ציטוטים

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
ציטוטים

נתחיל בפשוטים: 1) תמיד היא תמכור לך סם אהבת אמת 2) אני יושב בחדרי, יש מחט ביד שלי (מתורגם) 3) לא כל דבר כאן הוא כזה דפוק וקר (מתורגם) 4) העולם שלי קטן אף אחד כאן לא מוזמן 5) מתי כבר אוקטובר יבוא ורוחות מערב בחובו? 6) את אדם יפה זה לא מגיע לך. יש בך חוכמה שמספיקה לשנינו. זהו בינתיים. תצליחו את זה אז אני אביא עוד בהצלחה

naps

New member
תשובות

חצי מהציטוטים איפה הילד: 1. נפלת חזק 5. הביאו את הסתיו 6. מה שעובר עלי

naps

New member
תשובות

חצי מהציטוטים איפה הילד: 1. נפלת חזק 5. הביאו את הסתיו 6. מה שעובר עלי

2. (שומע בדיוק עכשיו את השיר)

System Of A Down - Needles _________________________________________________________________ נ.ב: בדיוק אתמול שמעתי את השיר הזה שבקליפ שלו יש ילד-חייזר פריק כזה... נראה לי קוראים לו Ariels

TIS

New member
נו חבר´ה, רק עוד אחד

אף אחד לא מזהה את 4? בינתיים התשובות הן: 1) איפה הילד - נפלת חזק 2) system of a down - needles 3) incubus - the warmth 4) אף אחד כאן לא מוזמן, העולם שלי קטן (עדיין לא הצלחתם) 5) איפה הילד - הביאו את הסתיו 6) איפה הילד - מה שעובר עלי

TIS

New member
ואני מוסיף עוד כמה

1) חודר לקונספטור מחבר בין הגוף לנשמה הקונקטור 2) i wanna get a mohak 3) so if u ask me y i like the way i play it 4) אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן

MiToOsH

New member
הישראלים היו קלים... ../images/Emo104.gif

1. נפלת חזק - איפה הילד 4. השיר של זבנג אבל אני לא זוכרת מי מבצע ואיך קוראים לשיר... 5. הביאו את הסתיו - איפה הילד 6. מה שעובר עליי - איפה הילד

MiToOsH

New member
ד"א.... ../images/Emo104.gif

בשיר של זבנג --> זה "אף אחד כאן לא מוזמן, העולם שלי קטן" (הפוך ממה שכתבת)

MiToOsH

New member
ניזכרתי בשם של השיר..! ../images/Emo104.gif

מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי... וזהו, מבטיחה לא להגיב לעצמי יותר :)

למעלה