../images/Emo207.gif עיר ערוץ הילדים במודיעין... עם כוכבי
האי... הייתי שלשום עם אחותי והיה ממש יפה... (חוץ מזה שעברו שעתיים עד שכוכבי האי הופיעו....) ושהיה מאוד קשה למצוא מקום טוב שגם רואים בו משהו... כל המופע זזנו ממקום למקום.... היו שם רק: עוז, יעל, אביב, ליאת ואפרת... הם הופיעו חצי שעה בערך ושרו משהו כמו 3-4 שירים: שיר הפתיחה של האי- כאילו אין מחר כמובן... חלליות אי ירוק בים אש ומתישהו באמצע הם שרו שוב את השיר פתיחה... והיה גם עוד שיר נראה לי... (אבל בהתחלה זה היה כמו מחרוזת כזאת או סתם עיבוד מיוחד אז היה קשה לעקוב...) היו כמה קטעים מצחיקים במופע: היה איזה קטע כזה שהיה רעש מהבמה אז עוז קפץ כזה ועשה (בקול דרמטי) רעשים מוזרים כאן על הבמה במודיעין *הפסקה קצרה* (בקול רגיל) "אוקיי זה הפסיק אפשר להמשיך"
והיה איזה קטע שאנה התלוננה על הנסיעה בזמן *אמרה כמה דברים ואז אמרה:* ובעיקר (ופה סול ענה לה) הרס לך את הבייביליס!
ופעמיים זואי החביאה לאנה את התיק איפור.... ופעם אחת קרמיט כאילו התחיל לספר מה יקרה איתו ועם זואי וסול כאילו עצר אותו (או שזאת הייתה זואי?- נראה לי שניהם...) - אבל לפחות זה אומר שיקרה... (למרות שזה היה די ברור...) אין לי תמונות כי לא הבאתי את המצלמה (שכחתי...) אבל במילא זה היה די בילתי אפשרי להסתובב איתה שם עם כל האנשים.... וגם ראיתי שהעלו כבר כמה תמונות (אבל לא מהמופע במודיעין למרות שזה במילא אותו המופע....) ובסוף שהם ירדו (אחרי שפעם פעמיים הם כבר עשו כאילו הם יורדים אבל בסוף הם לא
) לפני שהספיקו לראות אותם בכלל הם כבר נעלמו מאחורי הבמה ומלא ילדים ביקשו מהילדים שכן הצליחו להיכנס שישיגו להם חתימות.... וכולם חשבו שהם תכף יוצאים אבל כנראה שעבדו עליהם והם יצאו מהצד השני (למרות שגם שם לא היה אף אחד... והרכב היה בכלל בצד השני...
(זה רק היה נדמה לי או שהיו שניים?)