ציור שעשיתי היום

dafnaleh

New member
ציור שעשיתי היום

תגובות מישהו? אני אוהבת את הגוף. הפרצוף קצת עקום, אני יודעת.

kislevorr

New member
אני רואה נכון?

זה פיקסל ארט?! ואו,בנאדם! אתה גאון הפיקסלארט!!! זה ממש ממש ממש ממש יפה!! הראש טיפה מוזר(השיער! יש איתו בעיה חמורה!) אבל אין מה לעשות - אתה גאון! איך עשית את זה?! (כן,אני יודע איך עשית,בפיקסלארט...אבל אתה יודע למה התכוונתי...)

dafnaleh

New member
אוקיי

הנה גיבוב של מילים שאיני יודעת את משמעותן. הבה לא נסטה מהנושא. הערות, מישהו? הצעות לשיפור ? (מלבד הראש)

כמה הערות

יש רק חלק אחד שנראה באמת טוב - זה הרגל מתחת לברך - יש שם הצללות טובות. הציור עצמו בעייתי בכמה מקומות, כמו הידיים המאוד מאוד ארוכות (הם באורך של הרגלים), לאגן יש שקע מוזר, והקצוות המשוננים מפריעים להתרכז ברכות של הציור. הקונטרסט הכללי אנמי, קשה להבחין בפרטים, הלא אם רצית להראות לנו גוף ערום תבליטי עוד את הפרטים. מחכים להתפתחויות..

dafnaleh

New member
טוב,

תודה על הערות, נוטס אר טייקן. את יכולה לפרט באשר לאגן? תודה שוב.

הגוף נראה לא טבעי

הוא נראה יותר כמו יציקת שעווה ולא כמו גוף אמיתי. הצללים שלו מאוד מרוככים ועדינים, אין שום קפלים או שקעים עמוקים וחדים. אין פרטים אחרים שיעידו על כך שהוא באמת אמיתי- גבות, שפתיים, פטמה בחזה ושוב- מעט קפלים או קמטים במקומות הנכונים. מלבד זאת יש הבדל גדול בין הקווים העדגינים והרכים שבבגוך לעומת הקו החיצוני החד והמרוטש שלו. ספרי לנו קצת מה האיור אמור להגיד, כי כרגע הכל ניראה מאוד ריק...

dafnaleh

New member
ובכן,

הציור אינו גמור. ברקע תהיה נקודת אור שאליה נמשכת האישה. רציתי קודם לדעת מה עליי לשפר בה. לציור קוראים Slavery, והוא העבודה השניה שלי בתוכנת פוטושופ, אותה אני מנסה ללמוד בימים אלו. את הראש גם אחליף, מן הסתם, כי הוא זוועתי למדי. תודה גם לך.

אז הערה בקשר להערה שלך

אם הגמות נמשכת לנקודת אור ספציפית, רצוי שההצללות שלה יהיו מודגשות וברורות יותר.

dafnaleh

New member
שיפור (?)

חידדתי את הצלליות, כרתתי לה את הראש באכזריות, קיצרתי את הידיים ואפילו פטמה הוספתי.

preacher

New member
הגבול של הציור עדיין נראה רע.

האם את עובדת בשכבות? לתוצאות טובות מומלץ לעבוד מסודר. כדי לתקן את הציור הזה, תעשי ככה: תתחילי בלצייר גבול חדש עם path. זה יקח זמן, אבל זה יצא טוב בסוף. אם יש בעיות עם דברים קטנים כמו אצבעות, תיצרי גבול באופן כללי ותתקני אח"כ בהגדלה יותר קרובה. אחרי שסיימת תהפכי את ה- PATH ל-selection, יש לזה כפתור בחלון Paths. תעשי קופי-פייסט ויש לך את הציור בשכבה חדשה. עכשיו תנעלי את השקיפות של השכבה כדי שלא יברח לך צבע, ותעברי על הגבול לתקן מקומות שחדר קצת צבע לבן. את יכולה בינתיים לצבוע את שכבת הרקע בצבע כהה כדי לראות יותר טוב.

dafnaleh

New member
ג

אני רוצה לנסות את מה שאתה אומר, אבל במונחים של פוטושופ אני רחוקה מלהיות בקיאה. פתחתי path חדש, אבל למה אתה מתכוון באומרך " תתחילי בלצייר גבול חדש עם path"? מה תפקיד הpath?

preacher

New member
זה אומר פשוט לצייר path

שיעבור על השוליים של הציור - על קו הגבול בין הדמות לרקע. לאחר מכן ניתן להפוך אותו ל- selection. היתרון בציור גבול הוא שהוא לא תלוי רזולוציה ככה שניתן להגדיל את הציור ועדיין להשתמש בו, ובנוסף שימוש בו יוודא שהקו שתוחם את הדמות יהיה נקי. בנוסף למה שאמרתי קודם ניתן גם להשתמש ב- path בתור מאסק: תיצרי עותק של שכבת הבסיס, תיצרי את ה- path, ובתפריט layer תבחרי: add vector mask-->current path ככה הגבול תמיד ישאר חד, אבל אם תרצי להוסיף משהו לדמות תצטרכי גם לשנות את המאק אח"כ.

למעלה