ציטוטי קפטן ג'ק!

KingJohnny

New member
ציטוטי קפטן ג'ק!

שלום. שלום. שלום. אני מצטערת שאני ככה נוחתת לפתע בלי שום קשר, אבל הייתי שמחה אם נוכל לעשות מעין שרשת של ציטוטי ג'וני. משפטים מצחיקים שהוא אמר בכל הזמנים, בכל הסרטים[אהםאהםשודדיהקריבייםאהםאהם] ובכל האופנים. פשוט כל חיי אני מעוניינת ברשימה כזאת, ואף פעם באמת לא הספקתי לערוך. ועכשיו, שיש קצת אוויר מהלימודים, אשמח לעשות כזאת. לכן, כמובן, חשבתי שיהיה נחמד אם תוכלו לעזור לי בזה. אני בטוחה שיש כמות בלתי סדירה של בנות שמדברות באופן טבעי במשפטים של ג'וני. אוחחחחחחחחחחחחחחחח, אני כל כך מקנאה בכן. פליז, עיזרו לי. [מצטערת שאני לא כותבת הרבה בפורום הזה, ואני בהחלט לא חדשה או משהו{אני חושבת שאני מכירה בפורום בערך כשנה ויותר}, אבל אני לא מפסיקה לקרוא פה. נשבעת]. תודה לכל הבוביות שמוכנות להקליד. אוהווווווו! =]

HakunaMatata15

New member
עשינו כזה דבר לפני כמה זמן לא...?

בגלל שאני כזאת חמודה מצאתי את השרשור...

KingJohnny

New member
תודה רבה *-:

אבל אין אפשרות של איזה משפט...ב...עברית? למרות כל זה שבאנגלית זה בהחלט נשמע מעולה יותר.

Artanis

New member
oh bugger...

בשימוש יום יומי אצלי...אני חושבת שזה נחשב.

"son... im captain jack sparrow. sevvy?" =]

ובעברית... (בשימוש יומיומי אצלי...=) "בן... אני קפטן ג'ק ספארו. מבין?"=]

וולפהרט

New member
טוב, יש כמה...

"Intresting, very intresting"... או בעיברית: "מעניין... מאוד מעניין..." נאמר ב"סליפי הולוו" כשהוא מגלה את המסתור עם כל הראשים וב"שודדי הקריבים" הראשון כשקפטן ברבוסה מכניס לג'ק חרב בבטן והוא הולך אחורה לאור והופך לשלד. יש גם כמובן את: "No good!" של ג'ק וגם: "Way is the rom gone?" וכמובן : "This is the day you will always remember as the day you allmost..... Capten Jack Sparrow!"- הוא כל פעם אומר שם מילה אחרת, בהתאם לסיטואציה ובדרך כלל לא מצליח לגמור את המשפט, ויש גם מן "אוו" כזה שגם ספארו אומר בכמה סיטואציות וגם ווילי וונקה (ואני לא יודעת מי עוד) זהו בינתיים אם אני אזכר בעוד אני אכתוב:)

למעלה