צילום רחם

איבגיר83

New member
צילום רחם

היי צריכה עזרה... הרופא הפנה אותי לצילום רחם, והתור הכי קרוב ב 18/1... בלניאדו בבית חולים השרון ובאסף הרופא בכלל אין תור לחודשים הקרובים... האם יש מקומות שניתן לקבוע תור ליותר קרוב על מנת לא לפספס עוד חודש של הזרעות.... ולמה אסור לקיים יחסים עד הבדיקה? כלומר אם זה רק מחשש להריון שזה ניתן למניעה.. או שיש עוד סיבות? תודה רבה

ממה שזכור לי...

אסור לקיים יחסים בשל חשש שיהיה הריון.
ממה שזוכרת עשיתי את הבדיקה במכבי יגאל אלון, והיה תור משמעותית יותר קצר.

בהצלחה

איבגיר83

New member
תודה רבה!!:) אבל אני בכללית....

תודה רבה!!:) אבל אני בכללית.... ושם איכשהו זה ממש מסובך... ר בלניאדו זה איכשהו סביר בכל שאר המקומות התור הכי קרוב לפברואר!!!

אז עם קונדום אפשר אני מבינה...
חוץ מזה מה הסיכוי שאני אכנס להריון עם קונדום אם לא נכנסתי שנתיים בלי חחח

snir210

New member
צילום רחם

אני עשיתי את.הבדיקה בפרטי וקיבלתי החזר מהקופה בגלל שלא היו תורים קרובים אני גם שייכת לכללית ממליצה לך כדי שלא תפסידי את החודש

ועוד המלצה...

ממש אבל ממש הפחיד אותי מה שהיה רשום באינטרנט על הבדיקה... עשו מזה מפלצת ובאמת שזה לא כך. כואב (לא מטורף) לכמה שניות, עובר עד הזמן שאת יורדת מהמיטה. היו לי גם כאבי בטן חזקים מזה בחיי. לא היסטרי.
אל תתני לאינטרנט להפחיד אותך.
שיהיה בהצלחה!

איבגיר83

New member
תודה בנות!!!

כן אני כבר למדתי לא להאמין לכל מה שכתוב בפורומים, אחרת כבר הייתי מזמן תולה את עצמי ממה שצפוי לי:))))
צילום רחם זה בטוח לא נעים אבל גם כאבי מחזור, צירים לקיחת דם וזריקות... אבל אין ברירה כשרוצים משהו כמו ילד אז מוכנים לסבול הכל!
החלפתי רופא שהוא מומחה בפריון ולא כמו הקודם שלא היה מומחה ואפילו לא ידעתי וסתם נתן לי איקוקלומין 3 חודשים שבכלל לא הזיז לי כלום כי גם ככה יש לי מחזור סדיר וביוץ וכנראה הבעיה שלי היא אחרת...
אז מקווה שהצילום רחם ישפוך קצת אור על העניין וכבר החלטנו שהחודש נחים וטוב שכך כי הגוף והנפש צריכים קצת הפסקה מהלחץ של השנתיים האחרונות....
אז אשאר עם הבדיקה ב 18/1 ויהיה בסדר:)

אגב...

יש עלייה מסויימת בכמות של האנשים שנכנסים להריון ב-3 חודשים שלאחר צילום רחם (הצילום רחם "פותח סתימות קלות").
ממליצה על החודש מנוחה, לי זה ממש עזר בפעמים שלקחתי "חופש" מהטיפולים, אבל בהחלט ממליצה להמשיך לנסות באופן טבעי.

שיהיה בהצלחה!

איבגיר83

New member
כן מנוחה זה טוב!

כן מנוחה זה אכן רעיון טוב ושמעתי שהבדיקה עוזרת... אז אני אהיה אופטימית!:)
שבוע טוב לכולן!!

איבגיר83

New member
עדכון חשוב!!!

טוב אז בפוקס הקדימו לי את התור לאתמול! והאמת זה ממש פחות נורא ממה שחשבתי!
קצת כאב אבל כאב ממש נסבל ומוכר והמלצה שלי היא לא לקרוא שום דבר ממה שכתוב!
אחרי 5 דקות כבר שכחתי שזה קרה והלכתי לעשות שופינג בעזריאלי :))
ועכשיו לשאלה מה זה פגמי מילוי ברחם???

יש לי רופא ביום חמישי ועד אז קצת מודאגת..:(

למעלה