צילום רחם במכבי

ענתי787878

New member
צילום רחם במכבי

הי שואלת בשביל חברה כי אני עשיתי לפני 3 שנים ונראה לי שדברים השתנו...
בזמנו טוגנרייך היה עושה (נראה לי אסותא השלום אבל אולי מכבי) לה אמרו לעשות בבתי חולים ציבוריים ויש תורים רק במרץ... בגלל שיש לה מחזור אחת לחמישה חודשים נורא חוששת לפספס, כרגע במחזור.. מה חלון ההזדמנויות לעשות ואיך אפשר לקדם את התור? בנוסף מה טווח הימים כי אמרו לה יום 7-9 רק, ואני זכרתי 10-14..
תודה

rainbow25

New member
למיטב זכרוני

ממה שאני יודעת חשוב לעשות לפני הביוץ, אני לדעתי עשיתי ביום 12 או משהו כזה. עשיתי אצל טונגרייך דרך מכבי (לא זוכרת אם זה במבנה של אסותה השלום או של מכבי אבל נדמה לי של מכבי). מה שעשיתי זה להתקשר ממש כל יום לשאול אם התפנה משהו מעכשיו לעכשיו ואכן התפנה תור. בנוסף, טונגרייך מקבל גם פרטי (ברמת החייל אם אני לא טועה) אז גם זו אפשרות.

Musmus14

New member
צריך לעשות בשבוע אחרי שנגמר המחזור

ולפני הביוץ. אני עשיתי בדצמבר אצל טוגנדרייך במכבי השלום. בנס היה תור פנוי והתקשרתי כמה ימים לפני שהתחיל המחזור. קבעתי ל7:45 בבוקר ואני גרה באזור חיפה אז יצאתי בסוג של באמצע הלילה מהבית חח אבל זה היה שווה את זה.
אולי כדאי להתקשר למכון הרנטגן הזה ישירות ולהסביר את המצב, שידחפו אותה. בטוח יש בנות שקובעות ולא מגיעות בסוף בלי לבטל. זה משהו שלוקח בלחץ 10 דקות.
&nbsp

danab24

New member
עשיתי לפני כמה חודשים

צריך לעשות בין המחזור לביוץ. חלק אומרים שכדאי להתנזר עד הבדיקה אבל זה רק כדי שלא יהיה הריון בזמן הבדיקה עצמה.
כשאני הייתי צריכה לעשות באמת לא היו תורים למכבי בכלל ולא רציתי לפספס עוד חודש. אז עשיתי באסותא ברמת החייל ושילמתי על זה 2,000 ש״ח ואחכ תבעתי את הביטוח בריאות שלי (מגדל) וקיבלתי החזר של 80% מהסכום. עשה לי ד״ר דן לוין שהיה מאוד חמוד אבל הבדיקה הייתה לי לא נעימה בלשון המעטה. אבל יש כאלה שזה עובר להן חלק.

צילה מוסיפה...

בזמנו הרופא שלי התקשר בעצמו לטוגנרייך ואמר לו שאני מגיעה ביום כזה וכזה ...
לומר לא ממש נראה לי קריטי התור כמו פשוט להגיע בזמן המתאים בחודש.
עשיתי בבית חולים השרון - קטע נוסטלגי כי שם בעצם נולדתי...
על סמך המראה נראהכי לא השתנה שם הרבה מאז

היה קצר
לא נעים
אבל כרגיל - בטא שלילית נעימה הרבה פחות
&nbsp

תגובה שקיבלתי מטוגנדרייך לפני שבועיים לערך

"אני מקבל מכבי יגאל השלום 96 תא , יגאל אלון בניין B קומה 3".
הזמינות שם יחסית גבוהה הוא מבצע פעמיים בשבוע, הוא גם מבצע הזרקה סלקטיבית אם צריך ואם לא עזר אז צינתור.
בעיקרון צילום רחם מתבצע בין תום הווסת לביוץ, וטוגנדרייך מוכן לעפמים לבצע אם אומרים לו שלא קיימו יחסים עד הצילום.

טוגנדרייך אמר לי...

שהוא מבצע פעמיים בשבוע עבור מבוטחי מכבי במכבי השלום יגאל אלון 96 פעמיים בשבוע. דרך המוקד מזמינים

למעלה