ציטוטים

אתנה33

New member
ציטוטים

טוב אולי כבר קלטתם שהקטע שלי הוא שירים ישנים וכול הציטוטים שאתם מביאים פה מהשירים החדשים לא מדברים אלי ...... אבל החלטתי להתקיל אותכם בשורה של ציטוטים משלי......... 1. על צוואר הנדון מניחים עניבה 2. שערותיה שערה בים דגן סוער 3. חידה היא ואין איש אשר יפתור את חידתי 4. אך כשיורד הערב אהבתי בוערת עם ילובסקי 5. ומתחת לשפמו הוא שר ניגון כזה 6. זה שנים לא דרכה בו כף רגל רק שחפים 7. מי קיבל בילתי מספיק? 8. ומבקשת עם אפשר לפתוח שני דפי נייר 9. הוא רק יתום ורק תמים 10. שאל לאן ילדה עניתי להרים בהצלחה......... אתנה

שטותלי

New member
5

בלדה על סוס עם כתם על המצח (משהו כזה, שיר מאוד ארוך, חווה אלברשטיין שרה)

פ י י

New member
אאאההההההההה

השורה הזאת שיגעה אותי, היה לי ברור שאני מכירה אותה, אבל לא הצלחתי להיזכר מאיזה שיר, וניסיתי לחבר אותה לכל מיני מנגינות והתפללתי שמישהו כבר ימצא את התשובה ויגאל אותי ממנה. אגב, קוראים לשיר "ערב עירוני". תודה לקוציני הגואל.

אתנה33

New member
../images/Emo45.gif ותיקון קטנטן לגבי הציטוט שלך

שקיעה ורודה בין הגגות

אתנה33

New member
נא לבדוק שוב!!!! וכדי לחסוך ויכוח

להלן המילים: יו יה קיבלתי עונש קצת מוגזם שפטו אותי למות ישבתי על כיסא חשמל ניפרדתי מהפריבט לו יכולתי לפחות להחליף ת´כיסאות כי אומרים בדרך כלל משנה מקום משנה מזל יו יה אני שואל יו יה אתם עונים יו יה האים זה פיר יו יה אתם לא יודעים האח שלי אסף בולים לכן עבד בדואר היה מחלק ת´מכתבים קיבל אפילו תואר יום אחד פקח הבחין שאסף גם מכתבים מהגוב מיד פותר כי יש סוף לכול דבר יו יה אני.... היה לי דוד כזה בטלן שהיתעצל לנוח היה הולך לנמלה חוזר בלי מצב רוח לו היה פחות טיפש אז ודאי ידע שיש גם תוספת לפתגם ראה דרכיה וחכם יו יה אני.... בן דוד שלי רצה לשחות כדי לצוף קבוע למד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע כשניכנס סוף סוף לים תוך שניות הוא נעלם שניים קפצו אליו מיד טובעים השניים מהאחד יו יה אני..... יש בית שאני לא מכירה? או היכן מופיע המשפט?

אתנה33

New member
אז מה חברה? לא מכירים שירים ישנים?

נו תנסו.... תחשבו..... תתאמצו קצת מה יש? אתם מסוגלים לפתור אני בטוחה

אתנה33

New member
טוב נו להלן התשובות.....

1. אנקש - אריק לביא 2. ריקוד בנהלל - אריק לביא 3. שמשון - אריק לביא 4. שני בנאים 5. בלדה על סוס עם כתם על המצח - חווה אלברשטיין 6. הצריף הקטן 7. שיר השכונה - התרנגולים "מי קיבל בלתי מספיק דני זידל הצדיק" 8. המורה לזמרה - שוש עטרי 9. ערב עירוני 10. בדרך לתבור

אתנה33

New member
ריקוד בנהלל או הורה נהלל

מילים ולחן צבי בן יוסף משתמט אני הייתי ואני לא התבשיתי כלל עד כי עוז תפסתי ועידוד רכשתי בריקוד בנהלל הייתי במקום זאת אומרת בן האיכר מזמן הוא בצבא העבודה שופעת הבת היא מתייגעת ואנוכי בא לעזרה היא היתה יופי של ילדה שערותיה סערה בים דגן נוהר היא היתה אגדה אלף לילה ועוד לילה מתוך ספר מספר נו סוף סוף אני בחור והיתלקחתי כפרימוס מגפרור את חיטה גרסתי את ידה תפסתי אך היא אמרה שזה אסור כן משתמט אני הייתי אך הבנתי את רמז הגורל ובלבב לבי כבר אהובתי וגם הורה נהלל היא אמרה רק אגב ריקוד היא נותנת יד בלבד לבחורי הגדוד היא אמרה בשבילה אידיאל זה בחור ממין זכר ומסוכן כלומר חייל היא אמרה הרבה דברים עוד וגרמה לי למוסר כליות אך עם פול הליל יצאנו לטייל שנינו יחד לשדות והנה תרנו סוב סביב תרנו שבע פעמים בין מונק ובנטוביץ וראה במעגל מזל נפקחו עיני לראות מה זוהי הורה נהלל ולפני שתשאלי מונק ובנטוביץ היו שני מושבניקים מנהלל אללה ירחמם..... מקווה שעזרתי אתנה

למעלה