ציטוט מאיגרת יעקב

Eriol

New member
ציטוט מאיגרת יעקב

"והעשיר יתהלל בשפלותו כי יעבור כציץ החציר׃ כי זרח השמש בחמתו וייבש את־החציר ויבול ציצו וחן מראהו אבד כן יבול העשיר בהליכותיו". תחשבו אתם איך הציטוט הזה קשור ליוגי הו ולקהילה שלנו.

impale

New member
קלי קלות ^^

אני אכתוב את זה למרות שחצי פורום כאן מאוהב בקאיבה וירצח אותי ^^ אבל זה פשוט מתאים לו בול "והעשיר יתהלל בשפלותו כי יעבור כציץ החציר׃ כי זרח השמש בחמתו וייבש את־החציר ויבול ציצו וחן מראהו אבד כן יבול העשיר בהליכותיו". שפל-מאוווווווווד,הבן זונה קרע לסלומון תדרקון הלבן הרביעי XD יבול ציצו-?אני לא רוצה לדעת ><"

טוצית

New member
אני יודעת מה זה!!!

"והעשיר יתהלל בשפלותו- זה נשמע יותר כמו דארטז כי יעבור כציץ החציר׃- זה אומר שלדאטז ש ציצה עם חציר?! דארטז מאוהב בחציר!!! כי זרח השמש בחמתו וייבש את־החציר- או... החציר מת *קינוח אף* ויבול ציצו - יש עוד ציצות! וחן מראהו אבד- אבל הן לא כוסיות... כן יבול העשיר בהליכותיו".- אז הן כן או לא כוסיות... הא?!?!?!?!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|../images/Emo45.gif! >-<

פוי, דארטז. בישי חש ת'עצמו מעצבן שפגע לי בסטו. יש לכם בעיות עם סטו, אה?
תשמרו אותן לעצמכם.

KiaritChan

New member
אז ככה

"והעשיר יתהלל בשפלותו - יאמי מאליק,הוא תמיד גאה בהיותו שפל כי יעבור כציץ החציר׃ כשהוא דורך על הדשא כי זרח השמש בחמתו וייבש את־החציר ויבול ציצו וחן מראהו אבד כן יבול העשיר בהליכותיו". זרחה שמש,אבל הוא לא צריך אותה כי הוא גמככה שזוף,והנעל שלו בערה,כשהוא דרך על הדשא הוא נשרף @@;

lily kane

New member
ארוך ומשעשע

סבא של יוגי: זה אומר שעם מישהו יפתח קניון ענקי מול החנות הוא יפסיד כי עדיין הלקחות יהיו נאמנים לי!ויוצאו אותי מתוך הקלטת! יוגי: אם מישהו מתהלל בכמה שהחפיסה שלו חזקה ומרושעת בסוף אני יוצא את יאמי יאמי: ואז אני ישלב את הקלפים כפי שעשינו במצריים ואנו ננצח בקרב טיה: שעם מישהו מתהלל ברשע במקום בחברים שלו הוא לא יצליח לעולם *מביאה טוש ומסמנת את יוגי ואותה בידים* גואי: שסטו הוא מרושע עשיר אבל בסוף אני ינצח אותו סטו: תמשיך לחלום כלב המשפט הזה בכלל מדבר על אבא שלי שהיה עשיר והמשיך להתעלל בי אבל בסוף הוא לא הצליח לשווק בכלל את כלי הנשק שלו ואני זה שהצלתי את ההון המשפחתי ובנתי את הכל בעצמי! מקובה מסתכל על סטו ומחייך : נכון, אח גדול! טריסטן : זה אומר שלמרות שדוק דאבלין צוחק עלי שיש לי אופנע ולו יש מכונית אני עדיין יצליח בסוף לזכות בלבלה של סרנטי בזמן שהוא עסוק בספירת קוביות *דוק דאבלין מסתכל על טריסטן בעצבנות "הצעדים שלך עומדים להגמר *טריסטן במבט עצבני "רוצה להתערב *סרנטי עם טיפה גדולה מצחקקת בתמימות "מספיק חברה לא צריך לריב בגללי" מי: *מביטה בחוסר התלהבות על שתי הבנים ואמורת* "זה אומר שלמרות שהמין הגברי חושב שהוא יותר חזק המין הנשי והיפה בסוף ינצח! מאקו: הפתגם יבש מידי צריך לשפוך עליו מים יורדי ים עלובים ווילי: שהחרקים שלי ינצחו את העשרים! רקס: איזה פתגם משעשם נוח: מסתכל על רקס איזה איש חסר השכלה שלא מצליח להבין פתגם פשוט רקס מתעצבן: רוצה לריב איתי נוח: אתה יכול לריב עם הדמיית המחשב שלי כמה שאתה רוצה מהמהמהמה *שיעול* מהמהמהמה באקורה הרגיל: זה אומר שאיש בטבעת שלי מרושע ובסוף אני יצליח לנצח אותו *יאמי באקורה משתלט : תמשיך לחלום "נמאס לי שוב מדברים איתי על תורת הגמול! אני עוד יגמאול לך מאליק על הבגידה בי!!!" יאמי מאליק: "מה אמרתה באקורה?" *מלאיק: אני חייב להגן על פרעה מכחות האופל שבאים לקראתי ולמרות שאני דל אמצעי אני חייב" אחות של מאליק : כן אחי לך ליעודך ואל תתן לאופל לנצח דארת (הלא וידר אך המורשע)יאמי: "כן נשמת העשיר נסחפת לכיוון הלוותין הגדול" וידר הרגיל: "שאני צריך להיות שליט טוב?" *תוהה איפה הוא ולמה הוא באמצע ים במקום עיר משגשגת* הילדה הקטנה והארכלוגית : "סבא סבא בו לכאן מצאתי פתגם עתיק" הסבא של הילד הקטנה והארכלוגית: או איזה כתב מענין אני רק צריך לפרש אותו הסוס שלהם: חציר יאמ ,היייי*דהרת סוסים!

למעלה