צילום בסדרות

הדס178

New member
צילום בסדרות

אני רואה עכשיו האוסי ויש שם קטעים שמצלמים את השחקנים פשוט הולכים ברחוב ועושים כל מיני דברים. איך מצלמים את האנשים ברחוב שלא קשורים לשחקנים, סתם ככה? מבקשים מהם רשות? או שלא?
ועוד משהו, אני יודעת שצילמו את התכנית בלוס אנג'לס אבל יש קטע בסדרה שמצלמים ספסל וכתוב עליו newport beach וזה נראה אמיתי.אז יש מצב שגם צילמו שם?

איל51

New member
יש שרשור שאלות ושרשור אוף

לא היה צורך לפתוח נושא חדש.

בכל מקרה, לשאלתך, אני מנחש שאו שהיו שם הרבה ניצבים ששיחקו עוברי אורח תמימים ברחוב אמיתי, או שבנו תפאורה של רחוב אמיתי באולפן כלשהו.
לא מכיר את הסצינה, ולא ראיתי את האוסי, אז קשה לי לענות ספציפית על מה ששאלת.

אני לא בטוח לחלוטין בעניין

אבל כמובן זה דבר שיש באמת בהרבה סדרות.
אני יודע שהרבה פעמים פשוט יש המון ניצבים שעובדים בסדרות כאלו.
אז אם מצלמים ברחוב אמיתי אז פשוט סוגרים אזור מסוים ומשתמשים רק בניצבים. הרי אנשים רגילים יסתכלו על המצלמות כשהם עוברים.
אבל זכור לי שראיתי קטע פיספוסים מהסדרה על-טבעי שבה צילמו קטע ופתאום עברה מאחורה איזו אישה, ובכלל לא הסתכלה על המצלמה. אבל זאת הייתה סצנה שבה לא הגיוני שמישהו ילך קרוב והשחקן שהיה שם הסתכל אחרוה על האישה ואמר משהו על כך שכנראה לא אכפת לה.

הדס178

New member
הממ

יש עוד הרבה סצינות שבהם יש המון אנשים, לדוג' כשיש הופעה או כשהם הולכים ברחוב. אז כשיש הופעה יש ניצבים,אבל עולה השאלה איך מצלמים ומביימים כזה דבר? יש שם עשרות אנשים, זה מטורף.ואתה מכיר את הסדרה? כשהם מצלמים ברחוב זה לרוב אמיתי

אני מכיר את הסדרה, אבל לא יודע כיצד היא צולמה

בהרבה סדרות יש הרבה קטעים עם המון ניצבים.
בעקרות בית נואשות (שאני זוכר שראית) הרוב מתרחש ברחוב שלהם שבו אין הרבה אנשים. אבל סדרה כמו בנות גילמור כמעט תמיד יש המון ניצבים בין אם בעיירה או בתיכון או באוניבסיטה.
תחשבי שבכל סדרת נוער שמתרחשת בתיכון כל בני הנוער שרואים בכיתה, במסדרונות הם כולם ניצבים.
כלומר זה דבר רגיל לחלוטין בהמון סדרות.
אפילו בסיטקומים יש סצנות שלמות שמצלמות באולפן שהוא כאילו בית קפה (בכל פרק של חברים יש כמה סצנות כאלו) ובהם יש המון אנשים ברקע שפשוט נמצאים שם ולא עושים כלום.
&nbsp
אם זה מעניין אותך בטח אפשר למצוא כל מיני צילומי מאחורי הקלעים של סדרות שבהם רואים כיצד מצלמים אותם. אני מודה שכשאני חושב על זה, זה באמת מסקרן.
&nbsp
לגבי היכן הסדרה צולמה אפשר למצוא פרטים בויקיפדיה וIMDB.

הדס178

New member
הסדרה צולמה בלונג ביץ

הממ,אני חושבת שכל העסק הזה עם הניצבים מטורף...
&nbsp
והאו סי זה סדרה ממש טובה, כדאי לך לצפות, גם לאיל

איל51

New member
אולי אבדוק אותה בעתיד

אם כי ככל שעובר הזמן מצטברות לי יותר ויותר סדרות שאני רוצה להשלים. האוסי לא ממוקמת גבוה ברשימה הזו.

הדס178

New member
מאד כדאי..

אני רואה אותה בפעם השניה. ומשהו מצחיק, אחד מהדמויות מזכיר שםאת גותהאם..בלי לדעת שעוד עשר שנים בן מקנזי ישחק שם:]

ראיתי את רוב העונה הראשונה

אני אומנם די אוהב את הדמויות הראשיות אבל משהו בה לא דיבר אלי.

לא בטוח בדיוק

אולי אני פשוט לא מתחברת לסדרות נוער, לפחות לא לכאלו מלודרמטיות. כלומר אני אוהב כשיש בהן יותר הומור (כמו בawkward), או יותר פנטזיה (כמו זאב צעיר).
כשהייתי צעיר ראיתי את כל דוסון קריק, אבל מאז ראיתי רק עונה ראשונה בכמה סדרות כאלו (האו.סי., מגרש ביתי, 90210)
זה פשוט מרגיש לי מוגזם מצד אחד זה שמערכות היחסים שלהם מרגישות כמו סוף העולם, ומצד שני העלילות הבאמת יותר גדולות שהם נעשים מעורבים בהם כמו כתות, סחר סמים, פשע.

איל51

New member
אמממ....

לוקחים נגיד....200 ניצבים, נותנים להם הוראות כמו "לכו מפה לשם בלי להתסכל למצלמה" באופן כללי, לחלק ספציפי אומרים:
1. את תדברי בטלפון.
2. אתה תלך עם הילד שלך על הידיים.
3. שניכם תקנו גלידה.
וכו' וכו'

ואו סוגרים רחוב למשך תקופת הצילומים, או שזה באולפן.

למעלה