ציטוט של יודה

יודה7

New member
ציטוט של יודה

באחד מהסרטים, (ניראה לי שזה בשלישי..) יודה אומר משו על זה שהעתיד תמיד נמצא בתנועה. משו כמו always in motion the future is. מישו זוכרת את הציטוט המדויק??

Y. Welis

New member
בסרט 5, ללוק ששואל אותו על החזיונות שפוקדים

אותו על האן וליאה: Difficult to see. Always in motion is the future. זה אגב מגיע אחרי שיודה מספר לו על הדברים שיוכל לראות בעזרת ה'כוח' - through the Force, things you will see. Other places. The future...the past. Old friends long gone. אחד המשפטים היפים בכל הסידרה, ואולי הפיתוי הגדול שבכוח, עבורי - לראות לתוך העבר; לחוות דברים שהיו, ולראות אנשים שאינם עוד.

afi69

New member
בכלל יודה זה אחד הדמויות הכי אהובות

עלי בסדרה האיש החכם שיודע הכול הצטוט האהוב עלי (ואני מקווה שאני מצטט נכון) הוא בנקמת הסית' כשאניקאן מספר לו על חזיונות מוות אז יודה אמר שמוות זה חלק מחיים צריך להיות שמח של אלה שהיצתרפו לכוח לא להתגעגע ולא להיצטער

יודה7

New member
חח

יודה הוא הדמות ה(!)אהובה עלי!!!!!!!!! בערך מאותם סיבות שציינת. ויש לו מלא משפטים חכמים. אחד בחתימה שלי. יש לך את הציטוט שאמרת באנגלית?

anakinskywalker

New member
הציטוט הנהדר הזה - באנגלית

Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them, do not. Miss them, do not. אני חולה על יודה, הקטע שהוא הופך את סדר המילים במשפט ... מצחיק וחכם

The Prospect

New member
יש די הרבה ציטטות נחמדות של יודה בדארק רנדבו

אחת מהן, שאני אוהב במיוחד הולכת בערך ככה- a trial of being old goes like this- remembering what one has said into which young ears. אוף, אנחנו ממש צריכים לחדש כאן את שרשורי ה-EU.

יודה7

New member
סליחה על הבורות אבל..

מה זה דארק רנדבו? אחד מהספרים שיצאו? מומולץ לקנות?

The Prospect

New member
דארק רנדבו (רנדבו=מפגש) הוא אכן ספר ב-EU

שמתרחש בתקופת מלחמת המשובטים, ועוסק במפגש המחודש שבין יודה לדוקו. מאוד מאוד מאוד מומלץ, ספר ענק. שווה להזמין אותו.

יודה7

New member
זה דארק רנדזבוז לא?

צחוקים, בדיוק שמתי לב שיש לי את הספר הזה.. =] יש לך המלצות על עוד ספרים שיודה הוא בין הדמויות המרכזיות בו??

The Prospect

New member
לא, זה רנדבו, זו מילה בצרפתית...

ואני לא ממש מצליח לחשוב על ספר שבו יודה הוא ה-דמות המרכזית, אבל יש המון המון ספרים שבהם הוא מככב בתפקיד חשוב. אין יותר מדי ספרים שסובבים במלחמת המשובטים שלא כוללים בתוכם גם את הדמות המופלאה הזו

יודה7

New member
יש לך שם ספיצפי

לספר/ספרים שהוא בתפקיד חשוב? אני רוצה לקנות ויש מיליון ספרים..

Kalimac

New member
בוא נתחיל ככה

אילו ספרים כבר ברשותך? מאיפה אתה רוכש אותם, אגב?

יודה7

New member
יש לי רק 4 ספרים..

the reveng of the sith yoda-dark rendezvous betrail vector prime את הראשון מצאתי בסטימצקי בארץ. את השני הזמנתי מאמזון. ואת השניים האחרים קניתי כשהייתי בארה"ב. כרגע אני בכוונה לקנות עוד כמה מאמזון..

Kalimac

New member
לדעתי מי שקונה ספרים בארץ

צריך לעשות הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות. כרגע אני מזמין ספרים דרך אקדמון, והמחיר יוצא הכי זול מבין החנויות בארץ (ספר שבסטימצקי יעלה 60, בצומת ספרים 50-55, באקדמון עולה לי בד"כ 40-45).

Kalimac

New member
איפה מצאת את העותק שלך?

זה בהחלט ספר נהדר. אחד האהובים עליי, אם לא האהוב ביותר.

למעלה