צילום רחם

neta2

New member
צילום רחם ../images/Emo5.gif

החלטתי שאם אני לא הצלחתי החודש, שזה אדע רק בעוד שבוע.. אני אעשה צילום רחם, על מנת להיות שקטה אם הכל תקין או לדעת לפני שאני מתחילה סדרת הזרעות - אם יש טעם לכך.. ושאלה לי אליכן: נניח שאני מקבלת את המחזור (חלילה וחס וחס וחס) ממתי כדאי לקבוע תור? כמה זמן זה לוקח? האם אני צריכה לעשות זאת רק בהפניית רופאי? אני שואלת כי הרופא שלי בחופש.. ואני שמעתי שככל שנקדים לעשות צילום רחם כך אני אוכל לשלב זאת עם הביוץ (לפחות שאמור להיות..) אני מבולבלת בקיצר, התוכלו לעזור?

עמית@

New member
צילום רחם חייב להיות בהפניית רופא

והוא חייב להעשות לפני הביוץ (כך אולי תוכלי גם להספיק טיפול בחודש הזה) ואסור לקיים יחסי מין עד אליו (כדי שלא תיכנסי להריון לפני הצילום
)

צילום רחם דורש הפנייה למיטב ידיעתי

אבל מה שיפה זה שאפשר תמיד לבטל את התור יתרה מכך, אין כייף גדול יותר מלבטל תור לצילום רחם בגלל הריון !!! ליאור

neta2

New member
תודה יקיריי, ברם

הרופא שלי בחופש, איזה בעסה
(( בד"כ מי עושה זאת? מרפאה מיוחדת? כל רופא שמטפל בפריון? ביח?

אני מכיר את הצילום שמתבצע בזמנהוף

מין הסתם זה לא ציוד שקיים בכל מקום וצילום רחם לא משמש כידוע רק נושא פריון בדיוק כמו שאלטרה סאונד וגינלי הוא לא רק לטובת מעקב זקיקים לדעתי זה במחלקות נשים במרפאות גדולות ובבתי חולים ליאור

עידית ד

New member
צילום הרחם כאמור מחייב הפנייה

יש לעשות את הצילום בערך ביום ה-8 למחזור כשאין דימום יותר ולפני הביוץ. כמו שעמיתי אמרה אין לקיים יחסים עד צילום הרחם (ולצערנו גם לא ממש אפשר אחריו
). את הצילום עושים במכון רנטגן שיש לו גם איבזור לצילומי רחם. לכל קופ"ח יש כזה מכון או כאמור בבתי חולים. לא מחייב שרופא עושה את הצילום. אני לקחתי את הרופא שלי באופן פרטי שיעשה לי את הצילום.

neta2

New member
תודה עידית.. ולגבי קיום יחסי מין..

כבר התרגלנו שאוסרים עלינו עד הביוץ.. כך שנתמודד גם עם זה. תודה ובהצלחה גם לך

מיכל25אב

New member
נטוש..

אני גם עשיתי בזמנהוף..אפשר ,לידיעתי לעשות אתזה מיד אחרי מחזור,לא לקיים יחסים לפני..אפשר אפילו יום קודם לקבוע(לרוב הרופאים יש את קיצור הדרך שלהם....)בזמנהוף ד"ר טוגנרייך עושה זאת בימי שני...הוא די בסדר,וזה לא נורא...כשאת קובעת תור תזמיני את הבלון,הוא עולה 200 ש"ח,אני השתמשתי בו...הם מכינים לך את זה לצילום,את לא צריכה לקחת את זה או משהו..זהו בינתיים ..לשאלות נוספות את יודעת איפה למצוא אותי...בהצלחה.מיכ.

צילום רחם

היי נטע תור את יכולה כבר לקבוע היום אם את יודעת מתי את אמורה לקבל , תקבעי בטווח הימים שבין סיום הדימום עד היום ה-10 למחזור. אסור לקיים יחסים עד לבדיקה . צריך הפניה מרופא בשביל זה אז אולי תבקשי מרופא מחליף? ויש סטטיסטיקות שאומרות שאחרי יש סיכויים גבוהים להכנס להריון כיוון שזה פותח את כל המעברים ( אבל זה רלוונטי בדרך כלל במקרים של עקרות על רקע מכני אצל האישה) בהצלחה דנדוש

neta2

New member
תודה לך דנדושית, אבל גם הרופא שלי

איננו, וגם אין לי שמץ מתי אני אקבל, וכולי תקווה שלא!! אז אולי לא כדאי להקדים את המאוחר. בכל מקרה אם אני צריכה הפנייה דוקא מהרופא שלי אין לי ברירה אלא לחכות לו.אבל המון תודה יקירתי.. מקוה שאת מרגישה טוב. ביי

neta2

New member
שאלה דחופה לחברה טובה..

שרוצה להכנס ולהצטרף אבל אין לה גישה למחשב ולכן אני שואלת בשבילה: היא מתחילה טיפולים אצל דר פינקל ישראלית, האם מישהי שמעה עליה? האם היא מומלצת? לא ראיתי את שמה בלוח המודעות, וחברתי שדי אכולת אכזבות כבר על סף ייאוש והייתי רוצה לעזור לה.. תודה

anatc

New member
לא מכירה אותה, אבל מותר לפני צילום

לקיים יחסי מין אם רוצים, רק צריכים להקפיד להיות מאד מוגנים
(איפה האמוטיקן של הקונדום כשצריכים אותו?...) ככה לפחות הפרופ´ המתוק והליברל טוען, כי הרי הפואנטה היא "לא להיות בהריון ביום הצילום", ולא "לא לקיים יחסי מין", אז איך לא להיות בהריון אנחנו יודעות יותר מידי טוב, והפעולה השנויה במחלוקת יכולה דווקא להרגיע ולגרום לך להגיע לצילום עם חיוך...
חברה שלי הגיעה לצילום אחרי שבועיים (!) בלי @#$%^ והיא ובן זוגה כמעט הלכו מכות מרוב עצבים, בקיצור, אין סיבות ואין תירוצים! תהני ותצטלמי ענת

neta2

New member
מישהו שמע על דר פינקל?

גב´ דר פינקל .. מאוחדת ?

למעלה