צייר שלי:

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
צייר שלי:

מאמוש.... מה שלומך? התגעגעתי כ"כ... }{ g99...

צייר

New member
ללקק

ללקק את הפיטמות שלך ולינוק מהם, לנשוך קלות , וללטף את שדייך

*g99

New member
תמשיך,תמשיך....

אל תעצור..... אני נהנת, מתענגת.......

צייר

New member
יורד למטה

יורד למטה לכיוון השפתיים שלך הרטובות מתענוג מלקק לאט לאט, ורואה את גופך מכווץ מתענוג, מעביר את הלשון לאט לאט למעלה ולמטה , טועם אותך

*g99

New member
אני,

אני עוצמת עניים.... מתענגת... נותנת לך לעשות בי כרצונך....

צייר

New member
מלקק

מרחיק את שפתייך עם אצבעותי , ומחדיר את לשוני ומענג אותך , מחדיר ומשחק עם הדגדגן שלך

*g99

New member
מרגישה,

צמרמורת עוברת בי... מתענגת,זזה ומתנענעת... לא רוצה שתפסיק... תענג אותי קח אותי שוב למסע המופלא ... שרק אתה יודע.....

צייר

New member
ממשיך

ממשיך לשחק עם לשוני ומלקק את שפתייך, טועם את מיצי אהבה שלך, רוצה ללגום אותם, את טעימה, מדיר אצבע, ומשחק לאט לאט, מחדיר ומוציא, מחפש את הנקודה , ומוצא אותה, כאשר אני נוגע בה, את מתפתלת מתענוג, את חמה בפנים

*g99

New member
אני חמה לוהטת...

רוצה שתחדיר לי עמוק... אך בעדינות... לאט,לאט... עכשיו תתחלי להגביר את הקצב.... ממממממממממ... כייף לי, מרגישה אותך... את חום גופך....

צייר

New member
מחדיר לאט

מחדיר לאט לאט את אצבעי, ומוציאה אותה , טועם את מיצי אהבה שלך ונותן לך גם לטעום , מביא את אצבעי לפיך , מחדיר אותה לאט לאט, את יונקת את אצבעי, מרגיש את לשונך עוטפת את אצבעי, טועמת אותה, מוציאה את האצבע מפיך, ומחדיר אותה שנית בין רגלייך, ולוקח דגימה ממיצי אהבה שלך, ומביאה אותה לפי אוי זה אטעים זה מענג טעם גן עדן

*g99

New member
טעם גן עדן,

יורדת לך, מכניסה את איברך אל פי... כ"כ יפה הוא,לא גדול ולא קטן... בדיוק כמו שאני אוהבת... מני מוצצת אותו לאט, מעבירה את לשוני, עולה לאט אל הכיפה... מנשקת... מתרכזת בכיפה.... כה יפה ועגולה... מרגישה את הנוזל השקוף... טועמת את טעמו החמוץ, נהנת.....

צייר

New member
תמצצי עוד ועוד, מרגיש נהדר

תעבירי את לשונך, תלקקי אותו

*g99

New member
מלקקת ומתענגת....

נהנת לראות אותך מתענג... ממשיכה... עוברת לביצים... כה רכות ונעימות.... מכניסה אותם לפי... ממממממממממ טעימות כ"כ... מעבירה את לשוני בעדינות...

צייר

New member
זה משגע אותי

כאשר את מכניסה את ביצי לפייך ומוצצת אותם אני משתגע נאנח הרגשה ממש נעימה, הרגשה של עונג תמשיכ זה נעים

*g99

New member
ממשיכה...

מעבירה את לשוני על הבייצם ... נוגעת ולא נוגעת... חשה איך אתה מתפתל... איך אתה מתענג... מנשקת אותם...

למעלה