ציטוטיישנים!!!

lighter

New member
ציטוטיישנים!!!

ד"א אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בבאסה שרוח עוזבת את הפורום...למה???למה???????? 1. מקום שבו עוורים יכולים לראות... 2. כל מה שרציתי היה השמירה של מישהי כמוך... 3. את גורמת לי לשכוח את עצמי...(או: אתה גורם לי לשכוח את עצמי...) 4. האם אני צריכה לספר לך חלום? 5. עשיתי טעויות, אני רק גבר... 6. כשאתה מאוהב, מה כבר יכול להשתבש? 7. הדם שלך, כמו קרח... 8. העולם מכריח אותי להחזיק לך את היד... 9. ככל שאתה סובל יותר, ככה אתה מראה שבאמת אכפת לך... 10. קעקועים וזכרונות... 11. אין בנינו שום דבר משותף... 12. כל מה שאת צריכה לעשות זה לעצום את עינייך... 13. הוא רק מכה, עד שאת בוכה... 14. אני גבר שהולך לבד... 15. אל תניח את החיים שלך בידיים של להקת רוק נ רול... 16. אני יודע שלא לכל אחד יש גוף כמו שלי... 17. תוהה אם זה אני שאת רואה... 18. ורידים שמלאים בפחד... 19. לפעמים אני מאחל שלא הייתי נולד בכלל (אמממ....לא תרגום מוצלח במיוחד אבל שיהיה...) 20. קח את המסרק ושים קצת איפור...

תֶּשֶׁת

New member
כמה

1. Creed - Higher 4. K´s Choice - Everything for Free 5. Bon Jovi - Always 15. Oasis - Don´t Look Back in Anger​

t@li

New member
יש לי חמישה (ואולי ענו כבר)

3. "You make me forget myself" Lou Reed - Perfect Day 10. "Tatoos and memories" Greenday - Time Of Your Life 13. "They only hit until you cry" Suzanne Vega - Luka 15. "Don´t put your life in the hands, of a Rock N Roll band" Oasis - Don´t Look Back In Anger 16. "I know not everybody, has get a body like you (?)" George Michael - Faith <בזה אני לא בטוחה, כי זה "גוף כמו שלך" לא "גוף כמו שלי"> אגב, בכלל לא אמרת שאלו תרגומים.. חוץ מהערה באמצע. כדאי לציין את זה בפעם הבאה..

t@li

New member
אה..

תשת כבר ענה על אחד.. טוב לא נורא :) ויש לי ניחוש.. חמש זה אולי George Michael - Careless Whispers ?

lighter

New member
אומג...שכחתי-אנשים זה רק ציטוטים!!!

ולעניניינו-את צודקת בכולם! והציטוט הוא אכן של ג´ורג´ מייקל (או לימפ ביזקיט שעשו פשוט קאבר מעולה וזה השיר היחיד שלהם, שהוא אפילו לא שלהם, שאני אוהבת) והוא הולך ככה i know not everybody got a body like me(או you)...אני לא בטוחה אם זה me או you... אבל זה בהחלט השיר! כל הכבוד!!!

t@li

New member
רק כי אני כבר רגילה..

הנה- 1.
2. כל מה שרציתי היה השמירה של מישהי כמוך... 3.
4.
5.
6. כשאתה מאוהב, מה כבר יכול להשתבש? 7. הדם שלך, כמו קרח... 8. העולם מכריח אותי להחזיק לך את היד... 9. ככל שאתה סובל יותר, ככה אתה מראה שבאמת אכפת לך... 10.
11. אין בנינו שום דבר משותף... 12. כל מה שאת צריכה לעשות זה לעצום את עינייך... 13.
14. אני גבר שהולך לבד... 15.
16.
17. תוהה אם זה אני שאת רואה... 18. ורידים שמלאים בפחד... 19. לפעמים אני מאחל שלא הייתי נולד בכלל (אמממ....לא תרגום מוצלח במיוחד אבל שיהיה...) 20. קח את המסרק ושים קצת איפור...

naps

New member
8

No Doubt- Just a girl "This world is forcing me to hold your hand" כל שאמר מה שידעתי, ענו כבר...

lighter

New member
כן!

וגם טלי!!!ששכחתי להגיד לה את זה...אז סליחה... ותשת! וכווווווולם!1!! וחוסר שעות השינה שלי משפיע עלי קשות ביותררררררררררררררררררררר

למעלה