ציטוטים בקצב

trinity triple

New member
אין הופעות יותר טובות משל דני..

הוא בדרך כלל מופיע במקומות מאד אינטימיים, לפחות אלו שאני הייתי כללו קהל של 70 איש ולא יותר. אז מדברים איתו במהלך ההופעה , ומחליפים שנינויות.. והוא אדם מקסים. הקטע הכי הכי הכי הכי יפה אצלו בהופעה, ולא ראיתי אף אמן אחר שעושה את זה הוא שהקהל בוחר אילו שירים הוא ישיר במהלך ההופעה ושום דבר לא כתוב לו. הוא מתחיל את ההופעה עם גיטרה, יושב על כיסא ומסביר לקהל שיקחו פתקים וירשמו אילו שירים הם אוהבים במיוחד,ויביאו לו את הפתקים ואותם הוא ישיר. ככה כל הופעה שלו היא אחרת ומגוונת, תלוי בסוג הקהל. ההופעות שלו עם דני ליטני (הייתי בארבע) מול ההופעות שלו לבד (הייתי בארבע) אין מה להשוות בכלל.. אותה אינטראקציה שיש לו עם דני, שבזכותה מהללים את ההופעה הזו - אפילו לא משתווה לאינטראקציה שיש לו עם הקהל עצמו בהופעות לבד... שווה להרחיק בשביל זה.. זאת הייתה ביקורת הופעות מקצועית מוגשת לכם על ידי...(:) יום מצויין לכולם..

שטותלי

New member
אם ככה..

בגלל שאני עוד לא בן 18 אני אצטרך להתחנן בפני אבא שלי ולקוות שיסכים (מה שסביר מאוד שלא..) או לחכות עד שיהיה לי רשיון ועבודה וכסף ו.. עד אז הרובס כבר לא יופיע. בכל זאת מקווה שאזכה לראות הופעה כזאת.. אם מישהו מהצפון (אפילו איזור חיפה) שנוסע לראות אותו- יסכים להזמין אותי- אולי אוכל לבוא.. מה אתם אומרים? אני אומר שהדיון הזה חייב לעבור לפורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה, או להפסק כאן, כי אנחנו כבר לא בנושא של הפורום מזמן..

מה שאני לא מבינה

זה למה רבים מכם חוששים טיפה לחרוג מנושא הפורום...? אפשר לחשוב מהו החטא בכך שדיברנו קצת על דני רובס, על הופעות ועל בקשות.. באמת שזה לא נורא לדעתי... לא נראה לי מציאות "לשחק" נונ-סטופ בפורום הזה... בלי קצת מילים, דיבורים והגיגים.

למעלה