צילום רחם עם קטטר ?

צילום רחם עם קטטר ?

שלום - הופניתי לצילום רחם במכבי, הרופא אליו הופניתי (דר טוגנדריך - מישהי מכירה ?) ממליץ לעשות זאת בעזרת קטטר, ואז זה פחות כואב - כי אין צורך לתפוס את צואר הרחם (נדמה לי שזה היה המינוח שלו). בכל מקרה מה דעתכן ? הוספת קטטר לתהליך עולה לדבריו כ 240 ש"ח.

gulij

New member
לדעתי

זאת הוצאה די מיותרת. אני בטוחה שיהיו כאלו שיגידו לך שכדאי כי כאב להן בעת הצילום. תפיסת צוואר הרחם נעשת באמצעות מעין מכשיר כזה מתכתי (עד כמה שזכור לי...)וזה מעט לא נעים אך לא יותר מזה. אני נפלתי על רופא די בהמתי ולא מתחשב ובכל זאת 5 דקות אח"כ כבר שכחתי מה היה , סתם חרטה...(לפחות כך אני הרגשתי אחרי שהפחידו אותי למוות)

תמרלה

New member
צילום רחם בהרדמה?

באותו עיניין של צילום רחם, האם אפשר לעשות את הצילום בהרדמה? ( למה לסבול? ) והאם מותר לקחת כדורים נגד כאבים לפני? אם החודש לא אכנס להריון -אז זאת התוכנית לחודש הבא! צילום רחם! ולא כל-כך הבנתי בשביל מה קטטר? מה הרעיון בדיוק?

gulij

New member
אין צורך בהרדמה...../images/Emo5.gif

תאמיני לי שאין צורך בהרדמה כי זה לא כאב שדורש הרדמה. רופא שיניים הרבה יותר גרוע לדעתי. אני לקחתי אופטלגין לפני הצילום והגעתי היסטרית מכף רגל ועד ראש וזה סתם קצת לא נעים , אפילו הוצאת שערות בשעווה מכאיבה לי יותר. את יכולה להרגע , חבל על האנרגיה שתשקיעי בפחד מהצילום!!! ובהצלחה לכולן

נועם@בת

New member
את יכולה לקרוא על בהודעות המומלצות

לרוב צילום רחם הוא הליך לא נעים עד כואב מאוד. צילום בעזרת קטטר בלון מקטין למינימום את הכאב ואי הנעימות ואם שווה לך לשלם על כך 240 שקלים- תעשי את השיקול לבד. בהצלחה נועם

לי כאב מאוד../images/Emo122.gif

ואם אצתרך לעבור שוב בעתיד, אני יעשה הכל כדי למנוע את הכאב. כאב לי מאוד!!! צרחתי מכאבים אבל... 5 דקות אחר"כ הכאב נחלש והיה כמו כאב מחזור קל. בהצלחה רבה מקווה בשבילך שתהי מאלה שלא מרגישות כאב

ora32

New member
ני עברתי צילום

עם קטטר אצל דר' טוגנדרייך ויש לציין כי הצילום לא היה נורא כלל. לדעתי שווה להשקיע את הסכום. בהצלחה

תודה, עברנו גם את זה !!!

טוב, אז אחרי ששלחתי את ההודעה מצאתי הרבה מידע בשאלות הנפוצות, ובזכות מה שקראתי ובגלל זכרון רע של צילום רחם מלפני 3 שנים (שנעשה באידלסון-מכבי), החלטתי ששווה ההשקעה. ולשמחתי, לא הרגשתי בכלום. האמת שגם כל הליך הצילום היה זכור לי אחרת, בעיקר אני זוכרת שהיה לרופא אז מאוד קשה למצוא את צואר הרחם להחדרת הנוזל... אבל עכשיו לא הרגשתי בכלום, והכל עבר !

נועם@בת

New member
איזה יופי, נשמע כמעט כמו ללכת

למספרה
. שאלה לי אליך, האם יש לך דימום אחרי הצילום? נועם

למעלה