../images/Emo24.gifאני ממש מצטערת לשמוע
באמת, קשה לשמוע על דברים כאלה, אני לא יודעת מה אעשה כשיקרה משהו לכלב שלי, הוא בן 11...יש לי בעיה אחרת, מקווה שתוכלו לעזור לי, ומצטערת אם אני אנוכית אבל אולי זה יעזו גם לכן בנות יקרות. הכלבה שלי דוד שלי המליטה לפני כחודש וחצי, לפני כשבוע הלכתי אליו, והוא אמר לי שהוא רוצה למסור את הגורים לכלבייה של פ"ת, פחדתי ואמרתי לו שאני אקח שני כלבים ואנסה למצוא להם בית, כי אני לא יודעת מה יעשו שם בכלבים אם אף אחד לא יאמץ אותם...כלב אחד מסרתי למשפחה בצפון, והכלבה השניה עדיין אצלי כי אף אחד (מאלה ששאלתי) לא רוצה גורה, שהיא קיסהונד מעורב. בכל מקרה היא דורשת תשומת לב יתרה, וממש כמו ילדה קטנה, שרצים אחריה לכל מקום, היא ממש מעוררת חיים...יהיה לי קשה בלעדיה למרות שהיא שבוע אצלי, אם הייתי יכולה הייתי משאירה אותה אצלי, אבל זה לא מסתדר עם הכלב שלי, הוא קנאי, הם לא יסתדרו. גם ככה עכשיו הוא מבואס לאללה, וזו הבעיה שלי...עם כמה שאני משחקת איתו ומחזירה לו אהבה אני בטוחה שהוא נפגע מזה, אני מדברת כאילו הוא בן אדם, אבל בשבילי הוא הכל, וקשה לי לראות אותו ככה, מה אני יכולה לעשות? עזרו לי ואם יש מישהו, אולי אתן בנות, שרוצות לאמץ אותה, שתדעו שלא תפסידו, אני רק מחפשת בית חם, שיאהבו אותה וידאגו לה, כי על הכלב שלי כרגע אני לא מוותרת אז אין לי ממש ברירה, אלא לוותר עליה