צילום רחם-דיווח

galibos

New member
צילום רחם-דיווח

שלום לכן, לפני שבוע בקשתי עזרתכן ותמיכתן ומידע על צילום רחם. היום אני אחרי אז מן הראוי... ראשית, הייתי מאוד מבולבלת בנוגע לבלון שכמה מכן דברו עליו. הבילבול התעצם כאשר התקשרתי לברר על הבלון ובמזכירות של הרנטנגן לא ידעו על מה אני מדברת... אז את צילום הרחם שלי עשיתי היום במרכז של קופ"ח מאוחדת בירושלים, ברחוב הטורים. כשנכנסתי שאלתי את הטכנאית על הבלון והיא אמרה, כן אנחנו משתמשים בבלון. כלומר, לא היה שום צורך לרכוש שום דבר מראש. הצילום עצמו, לוקח כמה דקות. לאחר שהרופא מחדיר אי אלו אינסטרומנטים (יש לומר במקצועיות רבה) מצלמים את הרחם. אני יכולה להשוות את הצילום לצילום שעשיתי לפני חצי שנה בבוסטון, ולהודות שכאן הרופא היה זריז יותר (וכנראה מנוסה יותר). לא כאב בכלל. תחושת אי נעימות של ביקור גניקולוגי פולשני, זה הכל. תוך דקות מספר הייתי בחוץ, ממתינה לתוצאות (הכל תקין ופתוח
). מי מכן הנדרשת לצילום רחם, אנא התעודדי, קרוב לוודאי שזה יעבור בקלות רבה. עכשיו, כשבאמתחתי נסיון כפול שבוצע בשתי יבשות שונות אני יכולה להעיד: רופא שיניים זה הרבה יותר נורא מצילום רחם
בהצלחה לנו

אפרסקה

New member
שמחה לשמוע שעבר בשלום!! ../images/Emo140.gif

ועכשיו את מוזמנת להכנס לאגדת צילום הרחם ולהרות כבר בחודש הקרוב!

galibos

New member
../images/Emo13.gif תודה!!!

גם הרופא הציע שבחודש הבא אני אגיע אליו עם בלי מחזור
ועם שאלות על הריון

צילום רחם

גם אני עברתי הבוקר צילום רחם (אצל טוגנרייך האגדי) ואכן, כל החששות כתוצאה מן ההמלצות וההנחיות המפורטות על צינורות, קטטר ובלוני "גז" בעיקר הבהילו (!) ויצרו אצלי היסטריה ומהומה על לא מאומה... תחילה, הוא ישב וענה על כל השאלות שהעליתי (עם הרבה חיוך והומור), אח"כ החל בבדיקה שאמנם, בשלב מסויים לחצה קצת והכאיבה, אבל נגמרה מהר, ונגמרה (תודה לאל) תקין! מ"שוטטות" בפורום גם אני התוודעתי לאותה אגדה קסומה אודות הריונות כתוצאה משחרור החסימות והצ'אקרות...והחלטתי שלא להתחיל במנוגון החודש, ולתת לכך עוד צ'אנס אחד אחרון להצליח בדרך הטבעית הנעימה ו...ה"פראית" (!) דרך שהיתה, ללא ספק, מוכרת לגוף שלי פעם...לפני 8 שנים, והכניסה לחיי את הדבר הכי משמעותי בעול-ם: את עידו!!! חייבת להאמין בעצמי ולהזכיר שאגדות - סופן להתגשם אם רק מאמינים באמת!!!
מאחלת לכולנו המון הצלחה!

../images/Emo8.gifשמחה שעבר בהצלחה!

נכון שהשד לא נורא כל כך? מהחלת לך הריון מהיר!

Blue velvet

New member
ובכן, ההתרשמות שלי שונה

עברתי אותו דבר באותו מקום. הרופא (שלא אנקוב בשמו), אולי מקצועי, אך לא עדין ולא אדיב. הוא לא טרח להציג את עצמו, וכששאלתי לשמו, ענתה הטכנאית במקומ(!) גם כשיצאתי ובירכתי אותם לשלום, לא היה לכבודו לענות. הבדיקה כאבה לי מאוד, למרות שגם אצלי הכל פתוח ותקין. כנראה, שזריזות היא לא התכונה הרצויה כאן, אלא דווקא פעולה איטית ועדינה. כיוון שעברתי I.U.I. למעלה מעשר פעמים שרובן עברו בקלות, אני יכולה בהחלט לומר שהעדינות מרופא זה והלאה. גם הטכנאית הזאת התנהגה כמו קומיסרית. לצערי, לא ידעתי שהם משתמשים בבלון, ולכן קניתי אותו מראש. כשמסרתי אותו לידיה, נבחה עליי: "מה זה?" הסברתי לה, והיא פקדה עליי: "החזירי אותו!" (לאן? לתיק, לחברה?) שוב, כפי שעולה בפורום הרבה, אנושיות ועדינות הן תכונות חיוניות לעוסקים בתחום זה, וחבל מאוד שלא כולם ניחנו בהן. בהזדמנות זו אני ממליצה שוב על המרפאה בהדסה הר הצופים, שרוב הרופאים בה עדינים ואדיבים מאוד.

נועם@בת

New member
גם מהיר וגם הכל פתוח ../images/Emo45.gif

עכשיו צריך רק להכנס להריון ולקיים את אגדת צילום הרחם
. נועם

למעלה