ציטוטים--יום שישי---

arielbbb

New member
ציטוטים--יום שישי---

"לא ייתכן,,אמרתי לשוער שיגיד לי מייד כשצעירים חתיכים עוברים לבניין" חחחחח ג'קי למארק. "הרי אף אחד לא אוהב דגים מסריחים" ניק עוקץ את ריד'ג. "אני חושבת שברגע זה בעלך שונא ואתך כמעט כמוני" סטפני לג'קי. "אתה זורק אותי ואז חוזר אליי-אם כך אני מעדיפה להיות לבד" ברוק לריד'ג ההפכפך. "המציל חזר,כמה נוח" ריד'ג עוקץ את ברוק וניק. ""אני לא מבינה מה מצאת בה בכלל" סטפני למאסימו לגבי ג'קי. "לא בעיה לזייף התקף לב,אם יש לך כסף,ולרופא יש חובות גדולים.." ג'קי למאסימו. לסיום בקשה--ה' בבקשה תעשה שהבריכה תיסתם בבית של ריד'ג , נמאס לראות את טיילור בבגדים חשופים!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אהבתי את הציטוטים! צריך לעשות את זה תמיד ומסכימה לגבי המשפט האחרון../images/Emo122.gif והרבה זמן לא אמרתי את זה../images/Emo9.gif, ברוק הייתה פשוט יפיפייה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אוףף גם אני רוצה לתת לה חיבוק../images/Emo7.gif, הופ בת מזל../images/Emo10.gif

arielbbb

New member
שכחתי להוסיף את-

האחות למאסימו לגבי סטפני "היא לא התלוננה כלל", ואז ג'קי אומרת "כי בכלל לא כאב לה"... --שירי גם אני אמרתי לעצמי את זה!!

Shiri from the block

Active member
וואלה! המשפט של ג'קי היה ענק!../images/Emo6.gif דרך אגב, גם היא נראית ממש מצויין!

M a g n u s

New member
../images/Emo6.gif- היה פרק נחמד

נתחיל בג'קי התככנית והפלרטטנית, שפשוט לא מאמינה לסטפני שההתקף היה אמיתי. למרות שמאסימו לא מאמין לג'קי ומתעצבן עליה, ולמרות שזה באמת נשמע מופרך, ג'קי לא מוותרת, משחיזה ציפורניים ובדרך להסתער על מארק הרופא החביב והתמים בנסיון לגלות את האמת- נפלא
טיילור והילדים בעוד סצינה משעממת שאין יותר מדי מה להגיד עליה. ברוק סופסוף תופסת קצת אומץ ומעיפה את רידג' מהבית. ולסיום- היה כ"כ עצוב לראות את הקונטראסט בין רידג' ומשפחתו ("דונט וורי דאד- יו'ל נוור בי אלוון" וחיבוק משפחתי) והמעבר החד לבית הריק של ברוק הבודדה ששוב נותרה לבדה- הקטע שהופ נותנת לה חיבוק היה כ"כ עצוב

Indiman1

New member
ברוק קיבלה שכל סוף סוף!!

מה שרידג' לא החליט, ברוק עושה את זה במקומו ומעיפה אותו! אני מתחיל להעריך את ברוק !! כל הכבוד לה ! וג'קי הזו טורפת "הגברים הצעירים"
מצחיקה האישה הזו... טיילור והילדים היו כאמור משעממים

S c a r l e t t

New member
באמת פרק מלא בציטוטים מצחיקים

רק לא הבנתי ממתי בדיוק ג'קי נהפכה להיות אחת שמזילה ריר ורודפת אחרי כל גבר מתחת לגיל 30 שנראה טוב ועובר בסביבתה?!? אוקיי, היה את דיקן אבל ניסו כ"כ להראות שזו היתה מעידה חד פעמית שלה, ושהיא רוצה לחזור למאסימו אז מה פתאום היא נהיתה כזו?? טיילור ממש יפה, סוף סוף הורידו לה את הפאה! כולם פה משבחים את ברוק על זה שהיא קיבלה שכל, אבל לי בראש יש עדיין את המשפט שהיא אמרה לרידג' לפני כמה ימים "אתה צריך שאני אגיד לך שאפילו אחרי כל זה אני לא אהסס לקחת את הילדים ולחזור אלייך" כאילו היא יושבת בבית ורק מחכה לשריקה ממנו כדי לארוז ולקפוץ לדום, פתאטי... מצטערת אני לא קונה את כל ההצגה הזאת של ברוק שנהייתה חזקה ועצמאית פתאום, במיוחד לא עם ניק שרץ בין הרגליים שלה ומץפקד כמעין כלבלב... הופ היתה כזו מתוקה, אני רוצה גם אחת כזאת בבית!!! ורידג' אידיוט, לא בא לי אפילו לדבר עליו יותר שטיילור תזרוק אותו כבר!!! ותלך לדנטה המדהים

למעלה