צייר שלי:

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
צייר שלי:

מה אתה עושההההההההה???????????? איזה עינוק......... טוב, יש לך חצי שעה להתייצב!!! }{ אוהבת אותך!!!!!!!!! אהובתך, g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
נקודה מתוקה

אני בדרך , עם קרם גוף, ואנרגיה בן הידיים , והרגליים אנרגיה של חום ואהבה שלך צייר חם

*g99

New member
אני ממתינה:

מחכה לך, האהוב שלי,היחיד שלי! לא אתפשר עם או על אחר! רק אותך צייר שלי... אני אוהבת אותך !!!!!!!!
g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
נקודה מענגת שלי

מילים, אלו ממש מדליקות אותי, ומביאי איתי אביזרים נלווים, חכי ותראי צייר שמצייר על גופך

*g99

New member
אני מזמן נדלקתי.....

ונעבור למעשים! g99,הנקודה שלך...

fantom

New member
קרם גוף???? ../images/Emo47.gif

צייר, אני מתפלא עליך תחזור הביתה כן עכשיו ותקח שמן ארומטי או משהו דומה מה זה קרם גוף???? תאמין לי אתה רק תהיה מאושר מזה שלא לדבר על G99

*g99

New member
השמן אצלי!

עוד זרוק על הריצפה מאתמול בלילה... מממממממממממממ g99...

fantom

New member
אז שיחזיר את הקרם ../images/Emo47.gif

הוא כבר רץ עם הקרם

צייר

New member
g99 שלי

נשארה קצפת , מאתמול בלילה???? ושמפניה??? או להביא צייר שיודע לענג לא כמו אחרים

*g99

New member
איך נישאר?????????

ליקקת הכל זוכר?????? שמפניה?????? איפה אתה חיי,אחרי תשוקה שכזו????. אין כמוך,אתה הכי הכי... אין כמוך מענג!!!!!!! g99,הנקודה שלך שמתענגת ממך!

צייר

New member
יקירה שלי

אני זוכר שאתמול היה לילה של פיצוץ , וזיקוקי דינור, לילה מענג, אהבתי את האמבטיה ביחד ואת נוזל המייפל שנשפך על גופך, זה היה תענוג ללקק שלך צייר שבא היום לצייר עם צבעי מאכל על גופך, יאמי מאמי

*g99

New member
ואני ליקקתי את,

הדובדבן שבקצפת... את הדבר הנפלא והטעים... מה שאני אוהבת... עם הנוזל או בלי הנוזל... טעם גן עדן שלי... ממממממממממ..... g99...

צייר

New member
g99

ממי זו סוכריה על מקל ואני יודע שאת אוהבת סוכריה על מקל ואני מביא איתי עוד סוכריה אחת שיהיה יותר מעניין שלך בעל הסוכריה

*g99

New member
אתה יודע ש...

סוכריה על מקל גורמות לי לכעוס... זוכר???? אך אני אסלח לך , כי אני אוהבת אותך... יודעת שזה היה תמים... g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
G יקרה

מבקש את סליחת את יקרה לי כמו פנינה לצדף, יהלום לכתר וצייר לg שלך צייר

*g99

New member
ואתה,

יקר לי יותר מכל ..... לא אתן לאף אחד ושום דבר להפריד ביננו... אוהבת... g99,הנקודה שלך...

למעלה