ציטוטשרשור

Drenthe

New member
ציטוטשרשור ../images/Emo41.gif

עלה במוחי רעיון לשרשור בו כל אחד יכתוב אחד מהציטוטים המפורסמים האהובים עליו, ויכתוב כמובן מי אמר אותו. אני אתחיל: את האמת יש כמה אהובים עליי ציטוטים חביבים עליי מאת אלברט איינשטיין: "יש רק שני דברים שהם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואנכי עדיין לא בטוח בקשר ליקום." " לא אוכל לפתור בעיות באמצעות אותה צורת חשיבה בה השתמשתי כשיצרתי אותה ". " מסקנה היא הנקודה בה הפסקתה לחשוב ".

o p c

New member
אני חושב שהציטוט המדויק הוא

"יש רק שני דברים אינסופיים בעולם, היקום והטמטום האנושי, ובקשר לראשון אני עוד לא בטוח"

o p c

New member
הנה עוד כמה

"אתה לא גבוה ממני אתה ארוך ממני" (נפוליאון בתגובה לאחד החיילים שלו שהתלהב שהוא גבוה ממנו), הזדהות אישית. "לפעמים עדיף סנטימטר של מזל מקילומטר של שכל" כמה איינשטינים: ""אם תורת היחסות שלי תוכח כנכונה, הגרמנים יקראו לי גרמני, השוויצרים יקראו לי שוויצרי והצרפתים יקראו לי מדען גדול. אם היחסות תוכח כלא נכונה הצרפתים יקראו לי שוויצרי, השוויצרים יקראו לי גרמני והגרמנים יקראו לי יהודי." "שים ידך על תנור חם במשך דקה וזה יראה לך כשעה, שב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כדקה" כמה אחרים: "פסימיסט רואה קושי בכל הזדמנות, אופטימיסט רואה הזדמנות בכל קושי." "החירות היא החירות לומר ששנים ועוד שנים הם ארבעה, אם זה מוסכם נובע ממילא כל השאר" (1984) "כל בעלי החיים שווים אבל מקצת בעלי החיים שווים יותר מן האחרים." (חוות החיות) יש עוד הרבה, אולי בהזדמנות אחרת

o p c

New member
יש עוד שניים שאני ממש אוהב:

"ואף על פי כן נוע תנוע" (גלילאו גליליי לאחר שהאינקוויזיציה הכריחה אותו לחזור בו מהתיאורייה שלו שכדוה"א נע מסביב לשמש והוא אינו מרכז העולם) "אל תתווכח עם טיפשים, הם יורידו אותך לרמה שלהם ואז ינצחו אותך עם הניסיון שלכם" לא יודע של מי

נמש164

New member
גם לי יש כמה../images/Emo9.gif

אלה שכתובים לי בחתימה והיו לי עוד רק שאני לא מוצאת אותם
והם של כל מיני סופרים ואנשים רוח שאני לא זוכרת שמות. ויש איינשטני אחד- איינשטיין היה ידוע כחובב חיות וכך גם הקשר בין תורת היחסות שלו לוטרינריה, תורתו אומרת כך: אם אני מכניסה את היד שלי לרקטום של פרה; אז לפרה יש יד ברקטום, ולי יש יד ברקטום - אבל זה לא אותו הדבר.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifממש אהבתי את כל הציטוטים שלכם!

רק לי אין כלום?XDD

ציטוטים חנוניים../images/Emo22.gif

ובגלל שיש פה הרבה אנשים שלומדים מחשבים, אני מרשה לעצמי לכתוב אותם כאן בלי להרגיש יותר חנונית ממה שאני (למרות שזה כמעט בלתי אפשרי): "יש 10 סוגים של אנשים בעולם, אלה שמבינים בינארית, ואלה שלא." (זה גאוני
) "תמיד תתכנת כאילו שהאדם שיתחזק את התוכנה שלך הוא פסיכופת אלים שיודע איפה אתה גר." "מי שיפגע בתוכנה יענש בחומרה." (דבילי אך משעשע) וזה קצת ארוך אבל הוא ממש הצחיק אותי:
I don't know what percentage of our time on any computer based project is spent getting the equipment to work right, but if I had a gardener who spent as much of the time fixing her shovel as we spend fooling with our computers, I'd buy her a good shovel. At least you can buy a good shovel. (Erasmus Smums)​
ושניים קצת פחות חנוניים: "כאשר אתה מתווכח עם טיפש, ודא שהוא אינו עושה אותו הדבר." "טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת." (אלברט איינשטיין)

LOLI152

New member
ציטוטי תכניתנות..אךאך.

אם יש לך באג בדיזיין, יש לך זין בדיבאג. :)

tudu

New member
if you can dream it - You can do it

מייחסים לוולט דיסני. מספרים שעוד לפני שהקים את דסנילנד, לקחו אותו הקבלנים לגבעות בהם היה אמור לקום הפרוייקט, בזמן שהם עומדים באמצע 'שומקום' משהוא מהם זרק איזה בדל סיגריה, ומספרים שוולט דיסני התכופף להרים את הבדל.. שאלו אותו "מה אתה עושה ?" הוא אמר.. "אני לא אוהב בדלי סגריות ליד הקופות "

Drenthe

New member
יש לי מין ציטוט ווינריות כזה ( מומלץ ../images/Emo3.gif)

הוא רשום בחתימה שלי: If you`re first, you`re first. If you`re second, you`re nothing. אני חושב שהמשפט הזה צודק בהחלט, הטוב ביותר הוא זה שמקבל את כל תשומת הלב. זה מזכיר לי עובדה מעניינת, ניל ארמסטרונג, האיש הראשון שנחת על הירח, אמר פעם שהיה חשוב לו שהוא הראשון שידרוך על הירח מבין חבריו וזאת בגלל שהראשון תמיד זה שמקבל את כל תשומת הלב;אולדרין באז, אם אני לא טועה, שהיה שותף בטיסה, דרך שני, אך ביצוע זה לא גרם לתהילה כמו זה של ניל. "צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות ".

tudu

New member
הציטוט מזכיר לי את המאמן של הUCLA

קראו לו נייט (משהוא) והכינוישלו היה הכריש ! The Shark הוא קבע את המשפט בקשר לנבחרת הכדורסל של המכללות של UCLA Winning in not the most important thing... Winning is everything בחרו בניל ארמסטרונג לדרוך ראשון על הירח, כי לבאז היה אגו ענק.. יש בניהם ויכוח עד היום מי אמר את המילים הראשונות על הירח.. באז טוען שזה הוא שאמר "מנועים עצור.." מנגנון הנחיתה המקורי לא עבד, ומיחסים לבאז אילתור וירטואוזי שאיפשר את נחיתת החללית..

למעלה