צייר אותי.....

צייר אותי.....

הייה המכחול בו תצייר אותי מעיניי הנוצצות ברגע שרואה דמותך ללחי המאגדת בתוכה גומה בזמן חיוך על הלצה , עורף חם המצטמרר למגע לשונך רד אל חזי המתאווה למגעך ושדיי המזדקפים למגע נשימתך החמה.... הייה הצבע הצובע ימיי באודם הלב קווי מתאר לו יצוירו על ידי אהבתך בצבעים חמים רכים ושמחים המתמלאים חיים כל פעם שנגעת בבד חיי....... <>

הצופה.

New member
אין מכחול לאהבה

ואין מכחול שיכול לכזו נשמה וגם לו יכולתי לך אין העתק וצבע הטבע אותך מפנק לא רוצה אותך על הקיר תלויה בכל פוזה ספונטאנית אוהב אותך גם בארץ לא זרועה גם זעתך לי כמור ולבונה דבר שאינו נשקף מתמונה יתומה מין יום שכזה

אהבה מהולה בגעגוע.....

עיניים יונקות את מראך חיוכך חושף את שעינייך אמרו "עייף , מיום ארוך בא אני אלייך" והדממה שהייתה בנינו סערה בתוך תוכנו ועירסלתי אותך אל גופי היוקד בתאווה ונישקתי לך אהבה מהולה בגעגוע ידיים רפרפו על גוף לאה וביקשתי ממך ללא מילים "עשה איתי אהבה עכשיו"... <> קח את היום הזה לאט , מותר לך .....

הצופה.

New member
אף אל אף

חיכוך נעים קצות שפתי את פנייך חוקרות אצבע מציירת את שמך על קצה פיטמתך צפרניים רוטטות מצמררות את בטנך ובאצבע עדינה מלטף כקטיפה את קצה תאותך פורקנך לי אות ללילה רך מענג נומי אהובתי מחר יהיה יומי

../images/Emo13.gif...מים......./images/Emo186.gif

מים... זורמים על גופינו מנקים ומקררים תבערה שרגע לפני.... סימנה מגעים עלייך ובי ובעוד רגע..... תוביל אותנו בזרימת המים... אל עין הסערה בה נביט בלבנו צף במחול מטורף אל אותה רגיעה נכספת כמגע טיפות המים שזולגות על חזי ...... ומים... לא יוכלו ללב המשתוקק אותך... ומים.... לא ישקיטו רצוני לאחוז בך ומים... לא יעצרו בך ללכת לים חייך..... ומים .... יסערו עליי בגלל מי שאתה לי.... ומים.... <> מקלחת קצרה...

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

עשיתם לי דמעות עם המילים האלה תודה שוקולדה לא מרירה

זה כי ת רועעעעעעעעעעעעעעעע

אני זורקת שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברור?

למעלה