Magical me
New member
ציטוטים! ^^../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
עשיתי את מה שסם עשה אז. עיינתי בארכיון הפורום, ואספתי לי ציטוטים קורעים מזמנים שונים בפורום. אומנם לא מוצלח כמו של סם, אבל בהחלט משתדל להיות.
בפרק פייג´ הופכת לעירבובים וממש מצליחה להזיז את פייפר אל עבר פח הזבל. (איתמר מחווה את דעתו על 504) גאון אתה תום, פשוט גאון... (איתמר פותח במסורת חדשה של מניאקיות) הוא החזיר את הזמן בדיוק כמו שהן ביקשו אבל הוא הרג את פצע את פייפר ופרו ובסוף פרו מתה וליארו ריפא את פייפר (יוני מסביר משהו בקשר ל322, וממציא בדרך כמה דמויות חדשות) כי היא כלבה. (לין מסבירה אחת ולתמיד למה שאנן פוטרה) עשיתם להולי פולחן אישיות ואת שאנן אתם מקללים כל היום. (איתמר מוחה על ההסבר של לין) LOLכל הזמן יש את השירשור של המפגש פורום. (אופיר משתעשע משרשורי מפגשים, בתוך הודעה שלו שנפתחה בנוגע למפגש) מפגש פורום זה דבר שקובעים עם כל הפורום, לא פשוט מחליטים עליו. (סם מגיב לאופיר בעצבנות, וחודשים אחרי זה קובע מפגשי סרט באותה צורה) סם הוא איש נחמד(בערך...) ויש לו בית ענק והמוטו שלי הוא :"ככל שיותר גדול - יותר טוב"(טוב הרגע המצאתי את זה, אבל עדיין( (איתמר ממשיך במסורת המניאקיות, וחושף פרט מעניין על עצמו, בתגובה להצעה לערוך מפגש אצל סם) וכשיהיה מפגש אצלי (בעתיד הדי רחוק נראה לי) אני אסביר לכם בדיוק.. (שרון לא יודעת מה היא מציעה) גיגולי נשמות... (סייב מתחיל בדיון ארוך בנושא "גיגולי נשמות") כמה שהסדרה "מכושפות" נחמדה היא לא משתווה לבאפי בשום צורה והיא מלאה חורים בעלילה וחוקים מוזרים שהכותבים מוסיפים כל פעם כדי להכניס קצת היגיון... (אוהד באפי בניק Paigesucks מנסה לגרור לעוד השוואה של באפי ומכושפות) סם, אני מתה עלייך! (יעל בפרץ של אהבה אל סם, לאחר שעזר לה למצוא איזה אתר מכושפות) אז אני מבינה שאתם לא רוצים מפגש. (שרון, פותחת תקופה חדשה בפורום) כמו שכתבתי שתי בודעות קודם... (שרון מסבירה ליעל מה היא כתבה לפני שתי "בודעות") אין - לי - איך – להגיע (אתי, בהודעה שמסכמת את כל זמנה בפורום בנוגע למפגשים) תמונות של באי במפגשים מדבר ורואים באפי.. לבסוף נצרף את פורום באפי שיהיה ביחד עם מכושפות (אופיר מתאר בקצרה את מצב הפורום ביחס לבאפי) ומה עם פורום אנדרומדה?.. (סייבר מתחיל לחלוק את האובססיה שלו לאנדרומדה, בתגובה להודעה של אופיר) רק אנשים, דברו. (יעל, לא יודעת למה היא מכניסה את עצמה) אתם יודעים מה אני אוהב בשדים שמתפוצצים? שהם מתים. למה? כי הם שדים... (איתמר, בפרץ של חוכמה) אתה נורא חכם איתמר (ליאל, בתגובה לאיתמר) אתה בטוח שזאת לא סתם אגדה אורבנית?! סם, אתה משוכנע בזה ?! *שולפת מצית* אני ארצח את שאנן! בת כלבה! (יערה מתחילה את האיומים באש, כשהיא מגלה שהסצינות בין 322 ל401 אכן צולמו) ווילו איז מיין! ווילו רולז! הייל ווילו! (דניאל חושפת פרטים על היחסים האמיתיים בינה לבין ווילו) רק תגידו מי, והוא עוד לא יגיד דברים כאלה, החוטא! (דניאל מאיימת על כל שונאי באפי) אם פיבי לא הייתה פוגשת את קול, ובכן... לא הייתה לנו עונה רביעית (יעל בהברקה, בשרשור שיערה פתחה על "מה אם..") אולי נקים אגודה? מק"מ? ´מושלמות קטנות ומחורפנות´? (ההקמה הנוסטלגית של מק"מ, שהתחילה בהצעה תמימה של יעל) אני שונאת אותך! את מעצבנת ואיכסית ו... ואיכסית עודיותר! בעעע....... (דניאל בפרץ של אהבה אל יערה, אחרי שיערה רמזה שלגולאס וארגרון יוצאים) מלא זמן עבר מאז שפתחתי טופיק, ביחוד אחרי שאתם לא מגיבים לטופיקים שלי ~_~; (אופיר, פותח טופיק ומסביר לנו למה הפורום יבש לאחרונה) לדלו בטח הקפיא אותו אחרי שהוא צעק... (ניצן, מסבירה דבר או שניים על מה שבאמת קרה ב412) מכיוון שכולם מדברים על המורדים אז בואו ונדבר גם אנחנו... (עידו, מכניס "תרבות" לפורום מכושפות) ו (יערה, מתחילה במסורת המטריות הנוסטלגית) אל תדאג, אתה לא חבר הפורום הראשון שקיבל מטריה (אני מאמינה שזה היה סם( (יערה, מבהירה לאופיר דבר או שניים בעניין המטריות) הדרך שבה אני מדברת זו בעיה שלי. (אתי, משתיקה את המתלוננים אחת ולתמיד) קול - נזירה. אני כבר מדמיינת אותו בבגדי נזירה קתוליים... דווקא מתאים. (יערה חושפת את ייעודו האמיתי של קול, בטופיק שפתחה על מה תהיה כל דמות בגלגול הבא שלה) פייג´ - סוכריה על מקל. מעיין עונש שכזה מאלוהים. ( יערה מתחילה עם הבדיחה, לראשונה בשרשור) פייג´ - סכוריה על מקל ורודה (כן... אני יודע שזה דומם ולא חי). (סייב, ממחזר מעט את הבדיחה) סתם צוחקת על זה שפיבס זונה. (יערה במילים מוכרות) כבלים של אהבה?!?! כבלים של אהבה?! כבלים של אהבה? כבלים של אהבה?! (Lost & Bound). (סם, בגילוי התרגום של 412) איפה היו שם כבלים? או אהבה? (יערה מסבירה לצחי שלתרגום אין שום קשר לעלילת הפרק) גדול!ו (איתמר, בתגובה לפיק הנוסטלגי של יערה-"החוליה החלשה, גרסת מכושפות על סמים") מצחיק! ענק! אדיר! (יעל, בתגובה לאותו פיק) אני לא... לוקח אישית ולא מפריע לי שנהנת שנאי שמה. חשבתי שתשנא את זה..... (זכר לאחד מהריבים הנוסטלגיים של גל ואיתמר) אש טוב! לשרוף! שורפים !אש טוב! לא סולחים! *מציתה גפרור* (יערה, ממשיכה בהדרגתיות עם הפגנת אהבתה לאש)
עשיתי את מה שסם עשה אז. עיינתי בארכיון הפורום, ואספתי לי ציטוטים קורעים מזמנים שונים בפורום. אומנם לא מוצלח כמו של סם, אבל בהחלט משתדל להיות.