ציטוט וקיטור

newKiticat

New member
ציטוט וקיטור

"As a fan of television, I heard the buzz on 24 and it was eight, nine episodes in and felt like I was too late to catch up, so I eventually caught up on DVD," he said. "And I think that's been a problem [with Veronica Mars] in the past--if we're in the middle of a season, the viewer can't catch up. That's something we're looking to correct in season three." להזכירך רוב תומס יקר- 24 הייתה תוכנית שזכתה ל5 עונות (!)- שלמיטב ידיעתי זה המספר מזל לסינדקציה. למה לתקן משהו שלא שבור? אוף. אני צופה שורוניקה תיאבק על עונה רביעית אם בכלל- והכל בגלל שלרוב תומס התחשק להרוס משהו כל כך טוב.

newKiticat

New member
התקווה היא

שהסדרה תצלוח איכשהוא את העונה הנוכחית- והכותבים שלה יתפכחו לבסוף- לקראת העונה הרביעית. (כיוון שלורוניקה יש פונטיצאל לא רע להכניס 6 עונות לפחות מבלי להיות נדושה.... העיקר שהיא תתבסס היטב בשנה הראשונה של הקולג'. והכי חשוב. שהכותבים יקראו קצת מסג' בורד ויבינו שאנשים רוצים קצת מאותו "פילם נואר" אפיל- שמשך את הצופים האמיתיים- והנאמנים.)

Woogyman

New member
מה לעשות ../images/Emo110.gif

שהצופים האמיתיים והנאמנים לא הספיקו? אם הבחירה היא בין הפורמט הזה לבין סיום הסדרה - אני בוחר בפורמט החדש. מה גם שאולי לדעתך לא היה מה לתקן, אבל לדעתי בעונה השניה משהו ממש לא עבד. העלילה הראשית (של האוטובוס) נמתחה כמו מסטיק ולא הייתה מעניינת מספיק, ועלילות המשנה רק בילבלו. אני מעדיף 3 תעלומות קצרות יחסית, כל עוד יש קשר כלשהו ביניהן. זה גם תופס יותר קהל (וזאת עובדה, כי הרייטינג עולה) וזה גם הרבה פחות נמתח.

newKiticat

New member
הפורמט החדש לא מציק לי

כי מה אכפת לי כמה עלילות יש. מה שמציק לי הוא בדיוק הדבר שרבים הצליחו לתאר בפורמי-מעריצים כתחושת "פילם נואר" שנעלמה. וואלה- אולי אני לא מקורית ולא מחדשת- אבל לדעתי הביטוי הזה מתאר בדיוק את מה שכל כך משך אותי בעונות הראשונות ועכשיו פשוט... נדמה כנעלם. וגם LoVe. משהו חסר וזה מתחיל להציק. עוד בעיה שיש לי היא כמובן הדמויות האחרות. מה שעשה את העונה הראשונה והשנייה היא הקשר בין הדמויות לעלילות. בינתיים מתמקדים בעיקר בוורוניקה- ואני מבינה את זה- כי צריך לבנות מחדש את הסביבה- אבל אני מאוד מקווה שזו מגמה שתשתנה.

למעלה