ציטוטים!!!!!!!!

Chandler Rulz

New member
ציטוטים!!!!!!!!

טוב אז ככה, יש פה את הסוגים הבאים: מאנגלית לעברית מעברית לאנגלית אנגלית רגיל עברית רגיל ב-ה-צ-ל-ח-ה
1. "היא לבושה להרוג" 2. "I always wake up to the scream" 3. "למעט, להמון שיושיט יד.." 4. "הם לא יוכלו להאמין שגוף כזה הוא אמיתי" 5. "זה רצח לרומן האהבה שלנו" 6. "I´m gonna wake up" 7. "Have I crossed the line" 8. "She said to me: Look" 9. "הוא אוהב אותי, הוא לא אוהב אותי" 10. "יותר ויותר, אנשים רוצים רק.." 11. "With the magic in his eyes" 12. "היא בילתה את כל הלילה בצעקות" 13. "כי אנחנו עייפים מאוד" 14. "מקומות ריקים, בשביל מה אנו חיים" 15. "כל העולם צריך לזוז לליבך" 16. "I cannot come back I´m in a Crossroad" 17. "You say your girlfriend is preety" 18. "Cause I´m not the kind of girl" 19. "Calling out your name" 20. "מה אני יכול לעשות כדי להיות קרוב אלייך?" זהו... שוב ב-ה-צ-ל-ח-ה

גלגלולה

New member
8 ו-11

8. מכה אפורה - מוניקה סקס 11. asereje - las ketchup (המכונה גם שיר הקטשופ) ויש עוד המון שנשמעים לי מוכרים. אני אחשוב על זה קצת.

גלגלולה

New member
10, 17, 19

10. freed from desire - gala 17. happy - Sita 19. Calling - Gerri Halliwell למרות שבטח זה לא השיר היחיד שמופיעה בו השורה הזאת.

lighter

New member
18

not that kind-anastasia? ויש מלאא שנשמעים לי מוכרים...אתה יכול לתת רמז...זה לא יכאב :)

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifסיכומון+רמזים...

1.American Hi-Fi - Flavor Of The Weak 2.I always wake up to the scream 3.סקסטה - נולדתי לשלום 4.הם לא יוכלו להאמין שגוף כזה הוא אמיתי 5.זה רצח לרומן האהבה שלנו 6.I´m gonna wake up 7.Have I crossed the line 8.מוניקה סקס - מכה אפורה 9.הוא אוהב אותי, הוא לא אוהב אותי" 10.Gal - Freed From Desire 11.Las Ketchup - Asereje (The Ketchup Song) 12.היא בילתה את כל הלילה בצעקות 13.אביב גפן - עורי עור 14.Queen - The Show Must Go On 15.כל העולם צריך לזוז לליבך 16.I cannot come back I´m in a crossroad 17.Sita - Happy 18.I´m not the kind of girl.. הייתה לי כאן טעות.. קורה.. 19.Geri Haliwell - Calling 20.מה אני יכול לעשות כדי להיות קרוב אלייך? ר מ ז י ם ה ג ע ת ם ! 2.שיר באנגלית של להקה שהתפרקה לפני שנה.. 4.שיר באנגלית של להקה שחושבת שהיא פרנואידית.. 5.שיר נושא של סרט 6.שיר חדש חדש חדש של זמרת לא ממש חדשה.. 7.שיר שתורגם לאנגלית (השיר עצמו, לא הציטוט..) 9.דואט של זמר וזמרת, שיר חדש באנגלית 12.שיר באנגלית, להקה שהייתה פעילה בסוף שנות התשעים ולא זכתה לראות את המילניום החדש.. 15.שיר של קיילי.. (אין לי רמז..) 16.שיר בעברית.. משמע כמעט כל יום בטלוויזיה.. 18.השיר הזה זכה לחידוש לא מזמן, שיר אנגלי 20.שיר ילדות ידוע... אנגלית ב-ה-צ-ל-ח-ה

d u c k y

New member
16

אולי השיר מהסדרה שבערוץ 6? שכחתי את שמה... השורה היא:" לא יכול לחזור אני בצומת, מסתכל לכל הכיוונים" נדמה לי שללהקה קוראים נערי רפול.

גלגלולה

New member
אולי 7

Tatu - all the things she said? היה את זה הרגע ברדיו וחשבתי ששמעתי את השורה הזאת.

המממ

New member
4... בערך...

הלהקה היא גארבג´... והשיר... אהה... זה יגיע... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה