כאב לי, למרות שלא נמצאה שום חסימה. אולי כדאי לקחת שני כדורי אופטלגין, או כל משכך כאבים שעוזר לך (רוקסט פלוס, שעוזר לי מאוד נגד מיגרנות, כנראה לא יעיל נגד כאבים אלה). אכן, זה לא נורא כל כך, אבל חשוב מאוד מי עושה את זה. במקרה שלי היו אלה רופא קר, לא עדין ולא אדיב, וטכנאית אנטיפטית. כבר את המכשור הראשוני הרופא החדיר בצורה מגושמת. אני מקווה מאוד שאצלך יהיה אחרת. כדאי לעשות את הצילום עם בלון, המקל על התהליך. לא ידעתי שבמרפאה שבה הייתי משתמשים בזה, ולכן קניתי מראש. בררי אם אצלכם נוהגים להשתמש בזה. אם לא, אוכל להציע לך לקנות את שלי. אני מבינה שתעשי את הצילום השבוע, כך שכדאי שתשיגי את זה בהקדם (לא תמיד יש להם במלאי). אם את רוצה, צרי עמי קשר. בכל אופן, שיהיה בהצלחה ובקלות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. על צילום רחם תוכלי לקרוא בשאלות הנפוצות, אני מצידי אשמח לעשות עוד
על צילום רחם
. נועם

טללושה

New member
ושוב תודה

תודה,אני אעדכן אותכן איך היתה החוויה ובתוצאות תאחלו לי בהצלחה.

למעלה