"ציטוטולוגיה"

maybesure

New member
"ציטוטולוגיה"

<<היופי הוא הכוח, שבו אישה תקסים את מאהבה, ותחזיק בפחד מתמיד את בעלה>> <<עדיף להיות עם זאב בודד מאשר להיות עם גבר בוגד>> <<הדרך הכי קשה להתגעגע, הוא להיות עם מישהו ולדעת שלעולם לא יהיה רק שלך>> <<אל תעביר את זמנך עם מישהו שאינו מוכן לעשות זאת איתך>> <<אתה יכול להיות בן אדם יחיד בעולם, אבל בשביל אדם אחד אתה כל העולם >> <<רק בגלל שמישהו לא אוהב אותך כמו שאת רוצה, זה לא אומר שאינו אוהב אותך בכל ליבו>>

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

משפטים כל כך יפים ונכונים

ויש שם פנינה אחת שראוייה במיוחד

להדגשה : רק בגלל שמישהו לא אוהב אותך כמו שאת רוצה, זה לא אומר שאינו אוהב אותך בכל ליבו. לקח לי שנים להבין ולהטמיע ורק לאחרונה אני מתחילה באמת להתנהג בהתאם. האהבה שלו היא אולי לא האהבה שפינטזתי עליה, אבל היא הדבר האמיתי. ואם אכיר בה ואקבל אותה, אהיה מאושרת.

באמת משפט אמיתי מהחיים.

עד שפגשתי את אהובי, לקח לי זמן להבין, שכל האהבות מתגמדות לדרך בה הוא אוהב אותי. וזה התחוור לי, אחרי 11 שנה וקצת. איזה קרציה אני.

ShirShir

New member
../images/Emo23.gifאני מסכימה!!../images/Emo45.gif

אני העלתי אותו כאן בפורום.

alophind

New member
עוד כמה... ../images/Emo67.gif

"אני האדם היחיד עלי אדמות שצריך להתעורר כדי להיות בחלום בלהות" "כולנו חייבים לחיות עם האכזבות שלנו...אני חייב לישון עם שלי" "אני מקנא בכל מי שלא נשוי לך" "אני לא משלם בשביל טעויות. עשיתי את זה מאז שהתחתנתי" "פג, אנחנו כבר נשואים 17 שנה. למה אנחנו לא יכולים להיות רק חברים?" "אני הולך למצוא גבר אמיתי. אחד שאוהב ילדות אבל שונא נשים" "מעולם לא רציתי להתחתן, התחתנתי. מעולם לא רציתי ילדים, יש לי 2 כאלה. למה לעזאזל אני פה?"

למעלה