ציור שעשיתי

mulon1984

New member
ציור שעשיתי

יאללה. אתם מוזמנים לקטול\לתת הערות בונות. אגב, אני מודע לכפות הידיים הנוראיות. וגם, זה ציור שנעשה לפי הזמנה, אז אני יודע שזה לא דומה להאלק. זה לא אמור להיות. בערך.

amitais

New member
לצערי,

כבר הרבה זמן שלא ראיתי שום דבר מרשים יוצא מעיר האורות.

העכביש2

New member
אהבתי

צבעים טיפה חזקים מידי, והרקע יותר מידי בולע את הפרונט אבל סה"כ אחלה, במיוחד סגנון הציור (אני אוהב ציורים בסגנון הזה..)

mulon1984

New member
תודה

הצבעים של הדמות חזקים בכוונה כדי להתגבר על הרקע. אבל אני לא חושב שהרקע עד כדי כך בולע אותו, אתה לא חושב?

העכביש2

New member
כן צודק

סה"כ הדמות ברורה בגלל ניגוד צבעים

mulon1984

New member
או שאולי...

היה שווה כן לעשות אותו כהה יותר כמו בדוגמה, ולהשקיע בתאורה ממקור שני וממקור שלישי כדי להבליט את הדמות?

kuki102

New member
נחמד אבל

לדעתי ככה הרקע נורא בולע את הדמות ואין הבדל בין הפרונט לרקע.

Ranimi23

New member
מרשים ../images/Emo45.gif

אם יורשה לי לשאול: מה דרך העבודה שלך? אתה מצייר על נייר, סורק למחשב ואז צובע? אשמח אם מישהו יוכל להסביר בקצרה כיצד ניתן ללמוד לצבוע ציורים שכאלה.

mulon1984

New member
תודה

מצייר על נייר. אינק עם דיו. סורק למחשב בשחור-לבן וצובע בפוטושופ.

sherban

New member
קודם כל

השתפרת מאוד. יש כבר נפחים בדמות (שזה לא כזה קל כשצריך לדאוג לכל כך הרבה קבוצות שרירים). המפרקים עדיין מרגישים כמו של בובת בד אבל יאאלה... בקשר לצביעה - הצבעים מאוד חיים ועובדים טוב יחד. אני מבין מה ניסית לעשות בצביעה השניה והכייוון בעקרון נכון אבל צריך להתייחס לזה טיפה שונה: א. צריך להשאיר הרבה יותר אזורים בהירים על הגוף. גם שרירים שלא נמצאים ממש על הקו של הדמות יקבלו קצת תאורה. אתה צריך "לחצוב" לתוכו אזור שלם שיהיה מואר. כרגע האזור הבהיר הוא כמעט קו מתאר - שזה משטיח את הדמות ויוצר קומפוזיציה משעממץ. ב. הרקע משום מה יותר קהה (כהה?) - זה מקור האור. זה צריך להיות האזור הכי בהיר בתמונה עד כדי שרוף לגמרי (בטח אם מצפים מאיתנו שנראה גם פרטים באזור המוצל - יעני צמצם פתוח) ג. אדום! הרבה אדום. במעברים בין האזורים המוארים לצל אפשר לשחק עם אדומים עמוקים ויפים שידגישו את החום. למעשה אם זה נעשה נכון כל האזור המוצל יכול לקבל גוון אדמדם (את הצבעים הקרים בתמונה מקבלים מהאזור המואר שישאר ירוק)

mulon1984

New member
שיחקתי קצת

מחר אני הולך לשבת על ההצללות ותיקונים נוספים בגוף הדמות. בינתיים הפכתי את הרקע לצהוב יותר. לא רציתי לשלב אדום בתמונה מכיוון שזה צבע שיותר מידי מנוגד לירוק וזה לא יושב לי טוב בעין. אם יש עצה לגבי צבע אחר במקום הצהוב, אני אשמח.

mulon1984

New member
אוקיי, איך עכשיו?

השתדלתי ליישם כמה שיותר מהעצות שלך.

sherban

New member
אממ, ההערות שלי היו לגבי התמונה השנ

יה לגבי הראשונה - לא היה יותר מדי מה לשנות לטעמי. הצבעים היו הרמוניים יחסית - כרגע יש לכל העבודה tint צהבהב ירקרק. קשקשתי משהו בשיכרותי (כן, חוזר הביתה שיכור ומסתובב בפורומים..ץ.) עם העכבר. ניסיתי לסמן את האזורים שצריכים להיות בהירים (בערך). וגם הוספתי קצת אדומים רק בשביל להראות שזה יכול לעבוד מבחינה צבעונית - למרות שהיישום שלהם מחורבן בעליל. אבל אפשר ליצור איתם ואם הירוק הכהה את התאורה המשנית. ועוד דבר, ה-thumbnail של התמונה מראה 4 ריבועים שונים שבכל אחד מהם הענק בצבע אחר ובאחד מהם הוא אפילו מדבר...מוזר מאוד (ואני לא עד כדי כך שיכור)

mulon1984

New member
אתה לא שיכור

זה משהו שמישהו בפורום קומיקאזה שיחק איתו. לקחתי את ההערות שלך, אני אנסה ליישם אותם בקרוב. תודה!

למעלה