ציור שמן

KerenWelling

New member
אין לי מושג מה הקטע שלה

למרות שעיניים כמו שהיא טענה שיש לה לא קיימות מהבחינה ביולוגית אלא אם כן היא סוג של מוטציה כזאת... רובנו חושבים שעיניים ירוקות הן שילוב של חום וכחול. אבל זוהי טעות. עיניים ירוקות הן בעצם עיניים כחולות שלא מגיע אל הקרנית מספיק אור ולכן רואים את העיניים בגוון ירקרק.

RutyTuti

New member
קרן , אכפת לך להסביר שניה מה שאמרת?

לא הבנתי.. מה זאת אומרת העיינים שלה לא יכולות להיות קיימות מבחינה ביולוגית?

KerenWelling

New member
זאת אומרת שאין צבע ירוק

כצבע עיניים. הבסיס של הירוק הוא הכחול. והוא הופך לירוק כי כמות מסויימת של אור חודרת לקרנית ואנחנו רואים רק את מה שהאור מרשה לנו

RutyTuti

New member
מה זה קשור?

בכול זאת יש אנשים שיש להם עיניים ירוקות..מענייין אם הקרנית פוגעת או לא?! העיניים שלהם ירוקות..

Mr MiC

New member
גם צבע עיניים../images/Emo66.gif

אפשר לשנות בעזרת התוכנה הזאת.... אז או שהעיניים שלה חומות....ובתמונה הקודמת היא שינתה אותן לירוק... או שעיניים שלה ירוקות ובתמונה הזאת היא שינתה אותן לחומות... שימו לב שהאיפור בשתי התמונות דומה מאוד.... וגם השיער.... אז לא ממש הגיוני כל התיאוריה של העדשות...

או מיי גאד זאתי שבתמונה.......

כבר קורצת לי! זה ניראה ממש אמיתייייייייייייייי

Mr MiC

New member
זה לא ציור ../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

בכל תוכנת ציור פשוטה ניתן לעשות את זה... לדוגמה הנה תמונה של אבריל(צילום)

Mr MiC

New member
ולאחר השימוש בתוכנה../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif

זה מה שיצא... בדיוק כמו ה"ציור" שהיא שמה....

Leeeeeeee

New member
מאמי עבדו עלייך....

אין מצב שזה ציור.... אני לא זוכרת אם אמרתי לכם, אבל אני גם גרפיקאית ופעם הייתי מתעסקת באומנות (ציור, רישום, גרפיקה...)

אז העיינים שלה באמת חומות?

כבר אמרתי כמה שירשורים לפני זה שחשבתי שהיא שמה עדשות..הירוק שהיה לה לא נראה אמיתי ואם זו בכל זאת תמונה,איתך הסליחה אבל הירוק של העיניים שלך נראה יותר מדי מלאכותי בכל זאת!

למעלה