צילום רחם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מרילו

New member
צילום רחם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שדשתם בנושא הזה מכל הזוויות אבל כשזה נוגע אליך את רוצה פתאום את כל התשובות כאילו שלא שמעת אותם קודם. אני ממש פוחדת!!! מאותו היום שהרופא אמר שאני צריכה לעשות צילום רחם אני בפאניקה מוחלטת אני לא מצליחה לישון בלילה וכל הזמןיש לי סיוטים נוראיים. גם נראה לי קצת מוזר שבפגישה הראשונה שלי איתו הוא מייד המליץ על צילום רחם. אני אמורה לעשות את הצילום בשבוע הבא ואני זקוקה לכן לטיפ הכי טוב איך לעבור את זה בהתישב בכך שאני מפחדת אפילו מזריקה. קצת קטנוני מצידי אבל אני באצת מפחדת

שמולה

New member
לפחות מנסיוני...../images/Emo22.gif

אני לא אגיד לך שאין מה לפחד כי אני מה זה שקשקתי קודם
... אבל מהמלצות שקיבלתי והואילו - אני יכולה לומר לך לקחת 2 אקמול (או 3? תלוי במינון שמשפיע עלייך) כחצי שעה לפני הבדיקה. בנוסף, הרופא שלי נתן לי אנטיביוטיקה לקחת מיד אחרי ולהגיד לך את האמת
ממש לא היה כזה נורא. עשיתי את זה במכבי באידלסון ת"א והרופא היה מאד עדין כךשחוץ מחצי שניה שהרגשתי שהוא עשה משהו - הכל עבר בשלום!! בעלי שהיה איתי (וזה חשוב מאד!!) היה בשוק לראות איך יצאתי שלווה ומחויכת (רק בגלל שאני "אחרי" ובחיים...
) מאחלת לך גם להרגיש כך ושתספרי כבר שזה באמת לא נורא!

limordc

New member
ממש לא נורא

גם אני נורא פחדתי. לקחתי אקמול חצי שעה לפני. קצת כאב במהלך הבדיקה אבל ממש כאב נסבל. עשיתי בירושלים- במאוחדת.

מיכל25אב

New member
העיקר לא לפחד כלל

מרילו- עם יד על הלב- טיפול שיניים יותר גרוע...3 דקות וזה עובר..תהיי חזקה, תנשמי עמוק (ותזמיני את הבלון..)מותר וטבעי לפחד...אבל ממש לא צריך.

אחזיק לך אצבעות!../images/Emo24.gif

הי מרילו, באמת קצת מוזר שהרופא שלח אותך ישר לצילום רחם(איזה רופא ??)-האם יש לך היסטוריה של הפלות?? דימומים חזקים?? אני ממש אחרי ההזרעה ואם לא ילך - מה שאני מקווה שכן ילך - אז אני אלך לעשות צילום רחם.ממה שהצלחתי להבין זה סביל -משמע לא נעים לא נורא, לדעתי עצם המחשבה שעברת סבל גדול ובעצם יכולת להבין את הבעיה מיד עם התוצאות של הצילום -אז זה באמת נראה שווה ובמקום!! אחזיק לך אצבעו תושיעבור בקלות!!!

anatgri

New member
השד לא נורא כל כך

עברתי שני צילומי רחם (בפער של כמה שנים) בשניהם לא לקחתי שיכוך כאבים. בראשון היתה לי תופעה מוזרה: הצילום היה בערך ב-1 בצהריים ואח"כ ישנתי עד 7 בערב (ממש לא אופייני לי- כנראה מההקלה שזה אחרי...) הכאב הוא ממש קל כמו כאב של הזרעה כשהצנטר חודר לצוואר הרחם. אומרים שזה כואב כשיש הידבקויות ואז פותחים אותם בלחץ. למזלי לא היו. בהצלחה! ענת

מרילו

New member
הפחד האמיתי שלי יותר מכאבי

הבדיקה זה הפחד שיגלו משהו חומר בעקבות צילום הרחם... אני עברתי גרידה אצל אופא כמו שראינו בסרטי האימה ...קליניקה חשוכה וקודרת רופא זקן ומפחיד ומאז הגרידה מלווה אותי הרגשה איומה שאולי הוא גרם לי נזק בלתי הפיך. ומה אם כן? אני לא אוכל ללדת לעולם? שמעתי שאולי גרידה לא נכונה יכולה לגרם לנזק לרירית הרחם? אני נורא נורא פוחדת גם מהבדיקה וגם מהתוצאות מיכאלה את הבדיקה עשיתי אצל אליהו לויטס - רופא מקסים דרך אגב

מחווה דעה - אסור שהפחד ימנע ממך

לעשות פעולות הכרחיות יתרה מכך, הרבה פעמים גרסתי שעדיף שכן תמצא בעיה עדיף להיות עם בעיה ידועה ואז להתמקד בפתרונה מאשר להיות תחת הכותרת הכי בעייתית והיא : בלתי מוסברים אני אקצין ואגיד שתארי לך מצב שמגלים בעיה בשלב כלשהו ואת אומרת לעצמך - לו ידענו על זה קודם היינו כבר קדימה בפתרון וסתם ירד זמן לטימיון בהצלחה ומעבר קל של הצילום ליאור

anatgri

New member
לויטס

אם לויטס המליץ לך את יכולה לסמוך עליו. הוא יודע מה שהוא עושה. ענת

בנג בנג

New member
לחשוב קדימה

בתור מישהי שלא עשו לה את הבדיקות הנחוצות ועברה מסע ארוך ולא נעים עד שהתגלתה בצילום הבעיה אני מציעה לך לפחד(כמו כולנו) ללכת לצילום ולתקוף את הבעיה ,אם תתגלה כזאת. עדיף על מצבי כשאני חושבת שכל מה שעברנו בשנים האחרונות יכל אולי להחסך מאיתנו אם היו עולים על הבעיה קודם. בהצלחה

קשכפית

New member
צילום רחם - למה שלא תעשי עם הבלון?

בטח יצא לך לקרוא שדיברנו על זה, יש שיטה כזו עם קטטר בלון, וזו שיטה חדשנית מארה"ב, ובשיטה הזו פשוט לא כואב נקודה. אני בעצמי נכנסתי לפורום באותה שאלה וגם לי ענתה מישהיא שכך היא עשתה ונתנה לי את הפרטים ואני אסירת תודה על כך. אם תרצי פרטים נוספים כמו מס´ טלפון, כי יש רופא אחד בתל אביב שעושה את זה, אשמח לתת לך. אני אגב במכבי, והוא עובד גם במכבי, לא יודעת בדיוק לגבי קופות אחרות, אך שווה לבדוק אם זה יוריד ממך אבן מהלב. אם תרצי אז הכי טוב שתכתבי לי למייל [email protected] ותקבלי את הפרטים בכיף. קשכה

אופה3

New member
מרילו, כאחת שהייתה הכי פחדנית פה

בפורום, את יכולה לשאול את הבנות, אני שהייתי רואה מחט הייתי מתעלפת, אני חייבת לספר לך, שהצילום רחם הוא בכלל לא נורא כמו שהוא נשמע, הטיפ הכי טוב בשבילך, ממני זה ככה: אני לא ישנתי כל הלילה וגם לא בעלי, קמנו בבוקר, שתינו נס קפה ויצאנו לדרך, אכלתי פרוסת לחם, את יכולה לאכול גם עוגה או משהו בקיבה, תקחי לך שני כדורי אקמול פורטה, או שני אופטלגין, או לחילופין, 50 טיפות אופטלגין, כשאת נכנסת לצילום, אני אסביר לך עכשיו את התהליך: הצילום הוא בדיוק כמו בדיקה גניקולוגית, את שוכבת על שולחן הצילומים, יש לך את שני הרגליים האלה, הרופא, מחדיר, את הצפרדע הזאת, כמו אצל הגינקולוג, את חייבת לנשום עמוק, ולאט , נשימות עמוקות ואיטיות, זה מאוד מרגיע, אחרכך תרגישי, מן עקצוץ כזה, וכמו כאבים של מחזור, וזהו נגמרה הבדיקה ממש פשוט, יכול להיות גם שתוכלי לראות את הרחם שלך, על מסך הטלוויזיה המיוחד שם, אני ראיתי בכל אופן, אחרי הבדיקה, את קמה לאט, כדי לא לקבל סחרחורת, את מגיעה הביתה, ובטח יתחילו לך בחילות, כאלה בגלל הדיו, ויהיו לך כאבים של מחזור, כמו ביום הראשון, אם תוכלי להקיא תקיאי, אם לא אז לא צריך, תשתי הרבה סודה, ותלכי לישון אם את יכולה. אני יצאתי מהבדיקה ממש מרגישה טוב, וקופצנית, אפילו רציתי לקפוץ לרופא צ´יק צ´ק, אבל אחרי שעה וחצי התחילו לי בחילות וכאבי ראש, אז פשוט מאוד הלכתי להתקלח ואחר כך לישון, אחרי יום כל הכאבים והבחילות עוברים. אם את צריכה עוד פרטים, שלחי לי מסר, אני אשלח לך את הטלפון שלי ונדבר. כל טוב ובהצלחה האופה

יפעתי&

New member
מרילו

מנסיון אישי זה לא נעים בעיקר יותר מאשר לא כואב המליצו פה בעבר על טיפות טבעיות בשם רסקיו רמדי, תקחי לפני וגם אופטלגין אחד ותשחררי את השרירים זה הכל לא סוף העולם והלוואי שאגדת צילום הרחם תעבוד גם עלייך

לינלין1

New member
שיעבור בקלות! ונזכרתי במשהו...

דווקא במשהו אחרי צילום הרחם. נתנו לי אנטיביוטיקה (דוקסילין) לקחת, אחרי שלקחתי היו לי בחילות איומות והקאתי את נשמתי. חשבתי שזה מהצילום- אבל בערב רופאת הנשים שלי אמרה לי שחבל שלא אמרו לי לשתות המון עם האנטיביוטיקה הזאת- כי אחרת זה גורם לבחילות. אז בכל מקרה- אני בטוחה שהצילום יעבור מהר ובקלות- וטוב לעשות אותו כי זה נותן תמונה בהירה יותר- ואל תשכחי לשתות המון יחד עם הכדור שאחרי. בהצלחה!!

למעלה