ציטוטים, ציטוטים..

שטותלי

New member
ציטוטים, ציטוטים..

אחד נשאר מהקודמים- מה שלא זיהיתם עובר לציטוטים הבאים: 1. "האויר עומד והראש סחרחר" 2. "...ותתן לך עוד סימן שאני קיים" 3. "בין הבורקס והעוף אולי אמצא סימפטיה" 4. "אז בואי נתחזק יחד" 5. "אור על פניה נח" 6. "הנה זה ארד במשעול אל גני" 7. "אתן לך בלחי נשיקה אחרונה" 8. "ברוך שובך בוגד" 9. "השמש מאירה את השדות" 10. "אני נחמד אבל לבד מאוד"

גלגלולה

New member
8

אני לא בטוחה מה השם של השיר, אבל הפזמון שלו זה "וואו או וואו או וואו או וואו, קול קורא לנדוד לנדוד". 3,4,9 ו-10 כל כך מוכרים לי.. אני אחשוב על זה עוד קצת ואזכר.

פ י י

New member
5 ו-8

8 - את צודקת, אולי קוראים לשיר "צלילי חליל"? ו-5 - זה כמובן באה מאהבה.

קוציני

New member
אז ככה

3.שיר של דני רובס - הבן של הקוסם. 4.שיר של נטשה - לא זוכר את שמו. 5.באה מאהבה - יהודית רביץ 7.מוכר בטירוף....... 8.שיר אהבה בדואי - דויד ברוזה.

loveWillSaveYou

New member
נענתי לאתגר

שלום לכוולם, פעם ראשונה שלי כאן פשוט דיפדפתי בין הפורומים וראיתי את השאלון שירים ולא יכולתי להתאפק . אז ככה : שיר מס´ 4 - ארכדי דוכין שיר מס´ 6 - מלאך מסולם יעקב שיר מס´ 8 - שיר אהבה בדואי תגידו לי אם זה נכון ?

שטותלי

New member
אוקיי...

בינתיים כל התשובות נכונות. נשארו 1 (הוא ישאר איתנו עוד הרבה? אחרי רשימת הציטוטים הבאה אני מגלה!), 2, 9 ו-10.

erlich

New member
10

ירמי קפלן - הדפוק הזה ? "אני גמד, אני נחמד, אבל לבד מאוד." בלי קשר, ארז.

אמירש

New member
9

לדעתי, זה שיר של דני רובס, אך אינני בטוח.

שטותלי

New member
אכן

שיר של רובס... עכשיו השאלה היא: איזה? 1 עוד לא פתור... בבקשה אל תאלצו אותי לפתור בעצמי..

שטותלי

New member
טוב...

מתוך ייאוש אני פשוט אתן לכם את השם של הזמרת.. רגע, אני לא חושב שידעתם שזאת זמרת. ובגלל שיש לי בלאגן במחשב כרגע אני רק אומר את זה והרי מהתחלה אמרתי שכל הציטוטים שלי משירים ישראלים כי אני לא כל כך טוב באנגלית. אוקיי. עכשיו תחשבו קצת. טוב...וראשי התיבות של השם שלה הם מ.צ. מרוצים [סימן שאלה] אתם חייבים לגלות את זה כבר [סימן קריאה]

nati012

New member
תשובה?

היחידה שאני יכולה לחשוב עליה זו מרגלית צנעני אבל בקיאותי במוזיקה מזרחית שואפת לאפס אז אין לי מה לומר מעבר לזה.... מקווה שעזרתי למי שמכיר

למעלה