ציטוט מועדף...

Toishmaster

New member
ציטוט מועדף...

אהלן חברה אני קצת חדש בנושא של הפורומים אז אני ינשא את מזלי בלפתוח הודעה נגררת לגבי ציטוטים אהובים על אנשים' משירי פאוור להנאתכם. אני יתחיל אם Kamelot - center of the universe. If the war by heavens gate released desire In the line of fire someone must have known That a human heart demands to be admired Cause in the Center of the Universe We are all alone

Gaius Octavius

New member
בתור סתם מילים זה בנאלי,

אבל כל האווירה עצמה של השיר... Waiting for tomorrow, for a little ray of light Waiting for tomorrow just to see your smile again Take away my sorrow from a blistered heart of mine Where are you now, if you are there, anywhere [Anywhere של Avantasia]

slallum

New member
Savatage - Morphine Child

I am the morphine child The dream defiled The never ending metaphor I am the wizard oz Result and cause Never look behind that door האמת אנל'א מחשיב את זה כפאוור, אבל בגלל שאתם כן מחשיבים אותם לפאוור, אז ניצלתי את ההזדמנות

genz

New member
וואו, המקום מת

בכל אופן, כל השיר Awakening של Nocturnal Rites, השיר פאוור הכי טוב אי פעם. נקודה. והם מעדיפים נינג'ות, ניר!!!

Gaius Octavius

New member
תקשיב,

נינג'ות זה רק כמה יפנים [מגרעה מספר אחת] בתלבושת ממש גרועה [מגרעה מספר שתיים] שצועקים הו-הא-ייאאאאאא כמו מפגרים [מגרעה מספר שלוש] ועם תנועות חיתוך תואמות בידיים [מגרעה מספר ארבע]. מצד שני, פיראטים הם אירופאים מגניבים כאלה עם תלבושת ממש גרועה [Puffy-shirt...] שצועקים יאררררר כמו רדנקים. זה עצום. וגם הם צולעים באופן הכי מגניב בעולם. ואגב, נינג'ות הם יפנים [מגרעה מספר חמש, שש, שבע, שמונה, תשעה עשר וחמישים ושבע ב'].

Gaius Octavius

New member
תקשיב,

נינג'ות זה רק כמה יפנים [מגרעה מספר אחת] בתלבושת ממש גרועה [מגרעה מספר שתיים] שצועקים הו-הא-ייאאאאאא כמו מפגרים [מגרעה מספר שלוש] ועם תנועות חיתוך תואמות בידיים [מגרעה מספר ארבע]. מצד שני, פיראטים הם אירופאים מגניבים כאלה עם תלבושת ממש גרועה [Puffy-shirt...] שצועקים יאררררר כמו רדנקים. זה עצום. וגם הם צולעים באופן הכי מגניב בעולם. ואגב, נינג'ות הם יפנים [מגרעה מספר חמש, שש, שבע, שמונה, תשעה עשר וחמישים ושבע ב'].

למעלה