"צ'יט" סטייל "האי"!

yonatan samiya

New member
"צ'יט" סטייל "האי"!

"צ'יט", המשחק האהוב והמוכר (אני אישית הכרתי אותו בשם "אמת או שקר") שהתפרסם עוד יותר בעקבות "האי", נמכר כעת בסניפי "סטימצקי" ברחבי הארץ. נשמע מגניב! לפרטים נוספים: http://www.tikra.co.il/st/03.html

R o n 2 5 6

New member
איכס,עוד דרך לעשות כסף

לא רואה סיבה שחבילת קלפים רגילה עם איורים של כמה שחקנים תימכר בעשרות אחוזים יותר ממחיר חבילת קלפים רגילה. פשוט נמאס לראות איך סדרה הופכת למותג שגורף כסף מהוריהם של הילדים לחינם..

R o n 2 5 6

New member
שלום גם לך../images/Emo3.gif מה נשמע?(אגב,לא הגבתי לנתאי אבל

תודה רבה לך על כל המידע נתאי,ושיהיה המון המון בהצלחה בלימודים
)

פיגמיסט

New member
מה שרון אמר....

זה מטומטם וככה הם סוחטים כסף. אפשר לשחק את המשחק הזה עם כל חפיסת קלפים רגילה. ואני הכרתי את המשחק הזה בתור "שקר"

פיגמיסט

New member
סלחתי אבל פעם הבאה קצת יותר בשקט

סתם... זה לא היה לך אלא דעתי על המוצר בכללי

8דושנקה8

New member
../images/Emo207.gif עיר ערוץ הילדים במודיעין... עם כוכבי

האי... הייתי שלשום עם אחותי והיה ממש יפה... (חוץ מזה שעברו שעתיים עד שכוכבי האי הופיעו....) ושהיה מאוד קשה למצוא מקום טוב שגם רואים בו משהו... כל המופע זזנו ממקום למקום.... היו שם רק: עוז, יעל, אביב, ליאת ואפרת... הם הופיעו חצי שעה בערך ושרו משהו כמו 3-4 שירים: שיר הפתיחה של האי- כאילו אין מחר כמובן... חלליות אי ירוק בים אש ומתישהו באמצע הם שרו שוב את השיר פתיחה... והיה גם עוד שיר נראה לי... (אבל בהתחלה זה היה כמו מחרוזת כזאת או סתם עיבוד מיוחד אז היה קשה לעקוב...) היו כמה קטעים מצחיקים במופע: היה איזה קטע כזה שהיה רעש מהבמה אז עוז קפץ כזה ועשה (בקול דרמטי) רעשים מוזרים כאן על הבמה במודיעין *הפסקה קצרה* (בקול רגיל) "אוקיי זה הפסיק אפשר להמשיך"
והיה איזה קטע שאנה התלוננה על הנסיעה בזמן *אמרה כמה דברים ואז אמרה:* ובעיקר (ופה סול ענה לה) הרס לך את הבייביליס!
ופעמיים זואי החביאה לאנה את התיק איפור.... ופעם אחת קרמיט כאילו התחיל לספר מה יקרה איתו ועם זואי וסול כאילו עצר אותו (או שזאת הייתה זואי?- נראה לי שניהם...) - אבל לפחות זה אומר שיקרה... (למרות שזה היה די ברור...) אין לי תמונות כי לא הבאתי את המצלמה (שכחתי...) אבל במילא זה היה די בילתי אפשרי להסתובב איתה שם עם כל האנשים.... וגם ראיתי שהעלו כבר כמה תמונות (אבל לא מהמופע במודיעין למרות שזה במילא אותו המופע....) ובסוף שהם ירדו (אחרי שפעם פעמיים הם כבר עשו כאילו הם יורדים אבל בסוף הם לא
) לפני שהספיקו לראות אותם בכלל הם כבר נעלמו מאחורי הבמה ומלא ילדים ביקשו מהילדים שכן הצליחו להיכנס שישיגו להם חתימות.... וכולם חשבו שהם תכף יוצאים אבל כנראה שעבדו עליהם והם יצאו מהצד השני (למרות שגם שם לא היה אף אחד... והרכב היה בכלל בצד השני...
(זה רק היה נדמה לי או שהיו שניים?)

8דושנקה8

New member
אהה.. ושכחתי שאנה רצתה ללכת לקניון... ../images/Emo3.gif

מתאים לה... זה היה החלק הכי טוב במופע כי במופע הכללי של ערוץ הילדים הם סתם מיחזרו שירים כרגיל.... ועשו חידונים מעפנים וחפרו שצריך לשים קסדה... למרות שהוא היה יפה בסך הכל אבל שמעתי את השירים האלה מיליון פעם....[אם אני אוהבת אותך, מדינה קטנה הישגים גדולים, בת שישים (?), ועוד.... - נכון שהם לא היו במופע שנה שעברה אבל הם שודרו בערוץ מלא פעמים ובגלל שבמילא בקושי היה אפשר לראות את הכוריאוגרפיה אז לא היה שום חידוש..... (היה קצת...
) אבל לפחות ראיתי את עדי מופיעה - שהיא הופיעה עם השמינייה ראיתי רק ממש מרחוק...]

למעלה