ציטוטים מסרטים

dory30

Well-known member
אני לא בטוח שעשו כאן שרשור כזה. מה שאני מבקש מאנשים כאן, הוא למצוא ציטוט או כמה ציטוטים מסרטים או סדרות שהם ראו. הם יכולים להגיע מכל מדינה, מכל ז'אנר ומכל שנה. הסרט או הסדרה לא חייבים להיות מוכרים במיוחד. אין מגבלה למספר הציטוטים, רק היה רצוי שתציינו את שם השחקן או הדמות ואולי גם את ההקשר, אם זה לא עובר על חוקי הפורום (בפורום טלוויזיה פוסלים את מי שכותב ספוילר).

DANIAVNI

Well-known member
אני לא בטוח שעשו כאן שרשור כזה. מה שאני מבקש מאנשים כאן, הוא למצוא ציטוט או כמה ציטוטים מסרטים או סדרות שהם ראו. הם יכולים להגיע מכל מדינה, מכל ז'אנר ומכל שנה. הסרט או הסדרה לא חייבים להיות מוכרים במיוחד. אין מגבלה למספר הציטוטים, רק היה רצוי שתציינו את שם השחקן או הדמות ואולי גם את ההקשר, אם זה לא עובר על חוקי הפורום (בפורום טלוויזיה פוסלים את מי שכותב ספוילר).

"Nothing Wrong With Shooting, As Long As The Right People Get Shot."​

"You've Gotta' Ask Yourself A Question. 'Do I Feel Lucky?' Well Do Ya...PUNK?"​

הארי המזוהם .

dory30

Well-known member
"לפעמים אתה אוכל את הדב ולפעמים הדב אוכל אותך"- ביג ליבובסקי; "אני לא שמח מאיך שזה קרה אבל אני שמח שזה קרה"- שף; "החיים הם כמו קופסת שוקולד, אף פעם לא תדע מה תקבל"- פורסט גאמפ; "כל העולם מביט ימינה ואתה פונה שמאלה"- להרוג את המזל.

דני הזמיר 666

Member
מנהל
ציטוטים שאהבתי :
'בולה, בולה, איפה את "?...
"איזה קציצות, יר וואראדי'...
"פלישתיות עלייך שמשון"...
"בוקר טוב, גברת צנעני"...
"אוולין, אל תלכי"...

ruven7

Active member
Yeah,and I thought you'd be bigger- שומר הבארים- הפסנתרן העיוור לפטריק סוויזי
Do you drink coffee? oh no, that's right. they drink quines in Irealnd- סידני פואטייה הענק לריצ'רד גיר בגרסת 'התן' החדשה
Yippy ka yey,mother..... ברוס וליס כמובן,סרטי מת לחיות
באתי לפה בשביל להפריע לך- הסמל המיתוגי פרקש ב'טירונות' הוותיקה לעבריין במועדון הבאולינג בבאר שבע
I'm someone's child,I'm a person -האנטומיה של גריי- אפריל קפנר המבוהלת מול פסיכופת רצחני חמוש העלול לירות בה
אפס זה חתיכת מספר לעומת הפוזה שלי- מתוך 'החיים על פי אגפא'- אחד הישראלים הטובים בעיני.

Lion_Heart

Well-known member
i love it when a plan comes together-the A team

if you or any of your im team will get chought or killed ,the secretary will disavow any knowledge of your actions - mission impossible

THE PLANE, the plane- fantasy island

I am serious. And don't call me Shirley.- airplane

Human sacrifice! Dogs and cats living together! Mass Hysteria- ghostbusters

Lion_Heart

Well-known member
לא שזכור לי.
ל airplane יש חלק שני שקורה בחלל,אם אני זוכר
צודק לחלוטין
אז בבקשה קבל כמה המלצות!!
חפש לך סרט ישן בשם
TOP SECRET עם ואל קילמר, אם אהבת את AIRPLANE ממש תאהב גם את זה
פלוס חפש את HOT SHOTS ואת ההמשך שלו
וכמובן THE NAKED GUN (לזלי נילסן המדהים) ואת הסדרה הממש קצרה ש הקדימה אותו police squad (ממש ממש מומלץ)

ruven7

Active member
תודה על ההמלצות.
אם מותחנים מדברים אליך- טיסת לילה (Red Eye) ו'סלולר'- מצויינים.
גם 'משחק הצבאים' עם בן אפלק.

למעלה