צילום רחם- שאלות...

דית1

New member
צילום רחם- שאלות...

הי בנות אני אמורה ללכת לצילום רחם מחר במרפאת הכללית בחדרה. לא כל כך עשיתי "סקר" בנושא- האם יש שוני בין המקומות- האם יש עדיפות לעשות במקומות מסויימים? מי נחשב טוב ואיך קובעים תור- האם לוקח הרבה זמן לקבל תור. הבדיקה חייבת להיעשות בשבוע הקרוב כי אחרת איאלץ לדחות למחזור הבא ולהפסיד ככה עוד חודשיים עד לטיפול הבא. לא משנה מיקום גיאוגרפי- מבחינתי איזור השרון/איזור המרכז- אני גמישה. כל עצה תתקבל בברכה

דית1

New member
הבדיקה מחר - זקוקה לתשובות- מקפיצה.

מ ק י צ ה ...........

kasa

New member
צילום רחם

נסי לעשות חיפוש בפורום. יש על כך הרבה אינפורמציה. בכולופן, סביר להניח שיש שונות בין המקומות. יש רופאים יותר עדינים ויש פחות, יש מיכשור שונה לעיתים, וכמובן - יש שונות בגוף של המצולמות. המלצה חד-משמעית תקבלי על דר' טוגנרייך. נדמה לי שהוא מקבלת לצילום בת"א. הבנתי שהוא מאוד מקצועי, עדין, ויעיל (וגם חתיך, אם זה חשוב לך....
) אם הכל תקין אצלך - תחושי אי נוחות קלה. אם יש סתימה בחצוצרות והמעברים חסומים - ייתכן שתחושי כאב. ממליצים לקחת משככי כאבים לפני הבדיקה.

לבנה123

New member
../images/Emo132.gif הי דית

יש באמת הרבה חומר בפורום על צילום הרחם - תעשי חיפוש. ובכל זאת - כמה טיפים - 1. אני מצטרפת להמלצה לקחת משככי כאבים לפני (ליתר בטחון) - אני לקחתי אם אני זוכרת נכון שני נורופן. 2. אני מציעה לך שמישהו יבוא איתך לצילום כדי שלא תצאי משם לבד. יכול להיות שתרגישי נפלא וממש לא תזדקקי לזה, אבל מצד שני טוב שיהיה שם מישהו "ליתר בטחון". 3. כדאי להביא איתך תחבושת הגיינית שנוחה לך. לפעמים אחרי הצילום יש דימומים קלים וקצת הפרשות, והתחבושת שנונתים איפה שאני הייתי ממש נתנה לי הרגשה שאני עם חיתול. יש היום סוגים קצת יותר "ידידותיים". וכמו שאת בטח יודעת, ידוע שאחרי הצילום בשך כמה חודשים הסיכוי להריון עולה (בגלל פתיחת הצנרת שם), אז שיהיה בהצלחה.

למעלה