צ'ילום אני צ'ני

shaniebnovember

New member
צ'ילום אני צ'ני

טוף תוכים זה אהבת ממש אהבת חיי הכל התחיל לפני 8 שנים אבא שלי קנה לי אמזונאס מדהימה הוא הייה אצלי שנתיים ויום אחד הוא עף לי .. אחרי חודש אני הולכת לי ורואה חנות חיות החלטתי להיכנס לשם ובפתאום אני רואה את התוכי שלי בכיתי ובכיתי והתוכי שלי רק צעק וזיהה אותי כל כך התרגשתי אשכרה באתי ולקחתי את הכלוב כדאי לצאת ופתאום המוכר מחזיק לי את היד ואמר לי מה את עושה? ואמרתי לו זה התוכי שלי הוא ברח לי לפני חודש והמוכר התנצל ואמר שהוא מצטער אבל מישהו מכר לו אותו לפני 28 ימים בדיוק והוא שילם לו הרבה כסף והוא לא יכול להביא לי אותו חינם.. והוא רצה 3000 שח ולא היה לי כסף ואחרי שבוע הוא מכר אותו למישהו מחיפה וכל כך בכיתי .. ואז לפני שנתיים רכשתי לי שני קוקטלים זכר ונקבה הנקבה הייתה סתם מתוקה והזכר היה מדהים שרק כל מיני מנגינות ושירים ואפילו דיבר היה אומר את המילים :מה? די! ומכיוון שהוא היה ממש כמו בנאדם הוא היה חופשי בבית והוא ברח לי יום אחד אחרי שבוע מצאתי אותו בבית של מישהי שגרה קרוב והכל בזכות זה ששמתי את הנקבה על החלון והם קראו אחת לשני ואני פשוט הלכתי בעקבות הצעקות כל כך התרגשתי רק שלאחר חצי שנה הוא שוב ברח לי והיה בחוץ 8 שעות והיה חם וגם הוא נפצע ממשהו אני מאמינה ששוב מחתול מצאתי אותו אחרי חיפושים מעייפים ליד הבית שלי בתוך שיח הוא היה רגיל לקחתי אותו לוטרינר שבועים לאחר המקרה הוא ירד לתחתית הכלוב והבנתי שמשהו לא בסדר איתו נסעתי עד לוטרינרית בשעה חמש בבוקר והיא אמרה לי להשאיר אותו שמו לו אינפוזיה קטנה כזאת הוא היה כזה מתוק שהגעתי הביתה הלכתי לישון התעורתתי וקיבלתי טלפון שהוא נפטר.. מסתבר שמרוב שהוא היה בחוץ בחום הרבה זמן הוא היה כל כך צמא והוא שתה מלא מים לאחר שהחזרנו אותו עד שהכבד שלו התפוצץ:( כאב לי נורא ומסרתי את הנקבה שכל כך הזכירה לי אותו בחיים אני לא אשכח אותו!!! אין אהבה לתוכים זה אהבה מיוחדת מי כמוני יודעת והחלום שלי עכשיו ברגע שיהיה לי כסף זה קקדו גופין !!! זהו סתם היה בא לי לשתף אותכם בזה::)
 

bilbolim

New member
פעם חשבת על

לגזור לתוכים שלך את כנפי התעופה אחרי שברחו לך לפחות 4 פעמים התוכים?
 

shaniebnovember

New member
בעע

דבר ראשון גזרתי להם תמיד!!! ובתקופות שלא היה לי כסף לזה פשוט שמרתי על החלנות סגורים גם ככה תמיד כל הבית היה סגור . רק שבאותו מקרה הם ישנו אצלי בחדר (חופשים כמובן ) וכנראה שמישהו בבוקר בא נכנס לחדר שלי ולא סגר את הדלת והם יצאו משם טיילו והגיעו לסלון הדבר הכי מצממר היה שקמתי ושמעתי צרחות ונאי רק רואה את הנקבה עומדת ממש על החלון ותולשת לעצמה את הנוצות היא לא ברחה!!!! היא רק תלשה לעצמה תנוצות וצרחה זה היה מזעזע אני בחיים לא אשכח את זה. וד"א אם האמוזנאס הייתי הולכת חופשי גם שהיה לו כנפיים לא גזורות בחיים הוא לא ברח לי פשוט באותו יום הלכתי ברחוב וכלב קפץ עליי והוא נבהל והתעופף לו:(
 

Xboy123

New member
אני לא יודע אם כדאי לך לקנות קאקדו

לפי מה שכתבת היו לך הרבה ליקויי טיפול וגידול נכון של תוכים עד כדי שאת והם נפגעתם, המון פעמים הם ברחו, ואחד מת בגלל חום... כדאי שתלמדי קצת יותר על תוכים ואז תקני קאקדו(וזה בכלל לא בגלל שזה תוכי גדול ושונה...)
 
למעלה