צילום רחם מכבי

שני717

New member
צילום רחם מכבי

היי בנות אני צריכה לתאם צילום רחם התקשרתי למוקד של מכבי והתור הפנוי הוא רק לסוף יולי מסתבר שיש רק בת״א ובחיפה אפשרות לבצע צילום רחם בנוסף התורים נורא רחוקים ואיך הם יתאימו לזמן של כל אישה (צילןם רחם צריך עד 14 יום מתחילת המחזור ולפני ביוץ) מישהי ניתקלה בזה? יודעת איך זה עובד? למרות שיש לי מחר בטא והאחות כבר תיתקשר אליי להודיע שלילי למרות שאצלי כבר התחיל המחזור כמו שעון... בנוסף גם אם אני עושה צילום רחם עדיף חא לעשות עוד סבב הזרעה נכון? זה יהיה לחוץ וגם מי יודע אולי יש חסימוצ ברחם ככה שאין טעם ... אני צריכה בבקשה חוות דעת מכם....

בעקרון אמורים לבצע את צילום הרחם לאחר סיום הווסת ולפני הביוץ

שימי לב שהתזמון אמור להתאים לזה (אם חלילה מחר הבטא תהיה שלילית ובאמת יתחיל המחזור, את צריכה לבדוק אם סוף יולי יסתדר לך)
דווקא מתשובות של בנות כאן הבנתי שבמכבי יש תורים זמינים יותר לצילום רחם, בין היתר גם במרפאות עצמן. אני בכללית- ושם בכלל לא היו תורים באזור שלי, ובסופו של דבר ביצעתי את צילום הרחם אצל ד"ר טוגנדרייך באופן פרטי בנארא (בר"ג) בעלות של 1800 ש"ח. הוא מבצע את צילום הרחם בימי חמישי (ובעוד שני ימים באמצע השבוע באסותא, אבל שם המחיר כפול). אני הצלחתי לקבוע תור אצלו לשבוע מאוחר יותר, אבל אני לא יודעת להגיד אם תמיד יש תורים קרובים פנויים
&nbsp
בעקרון אם עשית צילום רחם- דווקא אין מניעה ויש אפילו מי שממליצים לבצע הזרעה/החזרה באותו החודש. צילום הרחם מתבצע לפני הביוץ וההזרעה, והתאוריה היא שיש נשים שהוא פותח אצליהן סתימות ומעלה סיכויים לקליטת הריון באותו חודש

דידו34

New member
מניסיוני במכבי

היי, תשרייני תור, לפי החישוב שלך בימים הנכונים (בין היום השמיני ל14 )
עד אז- תתקשרי אליהם למוקד כל יום לבדוק ביטולים. לי זה עבד. כמה ימים לפני התפנה תור ליום ולשעה שרציתי (בתל אביב זה בחמישי בבוקר או ראשון אחה"צ- עשיתי לפני כשבועיים וחצי) וכך הוקדמה לי הבדיקה בחודש
עשיתי שתי הזרעות לפני הבדיקה, הרופא לחץ עלי לעשות את הבדיקה, וטוב שכך, הייתי סתומה בשני הצדדים- כך שאצלי ההזרעות היו ממש לחינם. לא היה סיכוי
בהצלחה

סיון 39

New member
גם אני התקשרתי לבדוק ביטולים

התקשרתי מספר פעמים ואכן היה ביטול
שנפל לי בול על היום הרצוי
עשיתי במכבי השלום בת"א
לא האמנתי אבל היה שם ד"ר טוגנדריך < שכולם משלמות פרטי להגיע אליו >
תקחי משכך כאבים לפני
בהצלחה!

שני717

New member
תודה בנות מקוה שיסתדר לי בתאריכים שליכ

אבל לבצע הזרעה החודש זה קצת גבולי כי מתי יהיו תוצאות? לא רוצה סתם לעשות הזרעה וזה לחינם מתי יש תוצאות??? במקום?

למעלה