ציור

evil i

New member
ציור

אני מקווה שהסקיצה הפרועה הזאת מגרה אתכם. זה מתוך פחם #2 (כן הוברט, יהיה עוד).

gewitter

New member
האמת

שזה יותר טוב משאר הדברים שראיתי (שלך (עד עכשיו)). תזהר מהפרטים :)

קח נשימה... PACING...

אינני יודע איך הקטע הזה מתקשר לשאר הסיפור אבל בלי שום קשר לשאר הסיפור יש לי הצעה: בלון הדיבור של הפריים ה-2 ארוך מידי ומעיק. במקום זאת, אני מציע לך לפצל אותו לכמה בלוני משנה. באופן כזה, יהיה לקורא מרווח נשימה והמסר יעבור בצורה טובה יותר. באופן מעשי מה שלדעתי יש לעשות הוא: א. להקטים את הדמות לגדול 3/4. באופן כזה, תעצים גם את תחושת האפסוסיות שלה אל מול הדובר הנעלם. ב. לפצל את בלון הדיבור ל-3 מקבצים עיקריים. הראשון - משלום עד משחק קטן. השני - במשך שנים ועד אחד כזה. השלישי - עכשיו עד כלבה. ג. הקטע השלישי צריך להיות בנפרד מהאחרים, והיחיד שמוקף קו זיגזג ומודגש בגופן בולט כדי להעצים את תחושת הצעקה של הדובר. ברשותך אני גם מעלה סקיצה ערוכה גרוטסקית של העניין. עופר.

evil i

New member
חחח גבר

חחח לא הבנתי מה קרה לתמונה. אחלה, קיבלתי לתשומת ליבי. אני לא בטוח שאוכל להכניס את זה לקטע הנוכחי, אבל בפעם הבאה שצטרך להכניס המון טקסט אני אזכר בעופר ברנשטיין ובחיוכו הכובש. אגב, בלון מזוגזג זה לא סימן בינלאומי לקול מכני\שיוצא ממכשירים.

לא למדנו מספיק מסטן לי?

יש סיבה לכך שהקומיקסים של סטן לי היו מייגעים ונוראיים. הוא היה שם המון-המון מלל שלא תרם לעלילה, והסתיר את הציורים, והרס את הרצף. סטן לי כבר טעה בשבילנו, הבה ננסה להשתפר.

evil i

New member
לפעמים

צריך הרבה מלל. אז אם אני אצטרך, אני אזכר בעופר.

גרג רוקה

היוצר והכותב של Queen & Country הרגיש שהוא זקוק להרבה מלל, בשביל להעביר את הסיפור, אז הוא הפסיק את סדרת הקומיקס, כתב ספר שלם, ואז המשיך. כשהוא רצה לכתוב הרבה מלל בקומיקס, הוא גם הגדיל את הריבועים בצורה משמעותית, כך שעדיין רואים את הציור בבירור והרבה ממנו. הוא גם תמיד הכותב, ולא הצייר, אבל זה כבר נושא אחר לוויכוח.

Ocd13

New member
הומופוביה מישהו?

אחרי הקריאה של הסטריפ "מתוך הקומיקס" שלך לא יכולתי שלא להבחין בנוכחות מוגברת של המילה הומו שם.

evil I אינו הומופוב

זה פשוט מאד איני ומייניסטרימי להשתמש במילה "הומו" כביטוי גנאי. זה כבר לא קשור לאוריינטציה מינית, כי זו סתם עוד מילה שמשתמשים בה ושוכחים ממנה. אם הוא אי פעם יבחר לכתוב למבוגרים, אני מבטיח לך שהוא ישתמש במלים אחרות.

למעלה